Nieuwe Flight Alert service voor vliegen vanaf jouw favoriete luchthaven

Reistip: Nieuwe Flight Alert service voor vliegen vanaf jouw favoriete luchthaven

Handige reistip: Met de Flight Alert Service van Vliegen naar kun je nu op de hoogte blijven van ticketaanbiedingen en goedkope vluchten vanaf jouw favoriete luchthaven.

Nieuwe Flight Alert service voor vliegen vanaf jouw favoriete luchthaven

Vliegtickets vergelijken is voor veel mensen een must: als echte Hollander wil je natuurlijk niet teveel betalen. Het vergelijken van vliegtickets kan echter een tijdrovende klus zijn, waar je lang niet altijd tijd voor of zin in hebt.

En soms kom je ineens een tip tegen waarvan je denkt: daar moeten meer mensen van weten. Er is namelijk een nieuwe Flight Alert service. Daarmee krijg je niet alleen een melding wanneer je gewenste tickets beschikbaar zijn, maar ook alerts op basis van de luchthaven waarvandaan je wil vertrekken. Handig!

Vliegen naar

Met de Flight Alert Service van Vliegen naar kun je nu eenvoudig op de hoogte blijven van ticketaanbiedingen en goedkope vluchten vanaf jouw favoriete luchthaven. Acht jaar geleden begon het platform met flight alerts voor zo’n 400 bestemmingen, tegenwoordig is de Flight Alert- service beschikbaar voor meer dan 1500 verschillende steden, streken en landen. Grote kans dat jouw favoriete bestemmingen daar ook tussen zitten dus.

Vliegen naar

Dagelijks maken al meer dan 65.000 reizigers gebruik van de service. Met de nieuwe flight alert- opties voor vliegen vanaf specifieke luchthavens, springt het platform daarnaast in op de sterk stijgende vraag naar vliegen vanaf regionale luchthavens.

Nieuwe Flight Alert service voor vliegen vanaf jouw favoriete luchthaven Nieuwe Flight Alert service voor vliegen vanaf jouw favoriete luchthaven

Hoe het werkt

Een Flight Alert instellen is heel eenvoudig en kost je nog geen minuut. Je geeft je bestemming en beschikbare reisbudget op en krijgt vervolgens een seintje wanneer een ticket onder dat bedrag beschikbaar komt bij een luchtvaartmaatschappij of reisbureau.

Door aan te geven of je vanaf een bepaalde luchthaven of last-minute wilt vertrekken en of je dagelijks of wekelijks updates wilt ontvangen, kun je je flight alert verder personaliseren. Zo hoef je niet meer zelf alle relevante vliegmaatschappij- en vliegticketwebsites in de gaten te houden of er een goede deal te vinden is: dat doet de Flight Alert voor jou.

Hoe makkelijk wil je het hebben? Gek genoeg maakte ik tot nu toe nog helemaal geen gebruik van dit soort services, maar ik geloof dat ik even wat alerts naar mijn favoriete bestemmingen ga instellen!

Kende jij deze flight alert service al?

Foto’s via Shutterstock.com

4 reacties

Reageren is niet mogelijk

Dit wil je wellicht ook lezen
4 veelgestelde vragen aan solo-reizigers

4 veelgestelde vragen aan solo-reizigers

Toen ik een paar jaar geleden voor het eerst alleen een lange reis ging maken, kreeg ik regelmatig dezelfde vragen te horen: is dat niet eng en hoe ga je…