Instadiary: California Dreaming in San Diego

Hoe heerlijk om in november nog een weekje zomer mee te pakken. En niet zomaar ergens: ik genoot een paar dagen van de Californische zon en hitte in San Diego! Een snelle terugblik naar vorige week met de Instagram-kiekjes, om dat zomerse gevoel nog even vast te houden.

Instadiary: California Dreaming in San Diego

Ik schreef het al: een deel van mijn novembermaand stond in het teken van California Dreaming in San Diego. Ik vierde er eerst een paar dagen vakantie, voor ik samen met internationale collega’s aan het werk ging op een congres.

Reisverslag van mijn bezoek aan San Diego

Het is pas een week geleden dat ik terugvloog uit zonnig Californië, maar het lijkt – hoe cliché ook – alweer veel langer geleden. Om nog even in zonnige(r) sferen te blijven, blik ik nog eens terug met mijn Instagram-foto’s uit San Diego.

Zonsondergang San Diego vanuit het vliegtuig

 

7 november 2016

Prachtige zonsondergang vanuit het vliegtuig wanneer we San Diego naderen tegen 17 uur. Even ben ik nog verbaasd, want bij de verwachte temperaturen van zo’n 30 graden had ik ook lange, lichte avonden verwacht.

Instadiary San Diego: De palmbomen van San Diego

8 november 2016

De dag van de Amerikaanse verkiezingen breng ik vooral wandelend in de omgeving rond mijn hotel door. Palmbomen zijn pretty standard hier in San Diego.

Sushi bij Sushi Lounge on Market in San Diego

8 november 2016

Soms moet je gewoon toegeven aan cravings, dus ik trakteer mezelf op sushi bij Sushi Lounge on Market.

Downtown San Diego heeft een indrukwekkende skyline

8 november 2016

Vanuit mijn hotelkamer heb ik een geweldig uitzicht op de skyline van Downtown San Diego.

In het historische Horton Grand Hotel in het Gaslamp Quarter schijnt het te spoken

9 november 2016

In het historische Horton Grand Hotel in het al net zo historische Gaslamp Quarter schijnt het flink te spoken. Ik ben niet bijgelovig, maar stiekem wel blij dat ik in een ander hotel slaap.

Geen bezoek aan de USA zonder hamburgers natuurlijk

9 november 2016

Hamburgers maken kunnen ze wel, daar in de Verenigde Staten.

California Dreaming in La Jolla, San Diego

10 november 2016

Een bezoek aan San Diego is natuurlijk niet compleet zonder een bezoek aan La Jolla!

Een must-visit wanneer je in San Diego bent: de seals en sea lions in La Jolla!

10 november 2016

Deze seaside community staat bekend om haar stranden én kolonies zeeleeuwen en zeehonden. Grote groepen brullende dieren op het rotsen en het strand, niet te missen!

California Dreaming in La Jolla, San Diego

10 november 2016

Net op tijd om een geweldige zonsondergang in La Jolla mee te pakken. Levert een prachtig kleurenpalet én Instagram-plaatje op. Over California Dreaming gesproken.

California Dreaming in La Jolla, San Diego

10 november 2016

Geen Surfin’ USA voor mij helaas, toch deed deze dosis zomer in november me meer dan goed! Als ik de jetlag dankzij de 9 uur tijdsverschil tijdens mijn verblijf even niet vergeet dan, maar soit. Zo voel je echt dat je aan de andere kant van de wereld staat, toch?

Binnenkort lees je meer over mijn belevenissen en reistips voor San Diego. Voor nu zullen zowel jij als ik het moeten doen met deze fijne foto’s.

Ben jij al eens in San Diego of Californië geweest?

Weten wat ik tussen het bloggen door uitspook of voortaan live op de hoogte blijven van mijn reizen? Gluur mee en volg me op Instagram voor mooie (katten)plaatjes en on the road stories.

9 reacties
  1. Heerlijke foto’s! Ik ben zelf nog niet aan de westkust geweest, terwijl dat eigenlijk 7 jaar terug al in de planning stond ;-) Tja, soms lopen dingen weleens anders. San Diego zou ik dus zeker een keer willen bezoeken. Ik ben gek op spooky dingen, maar no way dat ik in dat hotel zou slapen!

    1. Haha, was stiekem ook blij dat ik ergens anders sliep toen ik dat las! En het was ook mijn eerste bezoek aan de westkust, had tot nu toe alleen 4 bezoeken aan NYC op mijn conto staan. Tof om eens een ander stukje van de VS te ontdekken dus.

  2. schitterende fotos! vind vooral die “be loving” wel echt super mooi. zowel de foto als het initiatief van weten-wij-veel-wie-er-mee-kwam!

Reageren is niet mogelijk

Dit wil je wellicht ook lezen