Cafe Zondag Maastricht ©watzijzegt.com

Hotspot: Café Zondag Maastricht

Café Zondag Maastricht staat bekend als een café met eigen karakter. Overdag kun je er terecht voor vers belegde broodjes, bagels en panini, ‘s avonds staan er onder meer tapas op het menu. In het weekend zijn er regelmatig live optredens en is Zondag een leuke hotspot voor gezellige avonden.

Hotspot: Café Zondag Maastricht

Café Zondag ligt in één lijn met het station en het centrum en misschien wel juist daarom liep ik er tijdens eerdere bezoeken altijd voorbij. Dit keer streken we wél neer op het terrasje buiten.

Cafe in Wijck

Café Zondag ligt in het levendige Wijck, een wijk die de afgelopen jaren steeds meer is gestegen in populariteit. Het is weliswaar klein maar al jaren een groot begrijp in Wyck. De casual inrichting oogt modern en de grote bar is dé eyecatcher binnen.

De keuken van Zondag is dagelijks geopend. Wij lunchten op zo’n beetje het heetst van de dag (hallo hittegolf) met ruim belegde broodjes en biologische LemonAid. Zondag heeft een uitgebreide selectie aan broodjes, bagels, naan en panini op het menu staan, en daarnaast heerlijke hapjes, soepen en salades. Je kunt er zelfs boerenyoghurt bestellen!

Adres: Wijckerbrugstraat 42, Maastricht

Cafe Zondag 05
Cafe Zondag 06Cafe Zondag 04

Cafe Zondag Maastricht

Het café huist daarnaast regelmatig exposities van kunstenaars en optredens van live bands. Leuk voor een avond uit! Café Zondag heeft dus genoeg te bieden. De volgende keer loop ik dan ook zeker niet zomaar voorbij!

Meer hotspots ontdekken in Maastricht?

Lees ook deze artikelen over Maastricht:

Wat is jouw favoriete hotspot in Maastricht?

6 reacties
  1. Ziet er erg gezellig uit!! En de broodjes ook jammmmm… volgens mij ben ik er ook geweest toen ik in Maastricht was… maar meer ‘snel, snel’ en weer door.

  2. Oh dat ziet er erg lekker en gezellig uit! Bij zo’n broodje denk ik altijd; hoe ga ik dit eten?!

Reageren is niet mogelijk

Dit wil je wellicht ook lezen