Hollandse molen in Nederland

1000 dingen doen in Nederland: inspiratiegids voor de leukste uitjes in eigen land

Zin in een leuk dagje uit en geen idee wat je kunt doen? Inspiratiegids 1000 dingen doen in Nederland wijst je de weg naar de origineelste uitjes in eigen land.

Ontdek de leukste activiteiten in eigen land

Veel Nederlanders blijven dankzij de coronacrisis deze zomer thuis of kiezen voor een vakantie in eigen land. En daar is helemaal niks mis mee: er is meer genoeg te doen in Nederland en nog zoveel te ontdekken!

Pretparken, dierentuinen, musea en bioscopen gaan (in beperkte mate) weer open en er komt langzaam weer meer ruimte om leuke dingen te ondernemen. Kun jij wel wat inspiratie gebruiken voor de leukste dagjes weg in eigen land? Met de inspiratiegids 1000 dingen doen in Nederland ontdek je ons land op z’n leukst.

Inspiratiegids: 1000 dingen doen in Nederland

Het boek is samengesteld door Jeroen van der Spek, reis- en locatiejournalist, fotograaf en Nederland-kenner. Hij verzorgde jarenlang de NS-uitgave Er-op-Uit!. Daarnaast schreef hij al verschillende boeken over dingen doen in Nederland. Dit alles maakt hem bij uitstek de persoon om je van talloze leuke ideeën voor uitjes te voorzien.

Hij selecteerde maar liefst 1000 originele uitjes in eigen land, van avontuurlijke activiteiten en de bekendste bergen van ons land tot museumbezoeken of toffe uitstapjes met kinderen. En het sluit elkaar allemaal niet uit! Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk in Nederland.

Overnachten in Holland

Maak als wegpiraat je droom om een Formule 1 race te rijden waar dankzij virtual reality. Laat je over water vervoeren met een bijzondere rondvaart. Of ga peddelen in de polder terwijl je onderweg de prachtigste natuur en wilde dieren spot. Liever wat rustiger aan? Laat je culinair verwennen in een voormalig dorpsstation of kerk waarin een restaurant is gevestigd.

Alle activiteiten zijn overzichtelijk gerangschikt per provincie. De uiteenlopende tips worden afgewisseld met top 10-lijstjes van opvallende gebouwen en filmlocaties tot de mooiste vuurtorens en terrassen van ons land. Deze inspiratiegids is een aanrader voor iedereen die er graag op uitgaat en deze zomer wel wat originele ideeën kan gebruiken voor een dagje uit.

Je bestelt deze inspiratiegids onder meer bij Bol.com

1000 dingen doen in Nederland
Auteur: Jeroen van der Spek (Kosmos Uitgevers)
ISBN: 9789021575872
Prijs: € 15,-

Meer dingen om te doen in Nederland

Wat zijn jouw favoriete activiteiten in Nederland?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Dit wil je wellicht ook lezen
Londen in stijl - Watzijzegt.com

REISBOEK: Londen in stijl

Londen is toch wel een van mijn favoriete Europese steden. Toen het boek Londen in stijl in de bus viel, werd ik dan ook overvallen door instant happiness. Wat een…