The world according to me #53

The world according to me #53 over ANWB-jassen en bijna op reis

Mijn persoonlijke terugblik op de afgelopen weken lees je zoals altijd in The world according to me. Wat hield me bezig de afgelopen tijd, wat viel me op, plus de leukste artikelen die ik schreef en tegenkwam.

The world according to me #53

Hoe is het nu alweer half juli?! Nu ik niet op volle kracht leef, lijken sommige dagen eeuwig te duren terwijl de weken aan de andere kant voorbij razen. Het eerste half jaar van 2017 is ruimschoots voorbij.

The world according to me #52 over Viva La Pizza en juni in beeld

Mijn reis naar Nieuw-Zeeland staat ineens voor de deur en ik hoef nog maar twee dagen te werken voor vertrek. Ik weet niet of ik meer nerveus of excited ben! Maar eerst nog een terugblik op de afgelopen twee weken.

Juli in beeld

Met oog op mijn aanstaande reis naar Nieuw-Zeeland hopte ik binnen bij de ANWB-winkel voor een internationaal rijbewijs. Ik was ook al tijden op zoek naar een fatsoenlijke water- en winddichte jas, want ondanks alle kekke zomerjasjes miste ik die nog.

Ik twijfelde lang over een geweldige gele zeiljack, want/maar geel! Het werd uiteindelijk een groen jack. Van de ANWB dus.

En door: nog meer eten

12 juli 2017

Een gezellig etentje met familie. Ik ben geen zoetekauw maar chocolademousse kan ik haast nooit weerstaan!

Zie de zon schijnt door de bomen… ♪

Nog even een mooie zonsondergang meepakken bij thuiskomst.

13 juli 2017

Ik tref alweer een rustende vlinder aan het raam. Dit keer een dagpauwoog. Misschien moet ik toch eens wat vlindervriendelijke planten op mijn balkon gaan zetten!

Geen zin om te sporten, toch ontkom ik er niet aan. En zoals altijd blijkt na afloop dat het eigenlijk best lekker was om mezelf in het zweet te werken.

14 juli 2017

Vrijdagavond wil ik eigenlijk op de bank ploffen – ik deed deze week eigenlijk net wat teveel en was bekaf – toch besluit ik met een vriendin uit eten te gaan. Op het menu: pizza (voor mij dan) bij ons favoriete Italiaanse restaurant.

Als we weer richting huis gaan, kan ik het niet laten even een foto te schieten van deze gerestaureerde muurreclame. Blijft een mooi stukje herinnering aan vervlogen tijden.

15 juli 2017

En ook op zaterdagmiddag laat ik me overhalen de deur uit te gaan wanneer een vriendin een lift nodig heeft. Als dank trakteert ze me op Italiaans ijs. Soms ben ik makkelijk te paaien.

De rest van de avond breng ik wel op de bank door. Met een gouwe ouwe: ik had al tijden zin om nineties klassieker Mars Attacks! weer eens te kijken. Lekker fout, maar goud.

16 juli 2017

Zondag was een weinig fotogenieke dag, waarop ik vooral probeerde wat huishoudelijke dingen te doen. En de reisgidsen vast kon klaarleggen, bijna!

Dat ik deze post ook als #notetoself moet opslaan, blijkt wel uit het feit dat ik afgelopen week mijn eigen grenzen weer eens overschreed en direct met m’n neus op de feiten werd gedrukt. Ik deed teveel en de stress die ik kwijt dacht te zijn, bleek toch nog onder m’n huid te zitten. Loslaten en accepteren, twee belangrijke lessen die ik ook nog steeds aan het leren ben.

En verder? Deze week wordt er eentje van afronden en inpakken! Hoe mijn blogschema er de komende weken uit ziet, weet ik nog niet. Ik ben niet van plan veel vooruit te schrijven en Nieuw-Zeeland wordt vooral offline genieten. Al zal ik ongetwijfeld af en toe online wat jaloersmakende beelden delen.

Wat ga jij deze week doen?

Weten wat ik tussen het bloggen door uitspook? Gluur mee en volg me op Instagram voor mooie plaatjes en achter de schermen & on the road stories.

8 reacties
      1. Hahaha! Naast de man en het pittige kapsel horen er ook een paar stevige stappers bij dan he?

  1. De tijd vliegt echt! Een enorm cliché, maar het feit dat je vertrek nu al nadert, bevestigt het maar weer. Succes met afronden en inpakken. Groot gelijk dat je offline van NZ gaat genieten. Heel erg veel plezier en een goede reis alvast!

Reageren is niet mogelijk

Dit wil je wellicht ook lezen