Februari 2020 in beeld

Februari in beeld: balans, bewegen en bunkeren

Februari is alweer voorbij en hoewel ik even twijfelde, is het gewoon weer tijd voor een nieuw maandoverzicht. Een persoonlijke terugblik op de afgelopen maand in foto’s: mijn februari in beeld.

Maandoverzicht: februari in beeld

Alweer een alliteratie in de titel? Ja, zeker omdat ik ook deze maand weer veel eet- en kattenfoto’s in mijn telefoon tegen kwam. Februari stond voor mij vooral in het teken van balans zoeken, meer bewegen en regelmatig bunkeren, thuis en buiten de deur. Met mate dan, want ik ben sinds kort weer bewuster met mijn voeding en gezondheid bezig.

Verder was het vooral stormachtig en nat, werk en thuis, waar ik toch minder foto’s van maak merk ik. Ik twijfelde ook of ik wel een maandoverzicht online zou zetten. Want wie zit er eigenlijk te wachten op steeds dezelfde soort (vr)eet- en kattenfoto’s?

Instagram vs daily life

Een kleine poll in mijn Instagram stories overtuigde me echter om toch gewoon weer terug te kijken op mijn maand en foto’s met jullie te delen. Want juist het ‘gewone’ dagelijkse leven blijkt meer interesse te wekken dan ik dacht. Het was vast geen representatieve steekproef. Maar aangezien ik het zelf toch ook altijd wel leuk vind om terug te kijken op de afgelopen weken, besloot ik toch een nieuw maandoverzicht te maken.

Kijk mee met mijn februari in beeld.

Mijn februari in beeld

1 februari

Wacht, gebeurt dit echt? Stap ik echt op hardloopschoenen naar buiten voor een eerste hardlooprondje in 3 jaar? Jazeker! Hard gaat het niet en ook niet gemakkelijk, laat staan dat ik ver kom. Een nieuwe hardloop vibe heb ik dan ook nog niet direct gevonden.

Ik heb deze maand mijn WW (voorheen Weight Watchers) app weer aangeslingerd omdat ik voor een gezond gewicht toch flink wat kilo’s kwijt mag. Meal-preppen helpt me vooral op kantoordagen om de boterhammen te laten staan zonder honger te krijgen. Bijkomend voordeel: ik zit een uur na de lunch eens niet te vechten tegen een suikerdip door al die koolhydraten.

Februari in beeld

Het waait flink en dat is eigenlijk best lekker voor een korte lunchwandeling. Weet ik ook weer hoe ik er zonder pony uitzie.

Februari in beeld

4 maart

Kees – inmiddels al bijna geen kitten meer – komt steeds vaker op schoot, zo schattig! Minder schattig alleen zijn die scherpe nageltjes in mijn benen, zeker wanneer ik een panty draag. Au.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door NATASJA | WAT ZIJ ZEGT | BLOG (@natasjadb) op

Ik word altijd blij van dit soort avondtafereeltjes: gebouwen in de schemering en lampionnen in een boom tegen een prachtig gekleurde lucht.

Een WW proof diner van gerookte zalm, broccoli en zoete aardappel frites. Inclusief 0% dressing van de Action. Scheelt toch weer punten (voor de WW-kenners onder ons).

11 februari

Ik heb een etentje met collega’s omdat we na maandenlang hard werken met z’n allen een groot project hebben afgerond. Lekker eten in goed gezelschap is wat mij betreft altijd een plus!

Ik heb al jaren last van rosacea en couperose, twee huidaandoeningen waar je eigenlijk weinig aan kunt doen. Reden om dagelijks foundation op mijn gezicht te smeren (ik ben al jaren fan van Estée Lauder’s Double Wear*) maar de laatste tijd besluit ik steeds vaker om niet mijn gezicht dicht te plamuren. Dan maar rode bultjes en vlekken in m’n gezicht (en hallo wallen en rimpels, hoeveel oogcrème ik ook smeer).

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door NATASJA | WAT ZIJ ZEGT | BLOG (@natasjadb) op

Lekker lunchen bij Restaurant Bisou op mijn vrije woensdag. Om toch enigszins binnen mijn WW punten te blijven, laat ik de friet die normaal bij deze club sandwich wordt geserveerd achterwege. Verder kun je me wakker maken voor een zalm-sandwich.

 

Hoewel ik aardig wat kilo’s kwijt mag (en wil) is mijn hoofddoel vooral fitter worden en weer lekker in mijn vel zitten. Ik ben weer regelmatig aan het kickboksen en stap zelfs weer eens binnen in een andere sportschool.

16 februari

Kirra demonstreert even onze gebruikelijke zondagshouding.

Februari in beeld: pizza night

Friday night pizza night! Ben jij ook zo iemand die elke keer steevast dezelfde pizza bestelt bij de pizzeria?

Februari in beeld: kickboksen

Na de bokstraining waag ik me tegenwoordig ook aan een paar rondjes sparren! Spannend, lastig en soms pijnlijk, toch blijf ik het stug doen.

Februari in beeld: sushi eten

Alweer even geleden dat ik sushi at en ik kan er altijd van genieten!

Februari in beeld

Okay, goed om te weten!

Februari in beeld

28 februari

Ik woon inmiddels al bijna 8 jaar samen met katten en blijf me toch elke keer weer verbazen over de houdingen waarin ze liggen. Als er zoiets bestaat als een volgend leven, wil ik graag terug komen als kat!

Wat zij schreef

Februari leverde vier nieuwe artikelen op. Nog even teruglezen wat ik in februari schreef?

Zijn er nog onderwerpen die jij de komende maand(en) graag terug zou willen zien op Wat zij zegt? Of prangende vragen die je beantwoord wil zien? Laat vooral een reactie achter!

Wat was jouw hoogtepunt van februari?

Weten wat ik tussen het bloggen door uitspook? Gluur mee en volg me op Instagram voor persoonlijke plaatjes en achter de schermen & on the road stories.

2 reacties
  1. Zoverl leuke foto’s
    Goed om te zien wat jij allemaal gedaan had de afgelopen maand.

    Xoxo

  2. Ik herken de twijfels over een maandoverzicht. Daarom zal het bij mij ook nooit een weekoverzicht worden, die zou ik bijna kunnen recyclen, haha! Maar bij anderen vind ik het juist leuk om te lezen over de ‘gewone’ dingen in het leven en het is voor jezelf ook een mooie terugblik.

Reageren is niet mogelijk

Dit wil je wellicht ook lezen

5 tekenen van een snapshot verslaving

Hallo, ik ben Natasja en ik ben snapshot verslaafd. En nu allemaal in koor: Hallo Natasja! Goed, verslaafd is wellicht een tikje overdreven maar als social media fanaat en blogger…