Restaurant Soiree opent deuren in Velp

Restaurants in Velp: de beste restaurants (en nieuwe hotspot)

Op zoek naar een restaurant in Velp in Gelderland? Of je nu wilt lunchen of dineren, bij deze gezellige restaurants in Velp ben je aan het juiste adres om lekker te eten en drinken.

Hier wil je eten en drinken in Velp

Het Gelderse Velp is misschien niet een van de bekendste plekken in Nederland maar wist je dat je hier bijzonder goed kunt eten en drinken? Velp ligt naast Arnhem, behoort tot de gemeente Rheden en grenst aan de zuidelijke kant van de Veluwezoom, een prachtig gebied tussen de IJsselvallei en de Veluwe.

Naast een gezellig centrum met leuke winkels en mooie hotels als Boutique Hotel Beekhuizen kun je in Velp ook heerlijk eten en drinken.

Restaurants in Velp (Gld)

Restaurant Soirée opent deuren in Velp

Middenin het centrum is onlangs Restaurant Soirée geopend, een nieuwe hotspot waar culinaire hoogstandjes en de roaring twenties de toon slaan. Het historische pand werd ooit gebouwd als onderkomen voor een barones. Daarna huisde het een boekhandel, museum en zelfs een garage. Nu kun je er terecht bij Restaurant Soirée.

Op het menu staan traditionele klassiekers met sterke Franse invloeden in een nieuw jasje. Het uitgebreide menu biedt voldoende opties voor elke gast, of deze nu kiest voor een extravagante avond uit, of een wat ingetogener moment van samenzijn. Voorop staat dat iedereen geniet.

“We hechten er veel waarde aan om er voor iedereen te zijn. Of je nu komt voor een klein hapje of een uitgebreid diner met alles erop en eraan. Wij leggen je in de watten en zorgen ervoor dat je met een fijn gevoel de deur uit gaat.”

Adres: Hoofdstraat 73, 6881 TD Velp (www.restaurantsoiree.nl)

Restaurant Soiree opent deuren in Velp (foto door Dylan de Waard) Restaurant Soiree opent deuren in Velp (foto door Dylan de Waard)

Restaurant Soiree opende onlangs haar deuren in Velp (foto’s door Dylan de Waard)

Restaurant De Watermolen

Bij restaurant De Watermolen in Velp kun je genieten van een verfijnd diner in een rijksmonument in historische setting. Deze 600 jaar oude watermolen is omgetoverd tot een elegant restaurant waar streekgebonden producten worden geserveerd.

Ondanks de moderne touch, zijn de oude details van de watermolen nog steeds zichtbaar. Niet voor niets zijn ze al voor het zesde jaar op rij bekroond met een Bib Gourmand in de Michelingids, wat betekent dat ze een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding bieden volgens Michelin!

Adres: H. Avelinghstraat 154, Velp

WOODZ

WOODZ is een hip restaurant met een stoere look en een menukaart die verrassend goed is. Het restaurant ligt op het terrein van Buitenplaats Beekhuizen en is opgebouwd met materiaal afkomstig van gerecyclede zeecontainers. Gecombineerd met hout en andere natuurlijke materialen, voel je je hier al snel thuis in het gezellige interieur. De sfeer van food festivals, waarop het is geïnspireerd, proef je hier zeker.

Of je nu binnen een knus plekje zoekt, plaats neemt op het overdekte en verwarmde terras, of ontspant met je voeten in het gras op de picknickbanken van Weltevree, bij WOODZ is het genieten van de gezelligheid en sfeer.

Eten en drinken bij WOODZ

Restaurant WOODZ is van woensdag tot zondag vanaf 10.00 uur geopend voor koffie, drankjes, lunch, borrel en diner. In de zomer (juni-september) en tijdens schoolvakanties kun je 7 dagen per week terecht bij WOODZ. Je kunt er zo binnenlopen maar wie ‘s avonds wil dineren, doet er goed aan even te reserveren.

Adres: Bovenallee 1, 6881 AJ Velp

 

View this post on Instagram

 

A post shared by WOODZ (@woodz_beekhuizen)

Wat is jouw favoriete plekje om lekker te eten en drinken in Velp?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Dit wil je wellicht ook lezen