September in beeld: week 4

Een ordinair weekoverzicht op maandag, als afwisseling op mijn gebruikelijke terugblik in The world according to me die ik normaal twee keer per maand publiceer. Mijn september in beeld.

September in beeld: week 3

De laatste dagen verbaasde ik me meer dan eens over hoe het deze afgelopen week echt herfst is geworden. Logisch, gezien de tijd van het jaar maar toch lijkt het ineens zo plotseling. En terwijl oktober inmiddels alweer twee dagen onderweg is, blik ik nog een keer terug op september.

Ook meteen de laatste terugblik in deze vorm denk ik, want hoewel ik het voor mezelf een goede manier is om bewuster bezig te zijn met mijn dagelijkse dingen, val ik al vrij snel in herhaling merk ik. En dat voegt wat mij betreft niet zo veel toe.

Terug naar de twee- of driewekelijkse The world according to me hierna dus. En voor nu mijn laatste week van september in beeld. Want wat deed ik eigenlijk afgelopen week?

September in beeld: mijn week in foto’s

Maandag

25 september

September in beeld: week 4 maandag 25 september herfst

De herfst is duidelijk begonnen! En mijn werkweek ook. Toch kan ik het niet laten nog even dit plaatje te schieten voor ik richting kantoor ga.

September in beeld: week 4 maandagochtend meeting

We beginnen deze week met een teammeeting op kantoor. Het is geen echte vergadering zonder kleurrijke post-its aan de muur natuurlijk. En mijn chocolate chip cookies, die ik afgelopen weekend volgens recept van Eva maakte.

Dinsdag

26 september

September in beeld: week 4 dinsdag cappuccino

Na een afspraak in de stad kom ik een vriendin tegen. We kletsen even snel bij terwijl ik intussen een cappuccino weg slurp. De rest van de dag cocoon ik thuis op de bank.

Woensdag

27 september

Blog post van de dag: Ontdek Zuid-Europa met deze Middellandse Zee cruises

September in beeld: week 4 dinsdag herfst

Na mijn werkdag wandel ik weer richting ons centrum. En het lijkt wel of alle bomen spontaan besloten hebben de herfst te omarmen en hun bladeren en masse te laten vallen.

September in beeld: week 4 woensdag borrel

Tijd voor een wijntje op het terras, want ondanks de herfst kan dat nog prima qua temperatuur.

Donderdag

28 september

September in beeld: week 4 donderdag

Donderdag is nog steeds een van mijn rustdagen en daar maak ik vandaag flink gebruik van. Vinden mijn harige huisgenoten ook prima.

September in beeld: week 4 sushi

Mijn trek in sushi stil ik met een kleine kant-en-klare portie uit de supermarkt. Niet geweldig, maar prima voor nu.

Vrijdag

29 september

September in beeld: week 4 Instagram famous

Terwijl ik mijn lokale boekhandel afspeur naar een leuk kadootje, valt m’n oog op dit boekje. Lekker offline lezen hoe je online beroemd kunt worden… Ik laat ‘m toch maar liggen.

Wil jij wel beroemd worden op Instagram? Je kunt ‘m hier bestellen!

September in beeld: week 4 Kirra herfst

Intussen is het nog steeds heerlijk nazomerweer en genieten we nog even van het zonnetje op het balkon.

September in beeld: week 4 Natas jurk

En dan hijs ik me in mijn feestjurk voor de bruiloft van een studievriendin. Eindelijk mijn mooie jurk weer eens aan! En waar ik me altijd enorm druk kon maken over heupen en die eeuwige food baby buik, besluit ik me daar nu niks van aan te trekken.

Meteen een mooi moment om het op afstand bedienen van mijn nieuwe camera weer eens te gebruiken. Gelukkig ben ik nog steeds geen hipster green vintage fashion blogger!

Zaterdag

30 september

De laatste dagen waren nogal pittig en op zaterdag geef ik me dan ook over aan mijn eigen bubbel. Het weer laat het ook prima toe dus terwijl buiten de regen tegen de ramen slaat, blijf ik lekker binnen.

Zondag

1 oktober

September in beeld: week 4 Zondag bij Anne & Max Arnhem met Zarina

Zondagochtend stap ik in de bus naar Arnhem voor een koffiedate met Zarina. Ze woont in Londen – daar blogt ze over op Dutch Girl in London – en we volgen elkaar al een tijdje online.

Toch wel een van de leukste dingen van het bloggen zijn de leuke contacten die ik erdoor heb, en vandaag is niet anders! We kletsen een eind weg, over onze blogs, reizen en Nieuw-Zeeland.

September in beeld: week 4 Zondag bij Anne & Max Arnhem

En wat krijg je als je twee bloggers bij elkaar zet? Juist, veel foto’s!

September in beeld: week 4 Zondag bij Anne & Max Arnhem

En na al die foto’s is het tijd voor een vroege lunch. Dat kan dus prima bij Anne & Max, waar we zo’n gigantische sandwich voor onze neus krijgen dat ik ‘m nauwelijks op krijg.

September in beeld week 4: zondag bij Taste

Mijn weekend eindigt met een spontane snackdate met mijn zusje die even langs komt. Nog meer lekker eten vandaag en uiteindelijk plof ik aan het eind van de middag met volle maag op de bank. Tijd om zondagavond alleen nog maar naar eten te kijken (meer fans van Heel Holland Bakt hier?)

Wat ga jij deze week doen?

Weten wat ik tussen het bloggen door uitspook? Gluur mee en volg me op Instagram voor mooie plaatjes en achter de schermen, on the road stories.

6 reacties

  1. Fijn weekie! En gewoon lekker doen wat jij prettig vindt, maand of week.. maakt het uit ;-) En hier ook een HHB fan. Had hem gister gemist dus net heerlijk teruggekeken in bed, zalig!

    1. Haha, dat vergeet ik dus nog weleens :’) Ik denk dat ik elke 2-3 weken toch fijner vind… of misschien een maandoverzicht. Of zo. Nog even over nadenken maar.

      En jaaah, heerlijk, moet ook steeds te hard lachen om André. Vind het wel enorm jammer dat ik de Britse variant niet meer kan zien, die blijft toch het leukst. Ook wel online te volgen blijkbaar maar dat vergeet ik steeds.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: