Oktober in beeld

Oktober in beeld: de grote verhuizing

Terwijl november inmiddels alweer een week oud is, kijk ik nog een keer terug op oktober. De maand waarin een hoofdstuk afgesloten werd en een nieuwe begon. Een persoonlijke terugblik op de afgelopen maand in foto’s: mijn oktober in beeld.

Maandoverzicht: oktober in beeld

Wat een maand! November is inmiddels alweer 7 dagen onderweg ~ happy birthday to me ~ en toch blik ik nog één keer terug op oktober. De maand waarin ik mijn oude flatje na een ruim decennium inruilde voor een nieuwbouw appartement. Toch wel het eind van een tijdperk en de start van een kersverse nieuwe!

Mijn oktober in beeld

Een terugblik op mijn oktober in foto’s, kijk je mee?

Een nieuw huis betekent nieuwe kleuren! En hoewel er alleen muren gesausd hoeven te worden – lang leve een nieuwbouwappartement – is de perfecte kleur kiezen nog een flinke opgave voor een keuzekneus als ik.

Mosterdgeel of koffielikeur, early dew, of toch die zachte kiezelkleur op de muur? Na een week twijfelen en testen besluit ik (uit)eindelijk te gaan voor licht mintgroen op één muur (ofwel kleur ‘deken‘).

Oktober in beeld: kleuren kiezen

De slaapkamer werd uiteindelijk niet donker maar grijsblauw (kleur ‘magneet‘ voor de liefhebbers). Afhankelijk van de lichtinval is ‘ie meer blauw of meer grijs.

4 oktober 2019: klussen betekent klusvoer

Klussen betekent ook klusvoer: met pizza in de doos op schoot en cola in een plastic bekertje. Eet smakelijk!

De grote verhuizing

8 oktober 2019: de grote verhuizing

En dan is het na een paar weken opruimen, weggooien en inpakken toch ‘ineens’ tijd om te verhuizen!

Hoewel ik behoorlijk heb ontspuld de laatste weken, blijft er toch nog een vrachtwagen vol aan spullen uit mijn huis te komen. Gelukkig zijn er verhuizers en een verhuislift. Na een ochtend sjouwen en inpakken wordt alleen naar mijn nieuwe flat gereden en weer omhoog getild.

11 oktober 2019: een nieuw huis betekent nieuwe spullen

Verhuizen betekent niet alleen weggooien: ik heb ook nieuwe spullen nodig! Het een wat meer dan het ander, maar sommige dingen kon ik niet laten liggen. Zoals dit hysterische kleedje.

11 oktober 2019: Twee katten ineens bij elkaar

9 oktober

Een unicum: liggen mijn twee monsters ‘zomaar’ ineens bij elkaar in één mand! Hoewel ze elkaar niet de tent uitvechten, zijn Kirra en Kees zeker geen twee poten op één buik. Nu in een nieuw huis en voor beiden nieuw territorium, wordt de strijdbijl heel soms even begraven ♥

11 oktober

En dan gaan echt de laatste spullen naar de stort! Zo’n verhuizing en vooral de periode dat je twee huizen hebt, kost echt bloed, zweet en tranen. Constant heen en weer rijden, opruimen, dozen inpakken en weer uitpakken, schoonmaken, schilderen, weer schoonmaken…

Het resultaat is het gelukkig enorm waard! Eindelijk af van die spullen die al jaren lagen te verstoffen in de berging, tijd voor een frisse start in een nieuw huis.

Oktober 2019: proosten op het inleveren van de sleutels van mijn oude flat

24 oktober

Proosten (en alweer pizza) op het inleveren van de sleutels van mijn oude flat! Nu is mijn verhuizing echt officieel en heb ik nog maar één adres.

Geef kaas

27 oktober

Af en toe moet er ook even iets anders gegeten worden dan pizza. Kaas natuurlijk! Deze kaasplank bij Bisou is een aanrader als je eens in de buurt bent.

Wat zij schreef

Zijn er nog onderwerpen die jij de komende maand(en) graag terug zou willen zien op Wat zij zegt? Of prangende vragen die je beantwoord wil zien? Laat vooral een reactie achter!

Wat was jouw hoogtepunt van oktober?

4 reacties
  1. Dat harde werken van deze maand moest natuurlijk wel beloond worden met lekker eten ;) De stukjes huis die ik zie zien er echt heel tof uit! En liefde voor dingen die eigenlijk iets te hysterisch zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Dit wil je wellicht ook lezen
April in beeld | 2019

April in beeld | 2019

April vloog voorbij. Een maand vol contrasten, met zon en sneeuw, feestelijke uitstapjes en luie dagen op de bank. Een persoonlijke terugblik op de afgelopen maand in foto’s, mijn april…