The world according to me 67 over jarig zijn en andere klappers

The world according to me 67 over jarig zijn en andere klappers

Mijn persoonlijke terugblik op de afgelopen weken lees je zoals altijd in The world according to me. Wat hield me bezig de afgelopen tijd, wat viel me op, plus de leukste artikelen die ik schreef en tegenkwam.

Over jarig zijn en andere klappers

De laatste The world according to me dateert alweer van september. Gebeurde er dan niets de afgelopen twee maanden? Jawel, het persoonlijk bloggen stond alleen even op een laag pitje.

En eerlijk is eerlijk, zo geweldig vind ik het niet dat er alweer een jaar voorbij is en ik inmiddels beduidend dichter bij de 40 dan bij de 30 ben qua leeftijd…

The world according to me

Waarom ik dat zo erg vind? Vooral omdat ik het gevoel heb dat Het Leven soms aan me voorbij gaat. Waar om me heen mensen verliefd worden, trouwen en kinderen krijgen, huizen kopen of voor zichzelf beginnen, worstel ik de laatste jaren vooral met mezelf. En zit ik met twee katten op de bank, omdat die prins op het witte paard in geen velden of wegen te bekennen is.

Eye opener: ik realiseerde me laatst dat ik me zo lam laat slaan door deze ‘angst’ dat ik geen stappen durf te ondernemen om dingen te veranderen en ik daardoor dus juist dingen mis. Hoe ironisch is dat?

Aan de andere kant werd ik begin deze week geconfronteerd met de realiteit dat ouder worden niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Genoeg gemokt dus, tijd voor taart!

Verjaardag 7 november

7 november: Hardop lachen om deze verjaardagskaart van een vriendin!

Ik vierde mijn verjaardag op de dag zelf met familie, taart en een avondje oer-Hollands gourmetten. Lekker relaxed en vooral heel gezellig!

Ook tof: de Harry Potter Triviant vragenset die ik van m’n zusje cadeau kreeg! Iedereen die me een beetje kent, weet inmiddels dat ik een HP geek ben dus hier werd ik bijzonder blij van!

Surprise

Verder werd ik vrijdagavond verrast toen ik voor een borrel aankwam bij mijn stamkroeg. Ik had geen plannen om m’n verjaardag groots te vieren en slechts een handjevol vrienden uitgenodigd. Hoe groot was de verrassing toen er achter mijn rug om nog meer vrienden waren uitgenodigd!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door N A T A S J A – WAT ZIJ ZEGT (@natasjadb) op

Het werd wederom een gezellige avond, inlusief selfies op het toilet!

Nog meer mensen

Bezoekersrecord voor mijn blog

En niet alleen mijn verjaardagsborrel werd door meer mensen bezocht dan ik had verwacht. Ook mijn blog doet het de laatste tijd goed. Ik schommel al jaren rond de 15 duizend bezoekers per maand.

Dan is het toch leuk als je ineens 17k en vervolgens zelfs 18,5k in je Analytics terug ziet! Mag ik dan nu voorzichtig dromen van 20 duizend bezoekers in een maand?

Over lifestyle

Inmiddels ben ik al verrassend lang tevreden met het theme en de onderwerpen op mijn blog. Toch maakte ik laatst wat kleine wijzigingen. Ik voegde wat kleur toe aan de header en verruilde de categorie Discover voor Lifestyle. Net iets passender bij mijn huidige interesses.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door N A T A S J A – WAT ZIJ ZEGT (@natasjadb) op

Verder lees ik momenteel een boek over Kintsugi en hoe dit Japanse cultuurfenomeen niet alleen op gebroken serviesgoed maar ook op je leven kan worden toegepast. Een interessant idee waar ik graag meer over wil weten. Jij ook? Lees er hier meer over!

Kintsugi: over Japanse lifestyle en de kunst van het mooier maken

En verder? De komende tijd staan er vooral veel leuke afspraken op de planning, van etentjes met vriendinnen tot Sinterkerst-dates (ja, dat is een ding). Zelfs het eerste kerstdiner is alweer gepland! Ik zit nog niet echt met m’n hoofd in de kerstsfeer, toch kijk ik eigenlijk wel uit naar de komende tijd. Kom maar door met die gezellige avondjes, op de bank en buiten de deur!

Wat heb jij de afgelopen tijd uitgespookt?

6 reacties
  1. Klinkt als een supertoffe verjaardag! En HP Triviant-vragen?!? Cool! :-) Gefeliciteerd met je groeiende bezoekersaantallen!
    Ik ben op het moment ook al volop plannen aan het maken voor de week dat ik met Kerst weer in NL ben. Het zit al behoorlijk volgepropt met Kerstborrels, etentjes enz. Ik houd absoluut niet van kou, maar na twee stressy weken in huis hebben we nu fantastische radiatoren en is het voor het eerst gewoon echt warm in huis! Nooit gedacht dat ik zo blij zou zijn met nieuwe radiatoren, haha! Naast de perikelen met de loodgieter in huis heb ik niet veel spannends meegemaakt helaas ;-)

  2. Leuk dat je vrienden van je feestje een klein verrassingsfeestje hebben gemaakt van je al geplande borrel. Hopelijk ga je een mooi jaar tegemoet. Sowieso op naar de 20.000 bezoekers op je blog.

    1. Jaah, het kwartje viel ook gewoon heel laat, blij verrast! En dank je wel, ik ga ervoor! Zowel het mooie jaar als de 20.000 bezoekers :D

  3. WAUW wat mag je trots zijn op die vele bezoekers zeg, ik zat net te kijken naar mijn laatste 30 dagen en dan tik ik net de 2.000 bezoekers aan haha.. dus het word al meer maar wat jij hebt is wel enorm veel wat tof zeg

    1. Aaah, maar jij hebt wel bijna 10k YouTube volgers, dat gaat mij nooit lukken! :D Ik haal veel bezoekers binnen via Google; maak je ook gebruik van SEO-optimalisatie om je blog gevonden te laten worden? :)

Reageren is niet mogelijk

Dit wil je wellicht ook lezen