Renato's Bloemendaal aan Zee

Hotspot aan zee: Restaurant Renato’s in Bloemendaal aan Zee

Op zoek naar een restaurant in Bloemendaal aan Zee? Restaurant Renato’s brengt het gevoel van Italië naar de Noord-Hollandse kust en is dé hotspot aan zee voor Italiaans eten aan zee.

Restaurant Renato’s in Bloemendaal aan Zee

Met haar familiaire benadering, de dunne ‘Roman style’ pizza’s, uitgebreide keuze aan antipasti en goede ingrediënten, wist Renato’s al vele gasten culinair te verrassen in Amsterdam, Den Haag en Nijmegen. En vanaf nu kun je ook aan de kust terecht, want Restaurant Renato’s is officieel geopend in het zonnige Bloemendaal aan Zee.

“We geloven dat kwalitatieve producten, bijpassende wijnen en de passie voor goed eten het verschil maken tussen een middelmatige -en waanzinnige ervaring. Onze liefde voor de Italiaanse keuken gaat ontzettend diep. We willen onze gasten daar graag deelgenoot van maken” aldus Freek.

Restaurant Renato's Bloemendaal aan Zee

Restaurant Renato’s Bloemendaal aan Zee kijkt uit over het strand en de zee

Familiegevoel is een belangrijk thema in het horecabedrijf van Kim Lakho en Freek Schraa. In 2013 namen zij het ‘kindje’ van chef Renato Arduini over in de Pijp in Amsterdam. Een restaurant met die typische Romaanse dunne pizza’s, met Renato zelf in de keuken en zijn familie in de bediening. Die Renato’s beleving werd met succes gekopieerd naar verschillende plekken in Amsterdam en de rest van het land.

“Dankzij onze toegankelijke keuken – waar de pure smaken van Italië centraal staan – zijn we er voor iedereen. Van gezin tot dagjesmens, de snelle hap of uitgebreid diner, als je bij ons plaatsneemt aan tafel ben je onderdeel van onze ‘grand Italian family’.”

Renato’s brengt het gevoel van Italië naar de Noord-Hollandse kust

Nu is het de beurt aan Bloemendaal aan zee om kennis te maken met de huisgemaakte pasta’s en pizza’s van Renato’s. Je kunt hier genieten van een goeie Italiaanse koffie met een vers stuk appeltaart, of een uitgebreide lunch of diner. Op het menu staan gerechten als authentieke burrata, een selectie van heerlijke anti-pasti of een lekkere burger.

Adres: Zeeweg 98C, 2051 EC Overveen

Renato’s Bloemendaal aan Zee is 7 dagen per week geopend van maandag t/m zondag tussen 12.00 en 00.00 uur. Reserveren wordt aanbevolen. Bezoek www.renatos.nl voor meer info en reserveringen.

Hotspot in Bloemendaal aan Zee: Renato's Bloemendaal aan Zee

De locatie en het prachtige pand zijn al reden genoeg voor een bezoek!

Poort Beach: overnachten in Bloemendaal aan Zee

Wil je langer genieten van je bezoek aan in Bloemendaal aan Zee? Boek dan een overnachting in een van de Poort Beach Boutique Apartments*. Dankzij de locatie, pal aan de boulevard van Bloemendaal aan Zee, is dit een mooie uitvalsbasis voor een (familie)vakantie, bruiloft of event aan het strand.

Het iconische pand kijkt uit over de zee en de appartementen zijn modern en smaakvol ingericht. Verschillende toeristische trekpleisters, zoals het circuit van Zandvoort en nationaal park Zuid-Kennemerland, bevinden zich in de directe omgeving van het hotel.

Ontdek meer hotspots aan de kust: Hotels en hotspots in Noordwijk aan Zee of ga eten en drinken in Amsterdam-Noord

Wat is jouw favoriete hotspot in Bloemendaal aan Zee?

Dit wil je wellicht ook lezen