Juni in beeld 2020

Juni in beeld: van kattenkwaad tot zomerse terrasjes

Hallo zomer en hallo hitte! Hallo festivals zat er dan helaas weer niet in afgelopen maand. Bloggen ook niet, vandaar dit verlate maandoverzicht. Beter laat dan nooit: een persoonlijke terugblik op de afgelopen maand in foto’s, mijn juni in beeld.

Maandoverzicht: juni in beeld

Ja, ik weet het: juli is inmiddels óók alweer ruim over de helft en ik kom nog even aankakken met een maandoverzicht van juni. De afgelopen weken draaide ik op koffie en klapte ik na mijn thuiswerkuren mijn laptop dicht.

Waar ik begin van dit jaar nog van huis naar kantoor naar supermarkt naar sportschool ging en tussendoor regelmatig afsprak met vrienden en familie, bestaat mijn dagelijkse routine nu vooral uit vroeg wakker worden, aan de eettafel werken en videobellen met collega’s en af en toe eens naar de supermarkt om de koelkast te vullen.

En toch ben ik bekaf. Ik ben niet de enige, las ik al: we zijn allemaal uitgeput door de coronacrisis. Iets met veel multitasken, improviseren en zorgen. Tel daarbij op dat kantoor en thuis zich ineens op dezelfde plek bevinden, waardoor je werk afsluiten aan het eind van je werkdag – voor mij in elk geval – een stuk lastiger is.

Eigenlijk hebben we veel te lang vooral op adrenaline gedraaid, waardoor we mentaal uitgeput zijn. En daar moet het brein nu van herstellen.

Gelukkig kan ik nu even lekker rustig aan doen tijdens een weekje vakantie. Tijd om bij te komen, te slapen én te bloggen. Om te beginnen met mijn maandoverzicht van juni dus.

Mijn juni in beeld

Juni stond in het teken van thuiswerken, eindelijk zomer (zonder festivals helaas) en de terugkeer naar het terras.

Juni in beeld: 1 juni en we mogen weer

1 juni

We mogen weer! Hoewel we de horeca in eerste instantie nog even wilde mijden, is het stiekem toch wel érg fijn om weer op een terrasje te kunnen zitten!

Juni in beeld: bananenbrood en Copper Gorgeous

Ik schreef het al eerder: tijdens deze crisis bak ik ineens bananenbroden. Hipster of crisis, het is wel een ideale manier om van je overrijpe bananen af te komen.

Ook fijn: mijn nieuwste aanwinst van Copper Gorgeous komt binnen. Ik ontdekte deze sieraden door Suzan Silvius twee jaar geleden in Amersfoort en ben sindsdien echt fan!

6 juni

Terwijl ik het nieuwste seizoen van Queer Eye binge, haalt Kees vooral kattenkwaad uit. Of ze dat doet met kattenspeeltjes of mijn vers gestekte plantjes, maakt haar dan weer niet zoveel uit. De plantjes overleefden het spelen helaas niet, mijn goede humeur ook even niet…

Juni in beeld: borrel

11 juni

Even afkoelen met een biertje bij een terras om de hoek. De terrassen zijn een stuk minder vol maar door nieuwe opstellingen lukt het afstand houden behoorlijk goed. Fijn om zo toch eindelijk weer met vrienden te kunnen bijpraten!

12 juni

Niet mijn favoriete bezigheid, toch moest ik – of vooral mijn auto – er weer eens aan geloven: de wasstraat. Een zwarte auto is leuk, mits er geen halve woestijn overheen is geregend. Ben ik die enige die steevast het deuntje ♪ Carwash ♪ humt terwijl ze staat te wachten?

Juni in beeld: Bisou borrel

13 juni

Wanneer even buiten de deur lunchen wordt afgesloten met een wijntje. Zat ik alleen maar op een terras afgelopen maand? Nee hoor, al dat thuiswerken en bank hangen is alleen een stuk minder fotogeniek.

