Hotspots Antwerpen: Vanaf het panoramadak van het MAS heb je een prachtig uitzicht over Antwerpen, gratis en voor niets

Nieuwe hotspots in Antwerpen voor je bucketlist

Op zoek naar nieuwe hotspots in Antwerpen die je niet mag missen dit jaar? Deze nieuwe bars en restaurants in Antwerpen zijn dé hotspots voor je Antwerpse bucketlist!

Nieuwe hotspots in Antwerpen voor je bucketlist

In een stad als Antwerpen worden regelmatig nieuwe bars en restaurants geopend. Ga jij binnenkort een weekendje weg naar Antwerpen en zoek je nog toffe hotspots om lekker te eten en drinken? Deze nieuwe hotspots wil je niet missen!

Bar & bistro Monroe

Vlaamse restaurateur Kasper Stuart is al bekend van onder meer Black Smoke en Brasserie Appelmans. Nu heeft hij de feestjes van bar The Dirty Rabbit verruild voor gezellig dineren in bistro Monroe. Op de kaart staat een mix van klassiek en moderne wereldkeuken. Je kunt er terecht voor zowel lunch, brunch en diner maar ook voor een goed glas wijn of champagne.

Adres: Gentplaats 1, 2000 Antwerpen

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door bistro monroe (@bistromonroe)

Bar Bulot

Na een succes in Gent komt er nu ook in Antwerpen een vestiging van Bar Bulot. Deze brasserie is te vinden in het nieuwe vijfsterrenhotel Botanic Sanctuary Antwerp. Ook hier vind je een grote bar, comfortabele fluwelen bankjes en uitzicht op de open keuken. Sla bij lekker weer ook het ruimte terras niet over. Op de dinermenu bij Bar Bulot staan Frans-Belgische gerechten met een moderne twist.

Adres: Lange Gasthuistraat 41,2000 Antwerpen

Laila by Bokertov

Dit trendy rooftop-restaurant torent hoog boven Antwerpen uit: LAILA is een Midden-Oosters restaurant en evenementenlocatie. Het restaurant is een uitbreiding van restaurant Boker Tov. Het uitzicht hier is fantastisch, maar ook het interieur is een lust voor het oog. Dankzij warme kleuren en een lange bar misstaat deze hotspot in Antwerpen niet op je Instagram-feed.

Op het menu staan de smaken van Tel Aviv. Je smult hier van bijzondere gerechten met oester, octopus en Wagyu. Ook in de desserts komt de smaak van het Midden-Oosten naar voren.

Adres: Mechelsesteenweg 180, 2000 Antwerpen

Bristro Repasse

Bistro Repasse is in het voorjaar van 2022 gestart door twee schoolvrienden. Deze nieuwe bistro is te vinden op de site van brouwerij De Koninck en serveert gerechten uit de Franse keuken. Dat betekent niet alleen klassiekers maar ook veel vlotte gerechten die à la minute aan tafel worden afgemaakt. Woensdag t/m zondag geopend voor lunch en diner.

Adres: Mechelsesteenweg 291, 2018 Antwerpen

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Repasse (@repasse_antwerp)

Zomerbar SOMMAR

Ook deze zomer is SOMMAR weer te vinden aan de Schelde in Antwerpen. De populaire pop-upzomerbar zorgde de afgelopen jaren al voor heerlijke zomers aan het water en werkt dit jaar samen met drie verschillende horecapartners. Gooi een balletje op het petanqueterrein aan en geniet van een hapje en drankje van het uitzicht op de Schelde.

SOMMAR is dit jaar tot en met zaterdag 17 september 2022 te bezoeken. Doordeweeks is SOMMAR open om 17 uur, in weekends om 12 uur (behalve bij slechte weer).

Adres: SOMMAR is te vinden onder Hangar 27, Rijnkaai 104, Antwerpen

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door SOMMAR (@peopleofsommar)

Meer ontdekken in Antwerpen?

Lees ook deze artikelen over wat te proeven, zien en doen in Antwerpen:

3 reacties
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Dit wil je wellicht ook lezen