Townhouse Designhotel Maastricht - Watzijzegt.com

Overnachten in het Townhouse Designhotel Maastricht

Toen ik onlangs twee dagen in Maastricht doorbracht, verbleef ik in het Townhouse Designhotel. Dit viersterrenhotel ligt op loopafstand van het station en het centrum en biedt je alles voor een heerlijk verblijf in het bourgondische zuiden.

Townhouse Designhotel Maastricht

Het Townhouse Designhotel in Maastricht won in 2011 de Dutch Hotel Award en is sindsdien flink aan de toeristische weg blijven timmeren. In Townhouse Design Hotel kun je stijlvol en betaalbaar overnachten in Maastricht. Het hotel draait om authentieke gastvrijheid en Limburgse gezelligheid die hier in een modern jasje zijn gestoken. Daarnaast ligt het op loopafstand van het Centraal Station en het centrum.

Bij ontvangst krijg je een kopje soep en de living beneden nodigt uit tot relaxen in de hangmat. Het hotel heeft geen eigen restaurant maar er is ‘s ochtends wel een uitgebreid ontbijtbuffet.

Tip: Wees op tijd, want door de intieme setting kan het wel gebeuren dat je even in de rij staat voor je verse broodjes & croissants.

Elke hotelkamer heeft een unieke touch, met stencil graffiti art en retro maar comfortabele inrichting. De luxe badkamers zijn ingericht met Grohe, Sphinx en Mosa designinterieur, mét rain shower (!) en ingebouwde radio. Mocht je je alleen voelen op je hotelkamer, dan kun je altijd nog Blub de huis goudvis inhuren!

Overnachten in het Townhouse Designhotel Maastricht

Townhouse Designhotel 01
Townhouse Designhotel 02
Townhouse Designhotel Maastricht - Watzijzegt.com

Zelf verblijven in het Townhouse Designhotel Maastricht?

Je boekt hier een hotelkamer. Meer informatie vind je op www.townhousehotels.nl.

Wat is jouw favoriete hotel in Maastricht?

6 reacties
  1. Leuke post! Ik vind het een geweldig hotel. Kamers zijn mooi, hotel heeft een super sfeer en het personeel is erg vriendelijk!

  2. Die lezersactie houd ik in mind! Ziet er echt uit als een heerlijk hotelletje en I love Maastricht, lekker dichtbij en toch een beetje op vakantie.

Reageren is niet mogelijk

Dit wil je wellicht ook lezen