Over zichzelf

Chaotische spraakwaterval met een voorliefde voor kaas, tattoos & tongvallen. Deelt haar leven met twee zwart-witte katten en houdt niet van hobbies. Schrijft graag over reizen, hotspots en de (on)zin van het dagelijkse leven.

Natasja door Sabine Metz

Over Wat zij zegt

In 2010 begon ik mijn eerste blog, aan de vooravond van mijn eerste lange soloreis langs de Australische oostkust. Wat zij zegt ontstond twee jaar later – begin 2012 – toen ik een plek zocht om mijn liefde voor schrijven, reizen en eten ergens kwijt te kunnen. Dit blog is het resultaat.

Wat je hier kunt vinden?

De leukste reisverhalen en reistips uit eigen hand, fijne hotels, de lekkerste restaurant-tips en persoonlijke verhalen van een dertiger.

Natasja door Sabine Metz

Ik eet, schrijf, reis en geniet, in willekeurige volgorde. Die combinatie is tevens wat ik hier doe op Wat zij zegt. Ik schrijf over reizen, eten en genieten.

Over zichzelf

In 2005 studeerde ik af als redacteur aan het Instituut voor Media en Informatie Management (HvA). Na een afstudeerstage bij een natuurbeschermingsorganisatie en diverse bijbaantjes kwam ik terecht op de marketingafdeling van een internationaal IT-bedrijf. Daar organiseer ik (wetenschappelijke) congressen en events en mag ik me dagelijks bezig houden met social media.

Als ik niet werk, maak ik graag reisplannen, drink ik cappuccino’s of wijntjes met vriendinnen, lees een boek of binge-watch series en films. Om daar later weer over te bloggen natuurlijk.

Samenwerken

Een samenwerking aangaan met Wat zij zegt? Kijk hier voor de mogelijkheden.

Contact

Heb je een vraag of opmerking over mijn blog? Een leuke tip of goede suggestie voor een hotspot of travelspot? Wil je adverteren of samenwerken? Of wil je om een andere reden contact?

Stuur me een mailtje via natasja[at]watzijzegt.com en ik probeer je zo snel mogelijk te antwoorden.

Foto’s door Sabine Metz