Hotspot: La Tapería Benidorm

Hotspot: La Tapería Benidorm

Wanneer in Spanje moet je natuurlijk tapas eten, het liefst met een wijntje of twee erbij. Afgelopen zomer ontdekte ik in Benidorm dit fijne tentje waar je voor weinig geld heerlijke tapas kunt scoren. La Tapería Benidorm, voor de lekkere Spaanse trek.

Hotspot: La Tapería Benidorm

Een bezoek aan Spanje zonder jezelf minstens één keer te trakteren op tapas y vino kan natuurlijk niet. Het is voor mij zelfs een van de redenen dat ik zo graag eet in Spanje. Tijdens mijn bezoek aan het bruisende Benidorm kreeg ik gelukkig weer uitgebreid de kans om nader kennis te maken met de o zo smaakvolle Spaanse keuken.

Aan het eind van het bekende tapas straatje in Benidorm vind je tapasbar La Tapería de Aurrera. Dit restaurant werd in 2010 geopend en krijgt sindsdien vooral lovende kritieken. Bij binnenkomst word je meteen verwelkomd door een vitrine vol prachtig opgemaakte tapas. Hier kies je je eigen tapas aan de bar – direct uit de vitrine – of van de kaart.

Heerlijke Spaanse tapas op het menu

Smakelijke croquetas de jamón ibérico, chorizo, pincho de chistorra, gegrilde gamba’s, diverse salades. Ik at er zelfs gegrilde inktvis, iets dat ik normaal gesproken echt niet te pruimen vind. Er staan diverse wijnen op de kaart die je ook per glas kunt bestellen, tegen aanzienlijk lagere prijzen dan hier in Nederland.

Hotspot: La Tapería BenidormBenidorm-plog-08-Tapas-La-Tapería

Tapas eten bij La Tapería Benidorm

La Tapería is open voor lunch en diner (en gesloten tijdens de siësta). Loop dit aanlokkelijke zaakje dus zeker niet voorbij wanneer je in Benidorm bent!

La Tapería de Aurrera, Calle Santo Domingo nº6
3501 Benidorm · Alicante (Spanje)

www.grupoaurrera.com

Tapas eten bij La Tapería Benidorm
Tapas eten bij La Tapería Benidorm
Tapas eten bij La Tapería Benidorm

Op zoek naar meer hotspots in Benidorm? Lees dan mijn post met 10x culinaire hotspots in Benidorm.

7 reacties
  1. Ik ben door jouw blogs echt verrast door deze stad. Ik had net als vele inderdaad al een oordeel klaar staan. Oud en grijs… maar volgens mij is het echt de moeite waard ;-)!

    1. Leuk! Ik werd ook verrast door Benidorm: ja, er zijn grijze oudjes en dronken Britten maar als je even verder kijkt dan de boulevard is er zoveel leuks te doen. En lekkers te eten dus ;D

  2. Jaaaa! Ben gek op tapas! En Ik zit me nu meteen te bedenken dat het alweer veel te lang geleden is dat ik naar Spanje ben geweest…. Tijd om daar wat aan te doen!

  3. Het ziet er gezellig uit maar om naar deze mooie foto’s te kijken op een vroege ochtend…..
    Daar krijg spontaan trek in lekker eten ;-)

    Fijn weekend Xoxo

Reageren is niet mogelijk

Dit wil je wellicht ook lezen