Uitzicht over skyline Londen (via Unsplash)

Restaurants in Londen met uitzicht over de stad

In een wereldstad als Londen, compleet met indrukwekkende skyline, is het de moeite waard om de stad eens van hogerop te bekijken. Dit zijn de indrukwekkendste restaurants in Londen mét uitzicht!

London Restaurants with a View: hier eet je in Londen met uitzicht!

Aqua Shard – Level 31 of the Shard

Op de 31ste verdieping van Londen’s skyscraper Shard vind je Aqua Shard, een prijswinnend modern (en duur) restaurant met onder meer de typisch Britse high tea op de kaart. Genieten van scones en champagne met uitzicht over een paar van Londen’s bekendste trekpleisters, een uitstekende combinatie wanneer je wat pounds kunt missen!

Aqua Shard, Level 31, The Shard, 31 St Thomas Street (Metro: London Bridge)

Darwin Brasserie

Vlakbij de top van de Walkie Talkie – Londen’s hoogste public garden – ligt Darwin Brasserie, met geweldige uitzichten over Londen. Een stuk prijziger dan de gratis toegankelijke Sky Garden, maar waarschijnlijk ook een stuk sneller te bezoeken.

Darwin Brasserie, Level 36, Sky Garden, 20 Philpot Lane (Metro: Aldgate), www.skygarden.london/darwin

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sky Garden (@sg_skygarden) op

Duck & Waffle

Zonder twijfel het restaurant met het beste uitzicht op The Gherkin is restaurant Duck & Waffle. Vanaf de veertigste verdieping van de Heron Tower geniet je hier 24/7 (!) van smakelijke ontbijtjes, lunches, diners en late night snacks. Compleet met geweldig uitzicht op Londen’s stadsgezicht en een van de meest typische moderne gebouwen van de stad.

Duck & Waffle, Metro: Moorgate, www.duckandwaffle.com

Meer lezen over Londen?

Welk Londen restaurant met uitzicht kun jij tippen?

Dit wil je wellicht ook lezen