Last-minute stedentrip bestemmingen voor je zomervakantie

Terwijl de eerste zwarte zaterdagen inmiddels achter de rug zijn, kan het zomaar zijn dat jij nog geen vakantieplannen hebt. Zin om deze zomer nog weg te gaan? Deze last-minute stedentrip bestemmingen voor je zomervakantie brengen je vast acuut in vakantie(be)stemming.

Last-minute stedentrip bestemmingen voor je zomervakantie

Ook zo’n zin in zomervakantie, maar nog steeds geen concrete plannen? Ik liet me inspireren door Google Flights en geef je vijf suggesties waar ongetwijfeld ook iets voor jou tussen zit, of je nu cultuurfanaat, feestbeest of zonaanbidder bent.

Voor fans van architectuur, cultuur & strand

⇒ Barcelona

Met augustus als heetste maand is Barcelona misschien niet voor elke vakantieganger geschikt. Maar als jij op zoek bent naar prachtige architectuur – hallo Gaudí – en een dagje cultuur snuiven wil afwisselen met een dagje zon en strand, dan is Barcelona dé last-minute stedentrip bestemming voor jou!

Last minute stedentrip bestemmingen voor je zomervakantie: Barcelona

Boek hier je hotel in Barcelona* >>

⇒ Lissabon

Je hebt gelijk, Lissabon ligt niet echt aan het strand maar wel in de buurt. Het badplaatsje Cascais ligt op zo’n 25 minuten reizen met de trein vanaf de hoofdstad dus dichtbij genoeg voor een dagje uit. Daarnaast barst Lissabon van de gezellige barretjes, leuke winkels en de beste seafood restaurants.

Een stedentrip naar Lissabon biedt je dus alles voor een zonnig weekend vergapen aan talrijke historische monumenten, opvallende kerken en musea. Verdrink in melancholische fado en kleur de volgende dag bij op het strand net buiten de stad.

Last minute stedentrip bestemmingen voor je zomervakantie: Lissabon

Laat je verleiden door Lissabons’ relaxte ‘estilo de vida’ en boek nu een hotel in Lissabon* >>

Voor liefhebbers van gezelligheid en donker bier

⇒ Dublin

Dublin is de stad voor mensen die geen typische zon-bestemming zoeken en liever met een goede pint of whiskey luisteren naar live muziek die in elke pub en op elke straathoek wel te vinden is. Er is ook nog eens meer dan genoeg gratis te doen, zodat je je geld mooi kunt besteden aan die extra pint of een treinritje naar buiten de stad.

Last minute stedentrip bestemmingen voor je zomervakantie: Dublin

Maak je op voor een last-minute naar de Ierse hoofdstad en boek hier een hotel in Dublin* >>

Voor feestbeesten en zonaanbidders

⇒ Ibiza

Met 300 zon-dagen per jaar is Ibiza niet alleen de place to be voor feestvierders. Vakantiegangers die gegarandeerd zon zoeken en daarnaast de rijke geschiedenis én cuisine van het eiland willen ontdekken, zijn hier net zo goed op hun plek. Prachtige stranden, eeuwenoude zoutvlaktes, diepe grotten, er is meer te ontdekken dan alleen het nachtleven.

Last minute stedentrip bestemmingen voor je zomervakantie: Ibiza

Maak je klaar voor een week(end) feesten en zoek hier een hotel in Ibiza-stad* >>

⇒ Miami

Zin om last-minute eens flink te uit te pakken? Vlieg dan naar Miami, een van de bekendste zonnige steden van de Verenigde Staten.

Niet alleen de stranden en het nachtleven zijn wet & wild, ook de natuur in de omgeving van de stad is beroemd (en berucht). Denk immers aan de spannende achtervolgingen door de met krokodillen doorspekte moerassen in tv-serie CSI: Miami.

Last minute stedentrip bestemmingen voor je zomervakantie: Miami

Boek hier je hotel in Miami Beach of Miami* >>

Zoek hier naar last-minute hotelaanbiedingenBooking.com

Waar zou jouw last-minute zomervakantie heen gaan?

Screenshots via Google Flights

eacties

  1. Lissabon zou fantastisch zijn als ik in NL zou wonen! Vind die stad zo fijn! Nu zou ik een stedentrip boeken naar een leuk stadje in Colombia of als ik wat meer tijd heb in Peru of Ecuador. Daar wacht ik nog steeds op, op die tijd om een paar dagen naar La Paz te gaan ofzo. Lijkt me heel tof!

  2. wat handig thanks voor de tip!

    Ik ga dit jaar voor het eerst samen met mijn vriend op vakantie (ik wil naar italie)
    heb jij nog een leuk hotel of appartement dat je zegt, daar moet je naartoe gaan?
    wij houden van lopen, fietsen en dingen bekijken maar er moet wel een zwembad bij het hotel zitten en het liefst een zee of meer vlakbij het hotel of appartement! liefs

  3. Als ik zou mogen kiezen, dan zou ik zeker weten voor Miami gaan! Zou wel graag een keer naar Amerika willen. Barcelona is inderdaad een toffe stad. Ben daar echt verliefd op geworden toen ik hier 2 jaar geleden was!

  4. Als ik mag kiezen, doe dan maar Miami ;-) Nee, ik zou eerder voor iets in Europa gaan, waar het in de winter koud(er) is. Ik ben laatst naar Valencia geweest, dat is door de combi stad en strand ook een aanrader, vind ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: