December in beeld: fijne feestdagen

En toen was ook de laatste maand van het jaar alweer aangebroken én voorbij. Een maand vol feestelijkheden en fijne dagen. Een persoonlijke terugblik op de afgelopen maand in foto’s: mijn december in beeld.

Maandoverzicht: december in beeld

December ging in sneltreinvaart voorbij. Had ik de laatste paar jaar nog weleens last van een dikke winterdip, dit jaar voelde en vermaakte ik me prima. Er waren drukke werkdagen, gezellige verjaardagen en borrels en natuurlijk de feestdagen. Toch rende ik niet van hot naar her en voelde het allemaal behoorlijk relaxed.

Tijd om nog een keer terug te kijken: mijn december in beeld.

Mijn december in beeld

De maand begint met een uitgebreid zondags ontbijt met een vriendin. Ook op tafel: de dingen die ik de avond ervoor won tijdens onze jaarlijkse sinterkerstdobbel met vriendinnen.

Het is ijzig koud, toch weerhoudt ons dat niet van een fijne boswandeling. En ik neem me direct weer voor dat ik toch echt vaker zo’n wandeling moet maken. Kijk dan hoe prachtig!

Na een uurtje wandelen is het wel tijd om weer even op te warmen met koffie en carrot cake. Ik ben geen zoetekauw maar dit gaat er altijd prima in.

Woensdag 4 december

Het eerste kunstwerk in mijn nieuwe huis! Met dank aan neefje Mart (1 jaar). Zeker in een nieuwbouwhuis merk ik dat ik nogal huiverig ben zelf een gat in de muur te boren. Stiekem dus best een beetje trots dat dit in een keer goed ging.

It’s beginning to look a lot like Christmas

Het ideale moment om de slippers die ik won tijdens de sinterkerstdobbel met vriendinnen ook daadwerkelijk te gebruiken.

Mijn moeder is jarig en dus staat er een uitgebreide lunch op tafel! Altijd lekker en gezellig, hoeveel er ook gegeten wordt deze maand.

Ik verhuisde mijn oude koelkast mee uit mijn vorige huis. Na 13 jaar kan deze echter wel een upgrade gebruiken. Tijd voor een nieuwe dus. Na lang twijfelen – wil ik wel zo’n enorme koelkast van 2 meter hoog, hoe stil is ‘ie en heeft ‘ie wel of geen flessenrek – ben ik nu ontzettend blij met mijn zwarte monster. Zoveel meer ruimte en zuiniger, ideaal!

Ik kocht een nieuw jurkje en een nieuwe jas! Zo’n lange is toch een stuk fijner wanneer je in de winter in een rokje of jurkje rondloopt.

It’s gin’o’clock! Ik kan een goede gin-tonic op z’n tijd wel waarderen, vooral in zo’n fancy roze glas. Cheers!

Vrijdag 13 december

Voor het jaarlijkse kerstdiner met collega’s is onze kantine omgetoverd tot skihut! Fantastische setting voor een gezellige avond.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door N A T A S J A – WAT ZIJ ZEGT (@natasjadb) op

Van koffie drinken op zaterdagmiddag naar een gezellige borrel. Ik hou van dit soort dagen!

Het gebeurt nog niet vaak dat de dames samen liggen. Hiervoor blijf ik dan ook graag nog even in bed liggen.

Na maanden ben ik op de valreep van het jaar eindelijk weer eens naar een bokszak-training gegaan. En hoewel ik het grootste deel van de les scheenbeschermers en bokshandschoenen draag, probeer ik ook af en toe m’n schenen wat te laten wennen aan de zak. Met deze prachtige blauwe benen als gevolg :’)

Vrijdag 20 december

Wanneer je voor een bedrijf werkt dat tools maakt voor gedragsonderzoek en er vrijwilligers nodig zijn voor een autorit, compleet met infraroodcamera’s om je reacties te meten.

25 december: Eerste kerstdag

Eerste kerstdag breng ik met de familie door bij mijn zusje. Lekkere gerechten van de Weber uit de tuin en tijd voor wat knuffels met mijn neefje!

26 december: Tweede Kerstdag

Tweede Kerstdag is zo’n typische thuishang-dag. Met uitgebreide maaltijd dan wel, want er is tijd om lekker lang in de keuken te staan.

Zondag 29 december

Tijd voor oesters en bubbels en fijne muziek op zondagmiddag! Ik ben geen fan van oesters maar probeer er wel eentje. Heerlijk gegratineerd, al geloof ik dat ik daardoor de oester eigenlijk nauwelijks proef. Geef mij maar bubbels.

De laatste dagen van het jaar en traditiegetrouw kijk ik Lord of the Rings in december. Prima tijdsbesteding om deze ietwat dooie dagen tussen kerst en oud & nieuw door te brengen.

Oud & Nieuw: 31 december

En dan is alweer de laatste dag van het jaar aangebroken.

Ik vier oudjaarsavond met vrienden. Er worden spelletjes gespeeld, er is lekker eten en vooral goed gezelschap. Wat een heerlijke manier om zo het nieuwe jaar in te luiden.

De laatste selfie van 2019. Hoe hard vloog dit jaar voorbij… En wat gebeurde er veel. Ik ben vooral blij dat ik om middernacht naast de liefde sta en omringd ben met fijne mensen. Op naar een vers nieuw jaar.

Gelukkig nieuwjaar mensen!

Wat zij schreef

Ik deed het rustig aan in december en schreef slechts 2 nieuwe artikelen, naast een update van een al eerder verschenen post:

Zijn er nog onderwerpen die jij de komende maand(en) graag terug zou willen zien op Wat zij zegt? Of prangende vragen die je beantwoord wil zien? Laat vooral een reactie achter!

Wat was jouw hoogtepunt van december?

Follow my blog with Bloglovin

Dit wil je wellicht ook lezen
Augustus in beeld: van oost naar west

Augustus in beeld: Tour de Hollande

Augustus stond in het teken van wisselvallig zomerweer en eindelijk vakantie. Tijd voor uitstapjes in eigen land, familiedates en volop fotograferen met mijn nieuwe full-frame camera. Een persoonlijke terugblik op…