Hotspot in Groningen: MR. SMITH’S LOFT

Hotspot in Groningen: MR. SMITH’S LOFT

Op zoek naar een hotspot in Groningen met cocktails en street food? Bij Mr. Smith’s Loft zit je goed! Deze hotspot is terug in zijn oude pakhuis in Groningen en nodigt je van harte uit.

Hotspot in Groningen: MR. SMITH’S LOFT

Het is nog vroeg op de avond wanneer we aankomen bij Mr. Smith’s Loft en dus is de keuze waar we gaan zitten nog ruim. Een verborgen zithoekje onder een grote palm, hangend in een loungestoel voor het raam, aan de bar of toch aan een van de tafeltjes die je op beide verdiepingen vindt?

Stijlvol en kleurrijk

Mr. Smith’s Loft is misschien wel de meest kleurrijke hotspot in Groningen. In het monumentale hoekpand aan de Poelestraat opende Hermanius Smith in 1855 een koffiebranderij. Nu vind je hier het concept van Mr. Smith’s Loft: street food restaurant en cocktailbar waar je smaken en klanken van over de hele wereld treft.

Hotspot in Groningen: MR. SMITH’S LOFT

Werelds street food bij Mr. Smith’s Loft

De schommelstoelen laten we even hangen en we kiezen voor een tafeltje in een hoek. Zo kunnen we ons tenminste echt tegoed doen aan diverse wereldse gerechtjes om te delen. Want dat is precies waar Mr. Smith goed in is. Street food van over de hele wereld, gecombineerd met lekkere cocktails, een wijntje of biertje en swingende muziek op de achtergrond.

Gerechten met klinkende namen als Mr. Smith’s Secret, Bad Ass Burger, Buns of Steel en Italian Mob komen voorbij en we vinden bijna alles net zo lekker. De drankjes laten soms wat langer op zich wachten maar voor een smakelijke avond zit je hier zeker goed!

Hotspot in Groningen: Werelds street food bij Mr. Smith's Loft Werelds street food bij Mr. Smith's Loft

Wie zin heeft om daarna de calorieën er weer af te dansen, kan gerust blijven want in de loop van de avond gaat de muziek steeds een tikje harder en de voetjes vanzelf van de vloer.

Ook naar MR SMITH’S LOFT?

Je vindt Mr. Smith’s Loft aan de Poelestraat 53-55 in Groningen. 7 dagen per week open vanaf 17:00 uur.

Wat is jouw favoriete hotspot in Groningen? Kende je Mr. Smith’s Loft in Groningen al?

Dit wil je wellicht ook lezen
6x Culinaire hotspots in Toulouse

6x Culinaire hotspots in Toulouse

De kleurrijke stad Toulouse ligt in het zuiden van Frankrijk. Het is een echte foodie-bestemming waar je uitstekend kunt eten en drinken. Deze culinaire hotspots in Toulouse wil je niet…