The world according to me 80

The world according to me 80 over flow, vakantie en full frame

Mijn persoonlijke terugblik op de afgelopen maanden lees je zoals altijd in The world according to me. Wat hield me bezig de afgelopen tijd, wat viel me op, plus de leukste artikelen die ik schreef en tegenkwam. Wat me de laatste tijd bezig hield?

The world according to me #80

“Ja hallo, ik ben er nog.” Een opening die ik vaak wat overdreven vind – het is niet alsof ik jaren weg ben geweest – het voelt wel een beetje alsof het nodig is. Persoonlijke updates verschenen hier dit jaar nauwelijks; half mei publiceerde ik een maandoverzicht van april en dat was het laatste persoonlijke bericht dat verscheen.

Want dagen, weken, zelfs maanden die steeds meer op elkaar begonnen te lijken en anderhalf jaar thuiswerken bleken niet lekker te combineren met een blog over buiten de deur eten en op reis gaan in binnen- én buitenland… Naast het werken vanuit huis en mentaal overeind blijven bleef er dus weinig energie over om te proberen mijn blog weer tot haar oude glorie te herstellen.

The world according to me 80

Uitkijken naar mooie(re) dagen

Verse flow

Gelukkig vond ik de afgelopen maanden eindelijk mijn flow weer een beetje terug. Online  betekent dat vooral: ik heb eindelijk weer zin om aan mijn blog te sleutelen, foto’s te bewerken en nieuwe artikelen te schrijven. Qua verkeer ben ik nog lang niet waar het was – laat staan dat ik nieuwe bezoekersrecords vestig – maar het begint tenminste weer ergens op te lijken.

Eropuit in eigen land

Dit voorjaar stonden er ook eindelijk weer wat korte tripjes in eigen land op de kalender. Zo ging ik twee keer naar Zuid-Limburg, een keer om ultiem te relaxen in een wellness hotel en krap drie weken later om vanuit Vaals door de regio te toeren. Ik pende mijn tips voor Valkenburg neer (en was in shock door de beelden van de hevige overstromingen in Zuid-Limburg de maand erna).

Op vakantie in Zuid-Limburg: dit wil je doen in Zuid-Limburg

Heerlijk relaxen in Zuid-Limburg: word jij ook zo blij van hotelontbijtjes?

Na Limburg was het eind juni tijd voor een paar dagen grote stad. We brachten een heerlijk weekend door in Rotterdam, waar ik ook weer eens wat nieuwe favoriete restaurants ontdekte.

Zo heb je een heerlijk weekend in Rotterdam deze zomer

Een heerlijk zomers weekend in Rotterdam

Full-frame fotografie

En na tien jaar fotograferen met een digitale spiegelreflexcamera maakte ik deze zomer eindelijk de overstap naar een full-frame camera. Dat niet alleen, ik kocht een systeemcamera. Nikon bleef ik wel trouw: vanaf dus prijkt er nu een Nikon Z5 in mijn handen wanneer ik op pad ga. En tot nu toe ben ik er dolgelukkig mee, wat een verschil!

Ik heb nu al zin om er echt mee op reis te gaan, al zal dat nog wel even duren verwacht ik. Voor nu fotografeer ik vooral veel natuurplaatjes in de omgeving, ook niet vervelend!

Wat zij schreef

Na ruim een jaar worstelen met de gevolgen van de pandemie – zowel online als offline – vond ik de afgelopen maanden dus eindelijk weer wat inspiratie om te schrijven. Ik voorzag mijn blog van een nieuw jasje, schoonde achter de schermen flink op en nam oude artikelen onder handen.

En ik schreef eindelijk nieuwe artikelen, over de tripjes in eigen land en eerdere reizen naar fantastische bestemmingen waar ik nog steeds van droom. Laat je inspireren voor je volgende trip door deze berichten:

Zijn er nog onderwerpen die jij de komende maand(en) graag terug wil zien op Wat zij zegt? Of heb je prangende vragen die je beantwoord wil zien? Laat vooral een reactie achter!

Wat hield jou bezig de afgelopen tijd? En hoe gaat het gaat het met je?

Weten wat ik tussen het bloggen door uitspook? Gluur mee en volg me op Instagram voor persoonlijke plaatjes en achter de schermen stories.

Dit wil je wellicht ook lezen