Hotspots in Noordwijk: Branding Beachclub

Hotels en hotspots in Noordwijk aan Zee

Noordwijk staat vooral bekend om strand, zee en natuurlijk het jaarlijkse Bloemencorso. Dit zijn dé hotspots en hotels in Noordwijk voor een heerlijk weekendje weg aan zee.

Hotspots en hotels in Noordwijk aan Zee

De populaire badplaats Noordwijk heeft zo’n 13 kilometer strand, heerlijke hotels en toffe hotspots waar je lekker kunt eten en drinken in op zonnige terrasjes. Perfect voor een paar dagen aan het strand dus. Weten waar je moet zijn voor een heerlijk weekend weg aan zee? Dit zijn de beste hotspots en hotels in Noordwijk aan Zee!

Hier wil je overnachten in Noordwijk aan Zee

Op zoek naar een fijn hotel in Noordwijk voor een nachtje weg aan het strand? In deze hotels in Noordwijk aan zee wil je zeker een nachtje slapen.

Grand Hotel Huis ter Duin

Op de hoogste duin van Noordwijk ligt het legendarische Grand Hotel Huis ter Duin. Hier beleef je de ultieme get-a-way aan zee: eerst uitwaaien op het strand en ontspannen in de spa en dan heerlijk eten en drinken in een van de drie restaurants van het hotel.

Huis ter Duin heeft 230 luxueuze kamers en 20 stijlvolle suites. Als je echt ultiem wil genieten, boek je een van de 4 penthouses met spectaculair uitzicht over de Noordzee of het prachtige Noordwijk.

Er zijn drie restaurants verbonden aan Huis ter Duin. Voor een lunch of diner kun je reserveren bij Brasserie La Terrasse en Breakers Beach House. Culinair genieten van een sterrendiner kan in restaurant Latour, met een Michelinster.

Bekijk hier prijzen en beschikbaarheid voor Grand Hotel Huis ter Duin* in Noordwijk aan Zee >>

Hotel aan Zee

Het leukste hotelletje aan zeem zo omschrijft Hotel aan Zee zichzelf. Hier ben je aan het juiste adres als je zin hebt om een paar dagen te relaxen aan de kust van Noordwijk. Het hotel aan zee heeft 10 kleurrijke kamers. Als je de deur uitloopt, sta je binnen een minuut op het strand. En ook de boulevard met leuke hotspots en restaurants ligt op een steenworp afstand.

Vesper

Boutique Hotel Vesper ligt aan aan de rustige zuidkant van de boulevard van Noordwijk. Vesper was het eerste boetiekhotel aan de Nederlandse kust en is sinds de opening in 2014 razend populair. Het hotel is een echte design-trekpleister, dat na een recente verbouwing nu 35 kamers en suites biedt die stuk voor stuk uniek zijn ingericht.

Onberispelijke service, modern en vintage design, bourgondische hapjes, signature cocktails en een uitzicht op zee staan centraal bij Vesper. Want vrije tijd is volgens Vesper veel meer dan ontspanning: vrije tijd is kunst!

Hotspots in Noordwijk

De leukste hotspots in Noordwijk aan zee waar je geniet van cocktails, verfrissende drankjes en lekker eten, terwijl je met je voeten in het zand zit.

Beachclub Bries

Beachclub Bries is dagelijks geopend voor een heerlijk ontbijt, uitgebreide lunch & fancy dinner! Deze stijlvolle strandzaak heeft een eigentijds interieur en heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

Klinkt dagverse vis, schaal- en schelpdieren met uitzicht op zee jou ook als muziek in de oren? Breng dan een bezoek aan de Fishmarket van Bries! Van april tot eind september, presenteert Bries elke woensdagavond de inmiddels welbekende Fishmarket. Kies je favoriete vis en volg de bereiding van fileren tot serveren. Met drankjes van de Bries Beachwaiters een optimaal einde van een zonnige zomerdag toch?

Adres: Kon. Astrid Boulevard 102 – Strandafrit 2, Noordwijk

Branding Beachclub

Strandbar Branding Beachclub is elke dag open. Dankzij het rustieke interieur, lekkere deuntjes en fotogenieke opgemaakte borden is deze beach club een populaire hotspot in Noordwijk. Dat levert soms langere wachttijden op. Maar het eten is goed (vooral de verse specialiteiten uit zee!), net als de pizza’s uit de grote houtoven.

Zit je op het strand? Dan kun je via een app zelf hapjes en drankjes bij de beach bar en ophalen aan de bar wanneer het klaar is. In de wintermaanden wordt Beachclub Branding omgedoopt tot Winter Lodge.

Adres: Koningin Astridboulevard 105, Noordwijk

Hotspots in Noordwijk: Branding Beachclub

Strandpaviljoen De Zeemeeuw

Bij strandpaviljoen De Zeemeeuw in Noordwijk aan Zee kun je het hele jaar door terecht! Vanaf 9:00 uur ‘s ochtends zijn de deuren geopend voor een kop koffie, lunch, high tea of diner. Het interieur bevat veel strandhout en teak, rotan en leren stoelen en vintage en (scheeps)antiek zorgen voor een echte kustsfeer. Dankzij de grote open keuken en vlammende haarden een echte hotspot.

Adres: Koningin Wilhelmina Boulevard 108 (afrit 18) Noordwijk aan Zee

Strandclub Witsand

Van dezelfde eigenaar als Branding Beachclub komt Strandclub Witsand. Ook hier zit je in een trendy interieur direct aan het strand en kun je genieten van de lekkerste hapjes en drankjes.

Adres: Strandclub Witsand, Zeereep 103, 2202 NW Noordwijk

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Strandclub Witsand (@witsand)

Meer inspiratie voor een weekendje weg aan de kust?

Wat is jouw favoriete hotspots en hotels in Noordwijk?

Dit wil je wellicht ook lezen
Natasja Joseph Perrier Champagne-Ardenne - Watzijzegt.com

FOODIES: De Franse Keuken

Na vier dagen uitgebreid Frans tafelen is het wel weer even wennen aan die Hollandse boterham met kaas. Ik hou van kaas hoor, daar niet van, maar een glaasje champagne…