The world according to me #65 over reisplannen en opruimwoede

Mijn persoonlijke terugblik op de afgelopen weken lees je zoals altijd in The world according to me. Wat hield me bezig de afgelopen tijd, wat viel me op, plus de leukste artikelen die ik schreef en tegenkwam. Wat me deze maand bezig hield?

The world according to me #65

“Graag nodig ik je uit voor een persreis naar Fins Lapland.” “Mijn favoriete B.H. van Victoria’s Secret is stuk. Zullen we naar Londen?” “What about… een weekend waarin je compleet verrast wordt? De bestemming houden we nog even geheim!”

Zomaar drie vragen waardoor mijn tot nu toe zo (bewust) lege kalender ineens een stuk voller is de komende maanden. Of ik dat een beetje spannend vind? Best wel, het heeft behoorlijk lang geduurd voor weer genoeg energie had om een volledige werkweek door te komen zonder elke avond voor pampus op de bank te ploffen. Dat ook nog combineren met weekendjes weg of persreizen zag ik tot nu toe niet zitten.

Of ik er zin in heb? Enorm! Finland staat al jaren op mijn bucketlist en Lapland is toch wel zo’n haast mythische bestemming. Ik ben ook nog nooit zo ver naar het noorden gereisd dus dat ik straks boven de poolcirkel zit, vind ik toch wel bijzonder.

We zullen het waarschijnlijk moeten doen met regen in plaats van sneeuw, dat zal de pret vast niet drukken! Daarnaast heb ik zo hard geklaagd over onze tropische zomer, dat ik van regen en wind nu niks kan zeggen natuurlijk. *kuch*

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door N A T A S J A – WAT ZIJ ZEGT (@natasjadb) op

Naast een aantal outdoor activiteiten die al staan gepland in Ruka en Salla – ik ga voor het eerst raften, help! – geeft een huurauto de vrijheid om een aantal dagdelen zelf op pad te gaan en naar eigen wens in te vullen. Ik voel een bezoek aan Santa Clause Village aankomen!

Na Finland staat er dus ook een tripje naar mijn zo geliefde Londen op de kalender. Voor het eerst met de trein, ik ben benieuwd. Net als naar het verrassingstripje in oktober. Goed voor mijn ‘ik-wil-altijd-alles-weten’ brein!

Van hoarder naar Marie K

Ook goed voor mijn brein: de opruimimpulsen in huis waar ik de laatste tijd geregeld aan toegeef. Er schuilt een hoarder in mij, dus een Marie Kondo ben ik niet te noemen. Toch heb ik af en toe m’n momenten en ben ik rommel of ongebruikte spullen in m’n huis ineens zat. Zo ook afgelopen weekend, waarin ik het ineens in m’n bol kreeg en een ritje naar de stort me verloste van een stoffig bureau waar ik nooit aan zat en een paar jaar aan papierwerk.

Minder rommel en meer ruimte in mijn huis betekent ook minder chaos en meer helderheid in m’n hoofd. Win-win dus. Een sokkenknuffelaar zal ik nooit worden, ik heb wel zin om de komende tijd meer rotzooi en overtollige spullen weg te doen!

Waar zou jij jezelf onder scharen? Ben jij een Marie Kondo of mede-hoarder?

Lovely links

Is het nu de hoogste tijd om mijn koffer te gaan inpakken en mijn wekker te zetten om midden in de nacht op te staan. Je moet iets overhebben voor een trip naar Lapland!

Wat heb jij de afgelopen tijd uitgespookt?

Weten wat ik tussen het bloggen door uitspook? Gluur mee en volg me op Instagram voor persoonlijke plaatjes en achter de schermen & on the road stories. Ook te volgen via @watzijzegtcom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: