The world according to Natasja / Watzijzegt.com

The world according to me 69 over zonnige (zon)dagen en alweer een fotoshoot

Mijn persoonlijke terugblik op de afgelopen weken lees je zoals altijd in The world according to me. Wat hield me bezig de afgelopen tijd, wat viel me op, plus de leukste artikelen die ik schreef en tegenkwam.

The world according to me #69

Worden jullie ook zo intens gelukkig van die langere dagen en vooral van die zon?! Ik ben geen zomermens, toch kan ik na de donkere dagen van de afgelopen maanden deze vroege lentedagen wel waarderen. Licht, warmte en vooral veel blije mensen overal. Heerlijk!

Fotoshoot in het bos

Ook een prima moment om zondag met een vriendinnetje het bos in te duiken. Eerlijk: toen ze me vroeg of ik voor haar camera wilde gaan staan omdat ze haar nieuwe hobby wilde uitoefenen, twijfelde ik even. Model staan blijft toch een van die ongemakkelijke dingen waar ik nooit direct enthousiast van ga worden.

Maar hey, het zou lekker weer worden, ik zou er iemand mee blij maken en do one thing every day that scares you, nietwaar? En dus stond ik zondag in een fancy jurk tussen de dennenboompjes en scherpe struiken te doen of ik er altijd zo bij loop in het bos.

The world according to Natasja / Watzijzegt.comNatasja / Watzijzegt.com

Subtiel knipogen terwijl je dat niet kunt en ‘spontaan’ schaterlachen voor de camera… het was weer een gezellige ochtend :D

Naast een paar leuke foto’s (en een heleboel hilarische missers) die het me opleverde, kreeg ik ook spontaan zin om zelf weer eens met mijn fotografievaardigheden aan de slag te gaan. Ik fotografeer eigenlijk alleen wanneer ik op reis ben, terwijl ik inmiddels een aardige collectie aan camera’s en lenzen bezit.

Die ga ik de komende tijd dus eens vaker mee op pad nemen. Zeker omdat ik op fotografiegebied nog altijd last heb van het imposter syndroom en het gevoel heb dat goede foto’s vaak een lucky shot zijn. (Houdt dat gevoel ooit op? Vast niet hè?)

Bingewatch-alert

Op de minder zonnige dagen plofte ik geregeld op de bank met katten en Netflix. Vooral series gaan er doorheen de laatste weken:

  • Grace and Frankie – Er was eindelijk weer een nieuw seizoen van Grace and Frankie! Was, want hoewel het natuurlijk nog steeds op Netflix staat, ben ik er ook alweer doorheen. Fijne feelgood serie om te bingen.
  • Luther – Spuit elf hier ontdekte eindelijk Luther, waarin Idris Elba als Detective Chief Inspector John Luther naast moordzaken ook de nodige problemen in zijn werk én privéleven moet zien op te lossen.
  • Russian Doll – Roodharige, ketting-rokende en zuipende Nadia (vertolkt door Natasha Lyonne) wordt in Russian Doll dood gereden op haar 36e verjaardag. Tot haar stomme verbazing staat ze ineens weer springlevend voor de spiegel op het toilet, op haar verjaardagsfeestje de avond ervoor. Ze blijkt vast te zitten in een bizarre tijdlus en sterft steeds opnieuw. In 8 afleveringen probeert ze uit te vogelen waarom en hoe het ophoudt. Intrigerend en een tikje absurd.

Nog tips voor series op Netflix die ik niet mag overslaan?

Ik schreef en ontdekte weer een paar handige artikelen voor je:

En verder? Verder ben ik vooral veel bezig met werk, minder met afvallen (de teller staat nu op -2 in even zoveel maanden) en vanuit mijn (inmiddels niet meer zo) nieuwe rol als communicatiespecialist onlangs begonnen met een introductiecursus in user experience. Genoeg te doen dus!

Wat is jou opgevallen de laatste tijd?

Dit wil je wellicht ook lezen