September 2019 in beeld

September in beeld: nazomeren en nieuwe stappen

Terwijl de regen buiten tegen het raam tikt, kijk ik nog een keer terug op een veelal zonnig september. Een maand vol gezelligheid, met (te)veel eten en nieuwe ontwikkelingen. Een persoonlijke terugblik op de afgelopen maand in foto’s: mijn september in beeld.

Maandoverzicht: september in beeld

Wat was september fijn! Heerlijke nazomerse dagen, afgewisseld met regenachtige weekenden op de bank, gezellige en smakelijke middagen op terrasjes en als klap op de vuurpijl een persoonlijke mijlpaal, want na bijna 13 jaar ga ik verhuizen naar een nieuw appartement! Dat betekent dus veel opruimen in mijn oude appartement en klussen en kiezen in het nieuwe appartement.

Een terugblik op mijn september in foto’s, kijk je mee?

Mijn september in beeld

Na jarenlang verzamelen is het hoog tijd om mijn boekenkast eens op te ruimen. Dat betekent ook: boeken weg doen. In mijn geval zelfs veel boeken weg doen. En het ergste: het valt nauwelijks op in mijn boekenkast!

September in beeld: Kees en de haai

#Sorrynotsorry: toen ik deze haaienmand in de winkel zag liggen, moést ik hem hebben! Gelukkig vind Kees ‘m ook wel interessant.

September in beeld: pizza en wijn

Je hebt van die dagen dat wijn en pizza de oplossing zijn voor alles.

September in beeld: Muse concert

Voor de tweede keer deze zomer zie ik mijn favoriete band live! Dit keer in Ziggo met wat minder mensen dan in het Goffertpark afgelopen juni. Verveelt gelukkig nooit, maar daar ben je dan ook fan voor denk ik.

Tijd voor de jaarlijkse BBQ op kantoor. Dat betekent gezelligheid én lekker eten! Het weer zit gelukkig ook mee, dus we kunnen lekker buiten eten.

Nieuwe kleuren kiezen voor mijn nieuwe woning! Ik ben er nog niet over uit welke kleur ik in de woonkamer ga gebruiken. De kleur ‘magneet’ prijkt inmiddels op twee muren van mijn nieuwe slaapkamer.

Alweer even geleden dat er sushi op het menu stond: hier kun je me ‘s nachts voor wakker maken!

18 september 2019: herfst laat zich al zien in het bos

De herfst laat zich al zien in het bos! Ik word altijd blij van dit soort stapels paddestoelen en denk stiekem ook altijd aan David de Kabouter. Jammer genoeg spot ik nog niet die typische rood-met-witte vliegenzwammen.

September in beeld: IJs van Co

Op de valreep van het seizoen nog een ijsje halen bij IJs van Co in Hoenderloo, een klassieker!

September in beeld: het wordt herfst

Het is officieel nog net zomer maar de herfst laat zich inmiddels steeds meer zien buiten. Gelukkig de zon ook nog, geef mij meer van dit soort dagen!

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door N A T A S J A – WAT ZIJ ZEGT (@natasjadb) op

Wanneer je iets te vieren hebt maar geen bubbels bij de hand hebt, drink je gewoon rode wijn uit een champagneglas!

September in beeld: terrasje

Het is dus ook nog heerlijk weer om een terrasje te pakken!

September in beeld: verhuizen

Spot de katten-speurplaatje

De verhuisdozen worden geleverd en ik ben niet de enige die daar blij mee is.

Alweer bijna een jaar geleden maakte deze kleine mopperaar mij voor het eerst tante! Gelukkig kan meneer wel lachen wanneer hij taart krijgt.

De maand eindigt met een persoonlijk hoogtepunt: ik krijg de sleutels van mijn nieuwe appartement! Toegegeven: ik heb me een klein beetje verkeken op de hoeveelheid werk die zo’n verhuizing met zich meebrengt.

Dat schilderen kost toch meer tijd en inspanning dan ik dacht, kleuren kiezen is voor een twijfelaar als ik nog behoorlijk lastig en oh ja, ik moet ook mijn huisraad in mijn huidige woning nog in verhuisdozen zien te krijgen. Het wordt dus nog flink bikkelen de komende week maar ik heb er zin in!

Wat zij schreef

Ondanks de drukte deze maand verschenen er nog aardig wat artikelen in september! Nog even bij lezen? Dit schreef ik in september:

Zijn er nog onderwerpen die jij de komende maand(en) graag terug zou willen zien op Wat zij zegt? Of prangende vragen die je beantwoord wil zien? Laat vooral een reactie achter!

Wat was jouw hoogtepunt van september?

1 reactie
  1. Succes met verhuizen! Is inderdaad een hoop werk, maar dan heb je ook wat. Mijn hoogtepunt van september: ik ben met een fotografiecursus begonnen. Erg leuk & leerzaam.

Reageren is niet mogelijk

Dit wil je wellicht ook lezen
Augustus in beeld: van oost naar west

Augustus in beeld: Tour de Hollande

Augustus stond in het teken van wisselvallig zomerweer en eindelijk vakantie. Tijd voor uitstapjes in eigen land, familiedates en volop fotograferen met mijn nieuwe full-frame camera. Een persoonlijke terugblik op…

5 tekenen van een snapshot verslaving

Hallo, ik ben Natasja en ik ben snapshot verslaafd. En nu allemaal in koor: Hallo Natasja! Goed, verslaafd is wellicht een tikje overdreven maar als social media fanaat en blogger…