The world according to me #52 over Viva La Pizza en juni in beeld

The world according to me #52 over Viva La Pizza en juni in beeld

Fijne reacties op mijn laatste persoonlijke terugblik en inmiddels zijn we alweer twee weken verder! Hoewel mijn weken nog steeds niet enorm gevuld zijn, bracht ik toch best wat uurtjes buiten de deur door.

The world according to me #52

Mijn persoonlijke terugblik op de afgelopen weken lees je zoals altijd in The world according to me. Wat hield me bezig de afgelopen tijd, wat viel me op, plus de leukste artikelen die ik tegenkwam of zelf schreef (kuch).

Na weken die vooral gekenmerkt werden door futloze dagen en een hoofd vol chaos en verdriet, lijken de laatste dagen eindelijk weer wat lichter. En na de fijne reacties op mijn vorige persoonlijke update deel ik ook nu weer flink wat foto’s van (vr)eten en katten.

Juni in beeld

Een lekkere binnenkomer: goeiemorgen Harry #catspam

20 juni 2017

Een lekkere binnenkomer: mijn kater Harry schept er genoeg in om het bakje om te gooien waarmee ik hun voerbakken bijvul en zo aan zijn verse brokjes te komen. Heel fijn…

Zonsondergang

Van dit soort luchten krijg ik nooit genoeg.

23 juni 2017

Ik ben eindelijk weer aan het sporten. Zelfs bij 30 graden, warm!

Viva La Pizza: Pizza's bakken met collega's Pizza's bakken met collega's : pizza no 1

27 juni 2017

Het jaarlijkse bedrijfsuitje staat altijd in het teken van sportieve teamactiviteiten. Het dagprogramma sla ik deze keer over, het avondeten pak ik wel mee. Op het menu: pizza!

En niet zomaar een pizza: deze heb ik zelf gemaakt! Na een korte workshop door Viva La Pizza’s Simon mogen mijn collega’s en ik onze handen vuil maken en onze eigen baksels in de houtgestookte pizzaoven schuiven.

Pizza's bakken met collega's: en pizza no 2

Een verdomd leuke klus en het lukt me nog prima ook. En eerlijk is eerlijk, ik ben best een beetje trots op mijn pizza’s!

Ze smaken óók nog goed, zeker in combinatie met een lokaal biertje.

Zoekplaatje bij de kapper

28 juni 2017

De volgende ochtend heb ik een afspraak bij mijn vaste kapper. Nieuw deze keer: de hond die ergens hier in beeld ligt.

De verplichte after-kapper selfie

Na een uurtje in de kappersstoel is dit het resultaat. Een verse coupe, klaar voor de zomer!

Cappuccino bij BisouSpontane lunch met vriendin M

Als een vriendin vervolgens appt of ik zin heb om te lunchen, zeg ik geen nee. Ik ben toch al in de buurt en kan wel meer koffie en een goede bodem gebruiken voor ik weer aan het werk ga.

Hoewel ik later die dag behoorlijk gaar ben – twee sociale activiteiten en een paar uur werken kosten me nog best wat energie – plof ik niet direct op de bank. Of eigenlijk wel, maar na een half uur trek ik toch m’n schoenen weer aan voor een avondwandeling.

Deze steile trap zorgt ervoor dat mijn hartslag en benen weer even flink in beweging komen!

En eindelijk weer eens 10k op m'n Fitbit

Het heeft wél resultaat, want het is inmiddels alweer een tijdje geleden dat ik meer dan 10 duizend stappen op een dag heb gezet. Met een kantoorbaan en mijn huidige klachten beweeg ik nog minder dan normaal.

Al heb ik het vermoeden dat daar in Nieuw-Zeeland straks met gemak meer stappen gezet gaan worden!

Na de wandeling maak ik voor mezelf een vegaburger: een linzenburger op een hamburgerbroodje met sla, tomaat en augurk. Net echt.

Hoera, deze twee zwarte monsters zijn alweer 5 jaar oud! #catspam

Links Kirra, rechts Harry

29 juni 2017 – En dan ontdek ik dankzij Timehop ineens dat mijn katten alweer 5 jaar oud zijn! Ik heb ze dus inmiddels ook alweer ruim 4,5 jaar in huis. Dat betekent dus ruim 4,5 jaar knuffels, oneindig veel zwarte haren overal, meer littekens en kapotte spullen dan ik op 1 hand kan tellen en nooit meer privacy.

En ik zou ze niet willen missen ♥

Lunchen bij Taste met vriendin M.

30 juni 2017

Vriendin M. stelt voor om uit Rotterdam over te komen en daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. De zomerse hitte van de afgelopen weken is voorbij, toch is het nog prima weer op buiten op een terras te lunchen.

En uiteraard een toetje bij Taste

En hoewel ik ‘s middags normaal nooit een dessert eet, kan ik de chocolademousse van Taste nooit weerstaan.

Een aangewaaide vlinder voor mijn raam

2 juli 2017

Na een relatief drukke week deed ik dit weekend weinig anders dan bank hangen en Netflixen. Lekker relaxed. Net als deze vlinder die zondagmiddag ineens buiten voor het raam zat. Blijft bijzonder, zeker omdat je er tegenwoordig steeds minder ziet.

En verder? Staat deze week wederom in het teken van regelmaat: ik werk drie halve dagen, wil wat dingen regelen voor Nieuw-Zeeland (het aftellen is begonnen!) en het liefst mezelf ook nog een keer naar de sportschool schoppen.

Wat ga jij deze week doen?

Weten wat ik tussen het bloggen door uitspook? Gluur mee en volg me op Instagram voor mooie plaatjes en achter de schermen, on the road stories.

8 reacties
  1. Jouw pizza, die ziet er zoooooooooooo goed uit! Net als de vegaburger trouwens, lekker met die linzen. Lekker bezig ook wat betreft sporten, dat zou ik ook echt weer meer moeten doen… Malou x

    1. Heb het ook pas weer opgepakt hoor, en vooral cardio om eerst mijn conditie en algehele fitheid op te krikken nu ik met burn-out klachten zit. Maar het voelt wel goed weer bezig te zijn!

  2. Fijn overzicht weer! Die pizza ziet er goddelijk uit <3 En jaaaa aftellen voor NZ! Super gave reis gewenst!

    1. Het liefst maak ik nu elke week zulke pizza’s, alleen nog ‘even’ een pizzaoven regelen ??

      En dank je, gaat ineens snel nu. Zo benieuwd!

Reageren is niet mogelijk

Dit wil je wellicht ook lezen