November in beeld 2019

November in beeld: vliegen, verjaren en (vr)eten

De maanden vliegen voorbij dit jaar, alsof er ergens een radartje op dubbele snelheid draait. Het is dus alweer tijd voor het een-na-laatste maandoverzicht van 2019. Een persoonlijke terugblik op de afgelopen maand in foto’s: mijn november in beeld.

Maandoverzicht: november in beeld

Hoe snel gaat de tijd dat de laatste maand van dit jaar nu alweer is aangebroken? Voor mijn gevoel vierde ik net mijn verjaardag, zaten we een week ervoor nog op zonnige terrasjes en hebben we net de paasbrunch achter de kiezen! Toch is november echt alweer klaar en december ook alweer drie dagen onderweg.

Waar november voor sommige mensen een echte non-maand is, zo vlak voor het eind van het jaar, kan ik deze elfde maand altijd wel waarderen. Sterker nog, het is misschien wel de beste maand van het jaar! Niet in de minste plaats vanwege mijn verjaardag, al moet ik bekennen dat de grote 4.0 nu wel erg dichtbij komt (nog maar een jaar, help!).

Voor mijn gevoel rende ik ook in november van hot naar her, hoewel de verhuisstorm van oktober aardig is gaan liggen afgelopen maand. Ik blik nog een keer terug in foto’s, kijk je mee?

Mijn november in beeld

Veel foto’s van items voor het verlanglijstje en de wereld in heiige herfstsfeer deze maand. Zo’n verhuizing levert heel wat trips naar woonwinkels rond. Hoewel ik al nieuwe gordijnen heb in alle kamers, overweeg ik nog steeds deze okergele velours exemplaren voor mijn slaapkamer.  Ik besluit ze toch maar te laten hangen (ha) – ik heb de laatste tijd al genoeg uitgegeven én geen kamers meer over.

Mijn huis begint gelukkig steeds meer af te raken. En verlicht, want ook de verlichting hangt inmiddels! Overigens bestelde ik veel lampen gewoon online via Bol.com en had ik ze daardoor vaak binnen 2 dagen al in huis.

7 november: Happy birthday to me

Let them eat cake! Als jarige moet ik natuurlijk trakteren op kantoor! Ik kon natuurlijk weer niet kiezen (en tellen) en bestelde maar liefst drie verschillende taarten! Veel te veel en dus de ideale gelegenheid om ze allemaal maar te proeven.

7 november: verjaardagskaarten

Ouderwetse verjaardagspost blijft toch wel het allerleukst! Stuur jij nog weleens echte post?

7 november 2019 diner verjaardag

Lekker uit eten hoort er ook bij. Ik schuif aan bij Bisou en krijgt dit prachtige plaatje voorgeschoteld. Smullen!

7 november 2019 kaasplankje

Ook smullen: het kaasplankje om de maaltijd af te sluiten! Vooral de geitenbrie vind ik goddelijk lekker!

Kunst van Mart

Ik krijg dit prachtige kunstwerk van mijn neefje, speciaal voor mijn verjaardag. Benieuwd of dat ooit nog veel waard gaat worden.

Belangrijk werk: het opnieuw inrichten van mijn boekenkasten! Ik heb teveel boeken en te weinig ruimte en daarnaast bijna stress om de beste volgorde om ze neer te zetten! De meningen over sorteren op alfabet, genre of kleur verschillen nogal; toch blijkt sorteren op kleur het meest populair.

Hoe sorteer jij je boekenkast??

 

Mistige ochtenden, ik hou ervan! Het geeft de wereld iets mysterieus, alsof de gordijnen nog dicht hangen en alles maar langzaam wakker wordt.

Wees als Kees: lekker lui in elke vorm!

Ook lekker op z’n tijd: Verse makreel van de markt die met veel knoflook en rode peper met pasta wordt gezet.

Cheesy!

Wanneer je vriendinnen je goed kennen en met zulke housewarming cadeaus aankomen. Tijd voor de jaarlijkse pakjesavond met vriendinnen! Een avond die vaak het slechtste in ons naar boven haalt en garant staat voor een hoop gelach en gebrul.

De maand eindigt met een frisse neus in een bijzonder fris bos! Halverwege de middag is er nog steeds vorst te vinden! Gelukkig heb ik warme voeten dankzij mijn nieuwe laarsjes.

Ik was al tijden op zoek naar een paar winterproof schoenen om mijn favoriete – en inmiddels volledig afgetrapte – paar van de afgelopen jaren te vervangen en slaag bij Sacha Shoes eigenlijk altijd wel.

Wat zij schreef

Een rustige maand online want er verschenen slechts 3 nieuwe berichten op Wat zij zegt:

Zijn er nog onderwerpen die jij de komende maand(en) graag terug zou willen zien op Wat zij zegt? Of prangende vragen die je beantwoord wil zien? Laat vooral een reactie achter!

Wat was jouw hoogtepunt van november?

Spon /adv / lees mijn disclaimer voor meer informatie

4 reacties
    1. Ook mooi! Het zou ook zomaar kunnen als ik over een jaar toch weer een andere kleur op de muur gooi 😅 Zo’n oudroze tint lijkt me ook geweldig!

  1. Mooi overzicht! Onze boekenkast is in eerste instantie op genre gesorteerd maar vervolgens wel op kleur. :-) En hij is inmiddels veel te klein dus er liggen ook stapels boeken dwars op de planken…tijd voor een nieuwe kast!
    Nog gefeliciteerd met je verjaardag!

    1. Haha, heel herkenbaar! Ik heb een paar Expedit boekenkasten en kom nog steeds ruimte te kort! In sommige vakken dus ook gewoon twee rijen boeken staan :’)

Reageren is niet mogelijk

Dit wil je wellicht ook lezen