Cadeaus voor reizigers: 7 kadootjes waar je reizigers blij mee maakt

Cadeaus voor reizigers: kadootjes waar je reizigers (en thuisblijvers) blij mee maakt

Nog maar heel even voor de feestdagen beginnen. Heb jij nog geen cadeaus in huis gehaald? Ik geef je graag wat last-minute cadeaus voor reizigers die je online kunt bestellen. Dit zijn leuke cadeautjes voor op reis waar je reizigers blij mee maakt!

De leukste cadeaus voor reizigers (en thuisblijvers)

De feestdagen zien er dit jaar anders uit dan anders. Toch kan het zomaar zijn dat jij in kleine kring of op afstand een verjaardag of kerstmis viert. Horen daar kadootjes bij? Deze cadeaus voor reizigers zijn altijd goed én kun je online bestellen. Net zo leuk voor thuisblijvers trouwens!

1. SUITSUIT Fabulous Fifties

Voor fervente reizigers is een fatsoenlijke handbagagekoffer onmisbaar! Een perfect cadeau voor op reis dus. De koffers van SUITSUIT zijn licht, modern en handzaam. Deze koffer is 55 cm hoog, heeft vier ‘easy glide’ wieltjes waardoor je niet zo hoeft te sjouwen, ingebouwd TSA-slot voor zorgeloos reizen naar de VS, is extreem licht en schokabsorberend en, ook niet geheel onbelangrijk: een opvallende kleur. Handig, als je toch aan die bagageband staat!

Adviesprijs vanaf €129,95,- onder meer te koop bij Bol.com.

2. Dakine Rugzak

De rugzakken van Dakine zijn al jarenlang populair. Verschillende afmetingen, vrolijke prints en praktisch voor dagelijks gebruik en onderweg. Ik kocht al eens vrolijk gekleurd exemplaar en ben er nu vijf jaar later nog steeds blij mee!

Je koopt rugzakken van Dakine onder meer bij Bol.com vanaf €20,-!

Dakine Wonder 15L Rugzak - Beverly

3. Lonely Planet’s 80 Duurzame reizen

Lonely Planet produceert al jaren fantastische reisboeken. De reisuitgever deelt in ‘80 Duurzame reizen‘ inspirerende routes waarvoor je niet hoeft te vliegen. Het boek bevat maar liefst 80 schitterende reizen door Europa die je kunt maken met de trein, op de fiets of zelfs in een kajak.

Reis langs steden, evenementen en wonderen der natuur. Alle routes komen inclusief routekaarten met de etappes, informatie over reizen naar en in het land, reisbudget en CO2-voetafdruk voor elke route.

4. 1000 dingen doen in Nederland

Reisinspiratie dichterbij huis? De inspiratiegids 1000 dingen doen in Nederland geeft je maar liefst 1000 ideeën om in ons eigen kikkerlandje te doen.

Nu voor €17,50 onder meer hier te koop.

1000 dingen doen in Nederland: inspiratiegids voor de leukste uitjes in eigen land

5. Fjallraven Kanken reisbagage

De iconische Kånken rugzakken van Fjallraven zijn ook al jarenlang een bekend beeld bij reizigers. Lichtgewicht en gemaakt van duurzaam materiaal dat lang meegaat. Ze zijn er in allerlei maten, van kleine handtassen tot grote laptoprugzakken. Een goed cadeau voor reizigers dus!

Fjallraven Kanken rugzak

6. Dopper Insulated

Dopper is al jarenlang favoriet wanneer het gaat om duurzame waterflessen. Ik heb zelf twee exemplaren in huis en gebruik ze dagelijks. Zoek jij voor de koude wintermaanden iets dat je warm houdt? Deze Dopper Insulated (adviesprijs vanaf €29,-) houdt water tot wel 9 uur warm! (ook handig: in de zomer houdt het je water tot wel 24 uur koud)

Dopper Insulated (580 ml) - Terracotta Tide

7. E-reader

Ik trakteerde mezelf vorig jaar eindelijk op een e-reader. Ideaal want hiermee heb je een hele bibliotheek in je hand! Makkelijk mee te nemen en goed voor urenlang leesplezier. Een Kobo Nia heb je al vanaf €99,99 bij Bol.com, inclusief een gratis proefmaand Kobo Plus.

8. Bucketlist eropuit in Nederland

In ‘Bucketlist eropuit in Nederland’ laat reiziger en blogger Marleen Brekelmans je kennismaken met de mooiste nog onontdekte plekjes van Nederland. Een reisgids vol unieke belevenissen die je nooit meer zult vergeten!

Ontdek welke dorpjes of stadjes je echt niet mag missen en wat kun je er kunt doen, van sloepvaren en loopfietsen tot wijn proeven. Je krijgt tips voor de leukste thee- en pluktuinen en de tofste slaapadresjes in eigen land. Je koopt Bucketlist eropuit in Nederland onder andere bij Bol.com voor twee tientjes.

9. Huntsman Zakmes

Een klassiek Huntsman zakmes van Victorinox voor de wereldreiziger die goed voorbereid op reis wil gaan. Met maar liefst 15 handige functies als lemmet, een schaar, houtzaag, kurkentrekker en blikopener kun je onderweg geheid elk probleem oplossen. Wel opletten dat je het niet in je handbagage stopt.

10. Little Escapes in Nederland

Een reisgids met meer dan 208 vakantieadressen in eigen land is het ideale cadeau voor reizigers die (voorlopig) geen wereldreis maken. Ontdek bijzondere plekken in eigen land met zijn tweeën of met het gezin voor een weekendje weg of vakantie.

Je koopt Little Escapes in Nederland onder meer bij Bol.com voor €22,50.

Little Escapes in Nederland meer dan 208 vakantieadressen in eigen land

11. Reisdagboek

En reisdagboek om alle belevenissen en ervaringen van onderweg bij te houden, handig en leuk voor later! Je vindt ze in alle soorten en maten. Zo is dit compacte reisdagboek voor nog geen 5 euro te krijgen bij Bol. Het bevat veel handige informatie zoals munteenheden, kaarten, tijdzones, adressen van ambassades en meer.

12. Powerbank

Last but not least is een goede powerbank tegenwoordig onmisbaar! Je hebt ze in verschillende soorten en elk van deze 10 beste beoordeelde powerbanks zou het prima doen als kado voor fervente reizigers!

Met welke cadeaus kan iemand jou blij maken?

Deze post bevat affiliate links.
Schaf jij dit product via zo’n link aan, dan levert mij dat een heel bescheiden bijdrage op waarmee je me helpt deze website online te houden.

11 reacties
  1. Ik ben dus echt naarstig op zoek naar een nieuwe daypack. Ik heb nu een dakine wonderpack, maar de binnenkant (die waterafstotende laag) begint los te brokkelen :( Vind die koffer trouwens echt heel tof haha.

  2. Wat een heerlijke items, ik zou nog steeds een Dakine rugzak willen, maar ik heb een Deuter waar ook wel heel veel in past.. Ik geloof dat de Dakine iets losser en comfy zit..
    Ik ben nu wel benieuwd naar het lonely planet boekje, van buiten ziet het er al mooi uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Dit wil je wellicht ook lezen
Natasja (door LauraVL // Perfect Portret)

Waarom jij awesome bent

Het lijkt er op sommige dagen misschien helemaal niet op, stiekem zijn we allemaal geweldig. En dan bedoel ik ook echt geweldig, op awesome rainbow unicorn level. Waarom jij awesome bent?…