Natasja door Sabine Metz

Over zichzelf


Ik eet, schrijf, reis, ren en geniet, in willekeurige volgorde. Die combinatie is tevens wat ik hier doe op Wat zij zegt. Ik schrijf over reizen, eten, rennen en genieten.

In 2005 studeerde ik af als redacteur aan het Instituut voor Media en Informatie Management. Via diverse communicatie stages kwam ik terecht op de marketingafdeling van een internationaal bedrijf. Daar organiseer ik (wetenschappelijke) congressen en events en mag ik me dagelijks bezig houden met social media.

Als ik niet werk, maak ik graag reisplannen, drink ik cappuccino’s of wijntjes met vriendinnen, loop ik hard, lees een boek of binge-watch series en films. Om daar later weer over te bloggen natuurlijk.

About Watzijzegt.com

Chaotische spraakwaterval met een voorliefde voor kaas, tattoos & tongvallen. Deelt haar leven met twee zwart-witte katten en houdt niet van hobbies. Schrijft graag over reizen, hotspots en de (on)zin van het dagelijkse leven.

Over Wat zij zegt

Mijn eerste blog begon ik in 2010, aan de vooravond van een lange reis langs de Australische oostkust. Wat zij zegt ontstond twee jaar later – begin 2012 – toen ik een plek zocht om mijn liefde voor schrijven en die voor reizen, lezen, muziek en eten ergens kwijt te kunnen. Deze blog is het resultaat.

Samenwerken

Een samenwerking aangaan met Wat zij zegt? Kijk hier voor de mogelijkheden.

Contact

Heb je een vraag of opmerking over mijn blog? Een leuke tip of goede suggestie voor een hotspot of travelspot? Wil je adverteren of samenwerken? Of wil je om een andere reden contact?

Stuur me een mailtje via natasja[at]watzijzegt.com en ik probeer je zo snel mogelijk te antwoorden.

Featured photo by Sabine Metz