Hotspot: Firma Pickles Utrecht - Watzijzegt.com

Hotspot: Burgers eten bij Firma Pickles Utrecht

Op zoek naar wijn en hamburgers in Utrecht? Bij Firma Pickles Utrecht geniet je van gastroburgers en wijn tijdens een avondje uit.

Burgers eten bij Firma Pickles Utrecht

Toen een vriendin onlangs voor haar verjaardag bij Pickles in Utrecht wilde gaan eten, was ik teleurgesteld dat ik er wegens een werkuitje niet bij kon zijn. Want een restaurant dat burgers & wijnen op de kaart heeft staan, moet wel de moeite waard zijn leek me! Erg fijn dat diezelfde vriendinnen dit weekend mijn verjaardagsetentje ook bij Firma Pickles planden!

Naast een tiental burgers met biologisch vlees vind je op de menukaart een vega burger, een Thai Fish Burger en een wekelijks wisselende burger. Verse frites en coleslaw maken elk gerecht af. Het burgermenu wordt aangevuld met een ruime selectie van maar liefst dertig wijnen. Genoeg keuze om je ‘gastroburger’ mee af te toppen dus en precies wat de mensen achter Firma Pickles Utrecht willen:

Overal ter wereld kun je wel een hamburger eten, maar op weinig plekken worden ze geserveerd mét een goed glas wijn. Daarom brengen we ze bij Pickles samen. […] Een ambachtelijk bereide burger mét een lekker glas wijn. Dat is firma Pickles.

Er staan ook wat simpele desserts op de kaart, maar gezien de maar liefst 180 gram zware burgers die je voorgeschoteld krijgt, kan ik daar geen oordeel over vellen. Ik kreeg mijn overheerlijke Veluwse eenden burger niet eens op… Vol!

Mocht je dus binnenkort eens in de buurt zijn en trek hebben in een goeie burger, loop dan zeker even naar binnen bij Firma Pickles om een tafeltje te bemachtigen! Op vrijdag- en zaterdagavond treden regelmatig singer-songwriters op dus hou ook hun agenda in de gaten!

Hotspot: Firma Pickles Utrecht

Hotspot: Firma Pickles Utrecht - Watzijzegt.com
Hotspot: Firma Pickles Utrecht - Watzijzegt.com
Hotspot: Firma Pickles Utrecht- Of je worst lust - Watzijzegt.com
Hotspot: Firma Pickles Utrecht - Veluwse eendenburger - Watzijzegt.com

Firma Pickles (Drieharingstraat 1-3, 030–2317971 – reserveren niet mogelijk) is op maandag t/m donderdag open van 16.00 uur – 00.00 uur en in weekenden van 16.00 uur tot 01.00 uur.

De keuken is dagelijks geopend tot 22:00 uur op vrijdag en zaterdag tot 00:00 uur. Meer info op www.firmapickles.nl.

Ontdek ook deze hotspots in Utrecht:

Wat is jouw favoriete hotspot in Utrecht?

18 reacties
 1. Wat een ontzettend leuke huisstijl heeft dit restaurantje! Dankjewel voor de tip, ik ga zeker een keertje kijken! En heel erg bedankt voor het volgen op Bloglovin’, je bent mijn derde volger, haha! Veel liefs!

 2. Dit klinkt als my kind of restaurant! Burgers en wijn, zalig.

  Helaas is Utrecht voor mij wat uit de richting maar wie weet, als ik ooit eens in de buurt ben.

 3. Ben hier al een aantal keer langsgelopen, maar nooit naar binnen gegaan (inderdaad altijd druk!). Maar als ze een veggieburger heb, moet ik die ook maar eens proberen!

  1. Doen! Er staat een veggie burger van de Vegetarische Slager op het menu, en een New Zealand Kumera burger van zoete aardappel en panco.

 4. Klinkt goed zeg! Binnenkort maar eens een vegaburgertje proberen! En hé, wat is je lay-out gaaf!

 5. Wat een leuk idee om burgers te serveren met een goed glas wijn er bij :) Burgers kunnen ook best sophisticated zijn haha. Leuk! Ik heb eigenlijk niet zo veel hotspots in Utrecht leren kennen helaas, maar in Amsterdam is de drie Graefjes wel een van mijn favorieten. Al kan ik daar eigenlijk niet kiezen. Gollem op de Overtoom is bijvoorbeeld ook heel leuk.

 6. Leuk! Friet uit een pan en een heerlijke mega burger! Ben zelf niet van de wijn maar de rest maakt mij zeker nieuwshierig! :)

 7. Hmmm dat ziet er goed uit! Ik houd wel van een burger en was blij verrast toen ik in Parijs woonde dat ze daar tenminste moeite deden om variaties op de klassieke burger te verzinnen (met blauwe kaas bijvoorbeeld lekker!!!). Deze tent klinkt dan ook als muziek in mijn oren – burgers en wijn. Wat wilt een wijndrinkende carnivoor nog meer? :)

  Liefs,
  Nancy

Reageren is niet mogelijk

Dit wil je wellicht ook lezen