Januari 2020 in beeld

Januari in beeld: bikken, boksen en bossen

Waar januari voor sommigen eindeloos duurt, vloog deze eerste maand van 2020 voor mij voorbij. Een persoonlijke terugblik op de afgelopen maand in foto’s: mijn januari in beeld.

Maandoverzicht: januari in beeld

Januari lijkt bij veel mensen de minst favoriete maand van het jaar te zijn. De gezellige feestdagen van december zijn voorbij, de winter is pas net begonnen en hoewel de dagen langzaam weer langer worden, is de lente nog ver weg. Ook ik heb de afgelopen jaren best weleens moeite gehad met januari. Dit jaar beviel ‘ie echter prima!

Er waren gezellige avonden met lekker eten en ik ging eindelijk weer vaker kickboksen. Ook ging ik eindelijk weer eens een midweekje weg, met nog meer fijne avonden, goede maaltijden en lange wandelingen als gevolg. Een prima maand dus wat mij betreft. Kijk je mee naar mijn januari in beeld?

Mijn januari in beeld

1 januari 2020

Het lijkt alweer veel langer geleden dat we oud & nieuw vierden! Het was een fijne avond die ook lekker op tijd eindigde. Dankzij de mist was er eigenlijk ook maar weinig te zien.

Januari in beeld: pizza op vrijdagavond

Geen goede voornemens hier, lang leve spontane pizza’s op vrijdagavond!

9 januari 2020

De harige dames mogen allebei naar de dierenarts vandaag. Kirra voor controle, Kees voor sterilisatie. Gelukkig hebben ze dit meestal niet door en vinden ze de reismandjes vooral interessant. Tot de deurtjes dicht gaan dan.

Januari in beeld: Kees

Ik kan Kees ‘s middags weer ophalen, het arme ding moet nog even bijkomen en is allesbehalve fan van haar verplichte rode pakje. Nog even een weekje volhouden!

Zweterige selfie na het kickboksen. Ik waag me na de les voor het eerst aan het vrijwillige sparren, spannend en pijnlijk! Maar goed dat er bitjes bestaan 😬

Ik heb een enorme tic voor mooi glaswerk en kon de wijnglazen op links niet laten staan bij de kringloop.

Die winterse zonsondergangen leveren soms van die mooie crispy luchten op!

Januari in beeld: ontbijt

20 januari

Ik had weliswaar geen goede voornemens: beter eten is er stiekem toch wel één van. De laatste maanden ontbeet ik steeds meer met een broodje. Lekker, maar mijn broeken zitten nu echt te strak. Tijd voor yoghurt en fruit dus ‘s ochtends! En verse pompoensoep tijdens de lunch. Een uitdaging met een wit shirtje aan! (Spoiler: die bleef zowaar schoon!)

Weer tijd voor mijn wekelijkse uurtje kickboksen!

Verjaardagen op zondagmiddag met taart en hapjes. Ik geloof dat ik echt vaker moet gaan kickboksen als ik mijn foto’s van al dat eten zo terug zie.

Midweekje Veluwe

En dan is het eind januari en ga ik eindelijk weer eens op pad! Twee nachtjes slapen op de Veluwe, zo’n beetje om de hoek en toch niet minder leuk.

Ter vergelijking: in heel 2019 sliep ik 1 nachtje buiten de deur en dat was ook haast om de hoek van mijn huidige woonplaats. Ik voel absoluut geen druk om meer op pad te gaan, toch vind ik het heerlijk om mijn reisdagen ten opzichte van vorig jaar nu al te verdubbelen.

Brood en wijn, het begin van elke goede avond als je het mij vraagt.

Januari in beeld: borrelen in het hotel

Lekker natafelen met een kaasplankje (heerlijk, op de blauwe kaas na, ugh) en voor het eerst in tijden weer eens een potje schaak spelen. Ik leerde het ooit op de basisschool en net zoals fietsen verleer je dat gelukkig niet. Al verloor ik helaas wel. Bummer.

We slapen in hotel Mooi Veluwe. Middenin in het bos, heerlijke bedden en ideaal om even tot rust te komen.

Januari in beeld: boswandeling door het Speulderbos

We banjeren bijna 11 kilometer door het Speulder- en Sprielderbos en spotten zelfs een rotte wilde zwijnen! Zo’n boswandeling maakt hongerig dus een ouderwetse lunch gaat er wel in.

We dineren opnieuw in het hotel en borrelen nog even na bij de open haard. Geef mij meer van zulke avonden!

Januari in beeld: Harderwijk

Op vrijdag rijden we nog even naar Harderwijk, waar je ook prima zonder bezoek aan dat welbekende park heen kunt. De binnenstad oogt gezellig en we waaien haast weg aan het strandje.

Wat zij schreef

Januari was goed qua bezoekers, ondanks dat ik slechts drie nieuwe artikelen publiceerde. Nog even teruglezen wat ik in januari schreef?

Zijn er nog onderwerpen die jij de komende maand(en) graag terug zou willen zien op Wat zij zegt? Of prangende vragen die je beantwoord wil zien? Laat vooral een reactie achter!

Wat was jouw hoogtepunt van januari?

Weten wat ik tussen het bloggen door uitspook? Gluur mee en volg me op Instagram voor persoonlijke plaatjes en achter de schermen & on the road stories.

4 reacties
  1. Mooi begin van 2020 Natas! Ik wil ook graag eens een weekend naar de Veluwe, ik kom er maar niet ;-) Maar eerst maar eens naar Australië aan ‘t einde van deze maand :-)

    1. Ik moet er ook een dorp verder voor dus het kost altijd wel wat meer tijd. Maar het is zo leuk! Dank voor je reactie, fijne week ook!

Reageren is niet mogelijk

Dit wil je wellicht ook lezen

5 tekenen van een snapshot verslaving

Hallo, ik ben Natasja en ik ben snapshot verslaafd. En nu allemaal in koor: Hallo Natasja! Goed, verslaafd is wellicht een tikje overdreven maar als social media fanaat en blogger…
Maart in beeld | 2019

Maart in beeld | 2019

Maart roert zijn staart… een gezegde dat normaal op het weer slaat maar deze keer vooral privé flink toesloeg. Maart begon namelijk prima, maar eindigde in mineur door een onverwacht…