Over zichzelf

Chaotische spraakwaterval met een voorliefde voor kaas, tattoos & tongvallen. Deelt haar leven met twee zwart-witte katten en houdt niet van hobbies. Schrijft graag over reizen, hotspots, daily life en (on)zin van het dagelijkse leven.

Jumps - Natasja

In 2005 studeerde ik af aan het Instituut voor Media en Informatie Management (HvA). Via diverse communicatie stages en -baantjes kwam ik terecht op de marketingafdeling van een internationaal bedrijf. Daar organiseer ik (wetenschappelijke) congressen en events en mag ik me dagelijks bezig houden met social media.

Wanneer ik niet werk, maak ik graag reisplannen (die ik soms wel en soms niet ten uitvoer breng), drink ik cappuccino’s op een terras en wijntjes bij een open haard (of andersom), probeer ik soms de benen uit mijn lijf te rennen, met vriendinnen te dansen op festivals of plof ik languit op de bank met een goed boek, een fijne film of een guilty pleasure serie.

About Watzijzegt.com

Over Wat zij zegt

Mijn eerste blog schreef ik in 2010. Wat zij zegt ontstond twee jaar later – begin 2012 – toen ik een plek zocht om mijn liefde voor schrijven en die voor reizen, lezen, muziek en eten ergens kwijt te kunnen. Deze blog is het resultaat.

Wat ik hier zeg? Alles over reizen die ik maakte en reizen die ik nog wil maken. Over recepten die ik probeerde of juist nog wil proberen. Muziek die ik te gek vind en (te) vaak luister. Mijn mening over boeken die ik las en films die ik zag. Alles wat me bezig houdt dus. Wat zij zegt is mijn digitale prikbord waar ik al mijn favorieten verzamel.

Samenwerken

Een samenwerking aangaan met Wat zij zegt? Kijk hier voor de mogelijkheden.

Contact

Heb je een vraag of opmerking over mijn blog? Een leuke tip of goede suggestie voor een hotspot of travelspot? Wil je adverteren of samenwerken? Of wil je om een andere reden contact?

Stuur me een mailtje via natasja[at]watzijzegt.com en ik probeer je zo snel mogelijk te antwoorden.