Juni in beeld: kattenkwaad

Nog meer kattenkwaad…

Wanneer je bij thuiskomst dit aantreft, is het wel weer een foto waard. Ik ben echt dol op mijn katten maar soms…

15 juni

Als ik iets heb geleerd de afgelopen maanden, is het wel dat ik meer ochtendmens ben dan ik dacht. Op tijd opstaan en beginnen met werken, allemaal prima. Ruim voor 6 uur ‘s ochtends wakker worden went alleen nog steeds niet…

18 juni

Een van de vele Skype en Zoom sessies van de afgelopen weken. Af en toe even lachen omdat ik mezelf weer eens in drievoud terug zie op mijn scherm.

19 juni

Spuit elf heeft ook eindelijk een stekje van een pannenkoekenplant hoor. En hoera, hij wortelt goed! Deze gaat binnenkort in de aarde dus. Nu al zin in mijn eigen stekjes.

Juni in beeld: high wine

20 juni

Het is zomers warm buiten en ik trek eindelijk eens een LBD aan (little black dress voor de non-fashionista’s onder ons). Stom genoeg vind ik dat dus best wel een ding. Niet eens omdat ik mijn benen niet mooi vind, maar I ain’t got no thigh gap dus het is vaak helemaal niet praktisch in de zomer.

Er staat echter een surprise high wine op de planning en een betere reden voor een feestelijke outfit – in welke maat dan ook – is er niet. De verrassing was geslaagd en het bleef nog lang gezellig!

22 juni

Wanneer je eens bloemen krijgt van de bf… en ze een dag later al op de grond liggen. Ik geloof dat deze crisis ook mijn katten af en toe een beetje gek maakt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

“Hey, I put some new shoes on⠀⠀ And suddenly everything is right⠀⠀ I said, hey I put some new shoes on⠀⠀ [~]â € Slowly strolling in the sweet sunshine⠀⠀ And I’m running late and I don’t need an excuse⠀⠀ Cause I’m wearing my brand new shoes” â € ~~~~~~~~~~~~⠀⠀⠀ Al is het wel zo eerlijk om te zeggen dat je me niet snel zal zien rennen in deze schoenen 😂 (en het werden dus toch deze pumps want met nog hogere hakken loop ik rond als een baby-giraffe met drie poten 🦒)â € ∙⠀⠀⠀ ∙⠀⠀⠀ ∙⠀⠀⠀ ∙⠀⠀⠀ ∙⠀⠀⠀ #pumpmyweek #shoeaddict #unisashoes #yellow💛 #yellowandgreen #yellowmellow #geel #myunicornlife #gotinked #chasinglight #schoenen #everydaymadewell #photosinbetween #lifeunscripted #theeverygirl #watzijzegtcom

Een bericht gedeeld door NATASJA | WAT ZIJ ZEGT | BLOG (@natasjadb) op

 

26 juni

Voor de verandering ga ik eindelijk weer eens een dagje op kantoor werken. Dat vraagt ook om een outfit met mijn nieuwe schoenen! Al zijn er nauwelijks collega’s om ze aan te showen, dat is dan weer jammer.

Juni in beeld: Bisou

We sluiten de dag af met een hapje (en drankje) op het terras.

30 juni

Na al dat binnen zitten (en die terrasjes) is het hoog tijd om wat meer te bewegen. Even uitwaaien tijdens een wandeling langs de uiterwaarden maakt mijn hoofd weer een beetje leeg. Hoe zorg jij voor jezelf tijdens deze toch wat vreemde maanden?

Wat zij schreef

Afgelopen maand gaf ik vooral enkele artikelen een update:

Zijn er nog onderwerpen die jij de komende tijd graag terug zou willen zien op Wat zij zegt? Of prangende vragen die je beantwoord wil zien? Laat vooral een reactie achter!

Wat was jouw hoogtepunt van juni?

Weten wat ik tussen het bloggen door uitspook? Gluur mee en volg me op Instagram voor persoonlijke plaatjes en dagelijkse stories.

Dit wil je wellicht ook lezen
April in beeld | 2019

April in beeld | 2019

April vloog voorbij. Een maand vol contrasten, met zon en sneeuw, feestelijke uitstapjes en luie dagen op de bank. Een persoonlijke terugblik op de afgelopen maand in foto’s, mijn april…
September in beeld: week 4 Zondag bij Anne & Max Arnhem

September in beeld: week 4

Een ordinair weekoverzicht op maandag, als afwisseling op mijn gebruikelijke terugblik in The world according to me die ik normaal twee keer per maand publiceer. Mijn september in beeld.