Eten en drinken in Arnhem-Zuid: ontdek de leukste plekjes

Eten en drinken in Arnhem-Zuid: ontdek de leukste plekjes

Op zoek naar de gezelligste restaurants in Arnhem-Zuid en omstreken? Ontdek de leukste plekjes en hotspots om te eten en drinken in het zuidelijke deel van Arnhem en omstreken.

Ontdek de leukste plekjes in Arnhem-Zuid

Arnhem-Zuid ken je wellicht vooral van winkelcentrum Kronenburg en groene ruimtes zoals het Immerloopark. Maar dit levendige stadsdeel van Arnhem heeft meer te bieden. Zo vind je er leuke restaurants en eetcafés om te eten en drinken, van gezellige lokale cafés tot internationale restaurants. Hier wil je eten en drinken in Arnhem-Zuid!

5x Eten en drinken in Arnhem-Zuid

FortVier

Zin in iets écht lekkers? Dan moet je bij FortVier zijn! Hier draait alles om lokale, eerlijke ingrediënten, bereid met veel liefde en aandacht. Verwacht geen ingewikkelde gerechten, maar pure, smaakvolle creaties die je zintuigen prikkelen. Het leuke is dat veel van hun gerechten tussengerecht-formaat hebben, perfect om verschillende smaken te ontdekken!

Of je nu zin hebt in een uitgebreide lunch, een gezellige borrel na het werk, of iets te vieren hebt, FortVier is de plek. Gelegen aan het water, biedt het een prachtige omgeving om te genieten. En maak je geen zorgen over parkeren, want er zijn meer dan 100 gratis parkeerplaatsen. En met de A50 om de hoek, is het ook nog eens makkelijk bereikbaar.

Adres: Laakoever 401, 6846 MX Arnhem

Commanderie Gelderse Poort

Het restaurant is gevestigd op een bedrijventerrein en daardoor een prima plek voor koffie, lunch of een borrel na werktijd. Op de kaart staa allerlei huisgemaakte lekkernijen. Van koeken en gebak, tot belegde broodjes en warme snacks. En natuurlijk koffie!

Adres: Mr, Meester D.U. Stikkerstraat 10, 6842 CW Arnhem

QUZU Cafe & Restaurant

In het hart van Arnhem Schuytgraaf vind je Quzu Café & Restaurant, waar je Turkse gerechten proeft voor elk moment van de dag. Op de menukaart staat een uitgebreide selectie van heerlijke Turkse gerechten, met bijzondere aandacht voor hun specialiteit: Pide. Deze Turkse variant op platbrood wordt belegd met verschillende ingrediënten naar keuze, zoals kaas, vlees, groenten of ei. Maandag gesloten. Dinsdag t/m zondag open tussen 11:00 – 22:00 uur.

Adres: Fortunastraat 27, 6846 XZ Arnhem

Brasserie Bij Ons Elst

Tapasrestaurant Brasserie Bij Ons Elst ligt aan Rijksweg Noord in Elst. Hier ga je gezellig aan tafel met familie of vrienden en deel je de lekkerste tapas. Per ronde bestel je twee gerechten per persoon. Voor €35,95 smul je de hele avond onbeperkt van tapas (excl. drankjes).

Adres: Rijksweg Noord 129, 6661 KE Elst

Heerlijk eten en drinken bij Brasserie Bij Ons Elst

Heerlijk eten en drinken bij ©Brasserie Bij Ons Elst

DROOM! de Landerij

DROOM! de Landerij is het sociale horeca-hart van Landerij De Park in Elst. Veel van de kruiden en groenten die worden gebruikt in de gerechten komen rechtstreeks uit hun eigen moestuin.  En hun huisgemaakte appeltaart is dé lokale legende – bekend en geliefd in de hele regio.

Adres: De Park 12, 6661 NW Elst

Ontdek meer restaurants en hotspots in Gelderland

Wat zijn jouw favoriete hotspots en plekjes om te eten en drinken in Arnhem-Zuid?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Dit wil je wellicht ook lezen