The world according to me - Natas polaroids

The world according to me #59 over marathon kijken, Winterspelen en een fotoshoot

Mijn persoonlijke terugblik op de afgelopen weken lees je zoals altijd in The world according to me. Wat hield me bezig de afgelopen tijd, wat viel me op, plus de leukste artikelen die ik schreef en tegenkwam.

The world according to me #59

Hoewel mijn dagelijkse leven momenteel niet in sneltreinvaart voorbij vliegt, lijken de weken dat dit jaar wel te doen. We zitten alweer halverwege februari! Dat betekent niet alleen dat de dagen weer wat langer licht zijn (hallelujah!); dit jaar ook dat we eindelijk weer naar de Olympische Winterspelen kunnen kijken!

Voor de buis: Olympische Winterspelen

Ik ben zelf allesbehalve sportief, toch vind ik de Winterspelen altijd zó leuk om te volgen. Helaas vinden de meeste activiteiten plaats tijdens onze nachtelijke uren of overdag wanneer ik op kantoor zit. Toch heb ik inmiddels al heel wat uurtjes naar schaatsen, kunstrijden, schansspringen, biathlon en zelfs curling gekeken.

Zenuwslopende races bij het schaatsen en juichen bij alle Nederlandse medailles, want wat doen we het goed tot nu toe! Kan dit niet elk jaar??

Ook Kirra zag dat Kramer het goed deed op de 5 kilometer. Stukken beter dan op de 10 kilometer een paar dagen later: wéér geen Olympisch goud voor Sven, zo jammer!

Nog meer bingewatchen: Netflix favorieten

Er verschijnen veel nieuwe films en series op Netflix de laatste weken! Films heb ik nog niet gekeken deze maand, series des te meer.

  • Persoonlijke favoriet: Queer Eye. De eerste run van de serie (uit 2003) kende ik niet, maar deze remake van Queer Eye is werkelijk fantastisch! Vijf gay mannen helpen in elke aflevering een – meestal hetero – Amerikaanse man die zijn uiterlijk, kledingkast en leven heeft laten versloffen. En dat levert verrassend leuke en bijzondere, soms zelfs emotionele televisie op. Vooral de eerste “You can’t fix ugly” aflevering is een pareltje! Ik jaagde de 8 afleveringen van het eerste seizoen er op één dag doorheen, met de nodige tranen af en toe.
  • My Next Guest Needs No Introduction With David Letterman – Net begonnen aan maar nu al een fijne show waarin Letterman bijzondere gasten op het podium verwelkomt en een kijkje in hun persoonlijke leven neemt.

Daily life & comfort zones

Zo af en toe sleep ik mezelf ook nog wel naar buiten voor wat meer sociale activiteiten. Al ga ik nog steeds minder vaak de deur uit voor een wandeling dan goed voor me is.

13 februari 2018: Wandelen langs de uiterwaarden

Gelukkig is er af en toe iemand die me mee vraagt voor een winterse wandeling over de dijk. Even uitwaaien langs de uiterwaarden; letterlijk af en toe want de gure winterwind tijdens deze zonnige wandeling bleek nog flink venijnig

The world according to me - Natas polaroids fotoshoot

Professionele make-up betekent thuis ook nog even wat selfies maken!

En ik ging deze maand weer eens buiten mijn comfort zone. Na een fotoshoot op de heide afgelopen zomer stond ik deze keer voor de lens van een fotograaf in een studio! Niet zomaar ook: ik werd geïnterviewd voor VROUW magazine over het overwinnen van een fobie!

Enorm spannend én weer enorm buiten mijn comfort zone maar nadat een vriendin uitriep “Maar het is met visagie en alles, dat moet je doen!” besloot ik er toch maar voor te gaan. Er komt nog behoorlijk wat kijken bij het maken van een goede foto – “kin omhoog, nog een stukje opzij, je hand iets omhoog, niet te stijf, kijk eens omhoog, opzij, naar mij” – maar het was ontzettend leuk!

Het interview verschijnt begin maart, nog even afwachten dus!

Een bericht gedeeld door N A T A S J A – WAT ZIJ ZEGT (@natasjadb) op Van zo’n in real life filter door een visagiste moest ik zelf natuurlijk ook even gebruik maken door thuis voor mijn eigen camera te kruipen #selfiespam

En verder? Moet er vooral gewerkt worden deze week en staat er dit weekend een leuke blogger-date op het programma! En verder natuurlijk nog even genieten van de Olympische Winterspelen!

Wat ga jij deze week doen?

Weten wat ik tussen het bloggen door uitspook? Gluur mee en volg me op Instagram voor mooie plaatjes en achter de schermen & on the road stories.

9 reacties
    1. Morgen in print! En een van de drie verhalen uit de reeks komt ook online dacht ik, maar denk niet dat mijn fobie het meeste traffic zal trekken :’)

  1. Echt mooie foto’s! Zou ik ook selfie spam mee doen :) en leuke blog, ben benieuwd naar het artikel in Vrouw. Oh en handig die Berlijn linkjes, want daar ga ik eind april heen!

  2. Aah thanks voor je linkje lieve Natas!
    En ik ben zooo benieuwd naar je VROUW-artikel, spannend! De foto’s zijn in ieder geval al erg mooi :)

    1. Ik ook! ? Ook weer typisch zo’n gevalletje ‘ik zeg het tegen niemand, want straks lacht iedereen me uit’ maar eigenlijk is het dus gewoon heel leuk! 10 maart in de winkel als het goed is!

Reageren is niet mogelijk

Dit wil je wellicht ook lezen