Hotspot: Caravan Londen

Hotspot: Caravan Londen

Er staat al een rij als ik iets voor tienen ‘s ochtends aan kom lopen bij Caravan in het Londense King’s Cross. Als even later de deuren open gaan, is binnen de kortste keren de hele tent volgestroomd. Brunchen bij Caravan is populair, blijkt wel.

Hotspot: Caravan Londen

Op loopafstand van King’s Cross en St. Pancras Station ligt Caravan, een voormalig pakhuis omgetoverd tot restaurant. Samen met Jacintha (Urban Pixxels) volg ik een serveerster en schuiven we aan het tafeltje dat ze ons toewijst. We zijn zo druk met kletsen dat we de serveerster tot twee keer toe moeten afwimpelen wanneer ze onze bestelling wil opnemen. Kiezen is sowieso lastig, want Caravan heeft een uitgebreid ontbijt- en brunchmenu.

Zaterdagse brunch

Ik bestel een scone en gepocheerde eieren. Al gauw krijg ik een enorme scone voorgeschoteld, zonder room en jam maar met boter. Ook lekker, al mis ik stiekem de jam en room. Na een tijdje krijgen we beiden ons eiergerecht voor ons neus. Ik hou van gepocheerde eieren, zeker omdat ik ze thuis nog steeds niet zo mooi gemaakt krijg.

Hotspot: Caravan Londen

Het is dat we niet aan een ontbijtbuffet zitten, anders zou ik zo nog een paar gerechten van de kaart hebben besteld. Niet omdat het niet genoeg was – en eigenlijk ook nét een tikje te prijzig om nog veel meer te bestellen – maar brunchen is het nieuwe dineren wat mij betreft. Ik zet Caravan in elk geval weer op mijn lijstje bij een volgend bezoek aan Londen!

Caravan, Londen

Well travelled food and mighty fine coffee, in an old grain store.

Hotspot: Caravan LondenHotspot: Caravan LondenHotspot: Caravan LondenHotspot: Caravan LondenHotspot: Caravan LondenHotspot: Caravan Londen
Caravan London is the perfect brunch spot | foodspotting | hotspot London | Londen

Caravan is doordeweeks elke dag vanaf 8 uur geopend voor ontbijt, lunch en diner. In weekenden kun je er ook terecht voor brunch.

Hou er rekening mee dat je in het weekend niet kunt reserveren voor brunch. Op tijd opstaan dus of wachten op een plekje terwijl je vast een koffie bestelt. Ook voor koffie, gebak en pizza’s to go!

Granary Building, 1 Granary Square (Off Goods Way), London N1c 4aa
reservations@caravankingscross.co.uk
www.caravankingscross.co.uk

Heb jij toevallig al een favoriete brunchstek in Londen?

4 reacties
  1. Dat is nou echt een hot spot! Als ik naar Londen ga wil ik deze tent zeker eens bezoeken! Wat origineel in zo’n groot gebouw! En herkenbaar je verhaal over de eieren hihi

Reageren is niet mogelijk

Dit wil je wellicht ook lezen