Natasja / Watzijzegt.com

The world according to me 76 over home sweet home

Mijn persoonlijke terugblik op de afgelopen maand lees je zoals altijd in The world according to me. Wat hield me bezig de afgelopen tijd, wat viel me op, plus de leukste artikelen die ik schreef en tegenkwam. Wat me de laatste tijd bezig hield?

The world according to me #76

En dan zijn de kleuren op de muren geschilderd en is het eerste stof alweer neergedaald. Alle lampen opgehangen en de gordijnen omgezoomd. De nieuwe kledingkast in elkaar gezet, de katten gesetteld en (bijna) alle verhuisdozen uitgepakt. Koken op inductie bevalt na even wennen prima en mijn nieuwe zwarte koelvriescombinatie van ruim 2 meter hoog is de kers op de taart keuken.

Bijna vier maanden na mijn verhuizing kan ik me haast al niet meer voorstellen dat ik zo lang in mijn vorige appartement heb gewoond. Mijn nieuwe huisje voelt volledig als thuis, zo fijn! Ook de buurt bevalt geweldig: ik woon nog steeds op loopafstand van het centrum, zónder de drukte ervan. Love it!

Home sweet home

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door N A T A S J A – WAT ZIJ ZEGT (@natasjadb) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door N A T A S J A – WAT ZIJ ZEGT (@natasjadb) op


Ook fijn is dat ik geen wekelijkse trips naar de stort of weer een woonwinkel hoef te maken. Mijn inrichting is weliswaar nog niet 100% compleet, het zijn alleen nog extra items die ik zoek on het af te maken. Een tof (okergeel) bankje voor in de slaapkamer bijvoorbeeld, of toch zo’n fijne hangstoel om in te luieren?

Of helemaal geen stoel maar een mooi wit dressoir om de kleding die ik waarschijnlijk over die bankjes gooi gewoon in op te bergen? Ik speur nog even verder (en tip vooral jouw favoriete woonwinkels in de reacties!).

Bingewatch-alert

Nu er weer tijd is om op de bank te hangen, slingerde ik geregeld Netflix aan de afgelopen weken.

  • Cheer – Over één van Amerika’s beste competitieve cheerleading squads en alle real-life drama die daarbij komt kijken
  • Zumbo’s Just Desserts – Een nieuw seizoen van Zumbo’s Just Desserts waarin thuisbakkers onder toezicht ook van Adriano Zumbo en Rachel Khoo zijn bijzondere taarten moeten recreëren en hun eigen creatieve baksels op tafel moeten zetten.

Wat kijk jij momenteel?

Zoek jij nog leuke (lees)inspiratie?

En verder? Verder ga ik deze week twee nachtjes weg – het dubbele van wat ik in heel 2019 deed – en kijk ik uit naar een paar dagen lekker relaxen. Ook hoop ik de komende tijd mijn blogfrequentie toch wat op te schroeven. Ik heb nog zat onderwerpen in mijn hoofd en er is denk ik nog genoeg te delen, zowel hier als op natasjadb.nl.

Zijn er nog onderwerpen die jij de komende maand(en) graag terug zou willen zien op Wat zij zegt? Of prangende vragen die je beantwoord wil zien? Laat vooral een reactie achter!

Wat hield jou bezig de afgelopen tijd? Heb je nog leuke dingen op de planning staan?

Weten wat ik tussen het bloggen door uitspook? Gluur mee en volg me op Instagram voor persoonlijke plaatjes en achter de schermen stories.

1 reactie

Reageren is niet mogelijk

Dit wil je wellicht ook lezen