Wat zij zegt // Natasja

The world according to me #56 over bagels, brownies en verjaardagstaart

Mijn persoonlijke terugblik op de afgelopen weken lees je zoals altijd in The world according to me. Wat hield me bezig de afgelopen tijd, wat viel me op, plus de leukste artikelen die ik schreef en tegenkwam.

The world according to me #56 over bagels, brownies en verjaardagstaart

Eén van mijn favoriete maanden is aangebroken! En niet in de minste plaats favoriet omdat ik in november jarig ben, kuch. De korte avonden en donkere ochtenden kosten me dit jaar wat meer moeite dan verwacht, ik merk óók dat het vaker steeds beter met me gaat.

November in beeld

 

2 november 2017

Een goed begin van een nieuwe werkweek: even lunchen in de stad. A change of scenery is op z’n tijd namelijk best fijn en bagels zijn altijd goed. Er staat meer eten op het programma op maandag: koekjes eten voor de webcam, voor een onderzoekje via mijn werkgever. Tja, iemand moet het doen.

7 november 2017

Yes, it’s my birthday en dus is er taart! Word ik nogal blij van zoals je kunt zien. Niet altijd trouwens, want dat ouder worden vind ik – hoe suf ook – toch best wel een ding… Toch voelde ik me dit jaar, omringd door slingers, bekenden en taart, een stuk jariger dan vorig jaar, toen ik in m’n up naar San Diego vloog op m’n verjaardag.

Happy birthday to

Verjaardagspost! Ook even hardop lachen om die achterste kaart… bedankt pap.

8 november 2017

Even bijkomen op bed. Nooit alleen trouwens, ik geloof dat je als katteneigenaar ook nooit meer privacy hebt.

 

9 november 2017

Weer een lunch buiten de deur met collega G., omdat er deze week genoeg te vieren viel voor ons allebei.

 

10 november 2017

Een verjaardagsfeestje met bier en brownies, veel meer heb je niet nodig voor een geslaagde avond! Gelukkig had ik de rest van het weekend weinig plannen…

 

11 november 2017

Wanneer iemand brownies bakt voor je verjaardag <3

Bingewatch-alert

Ik ben inmiddels alweer een tijdje 4 dagen per week aan het werk en maak weer bijna volledige dagen. Het kost me echter nog zoveel energie dat ik buiten die werkuren een stuk minder actief ben. Netflix draait daarentegen wel overuren en het aantal series dat ik er de afgelopen tijd doorheen jaagde is bijna niet meer op een hand te tellen.

 • Grace and Frankie – Ik was late to the party maar wat is Grace and Frankie toch een leuke serie! Heerlijk hilarisch, nu al benieuwd naar het vierde seizoen!
 • Grimm – Over Grimm schreef ik al eerder maar na het vierde seizoen haakte ik een beetje af. Tot ik vorige week het vijfde seizoen ontdekte op Netflix en inmiddels zelfs de allerlaatste aflevering van het zesde seizoen
 • Elementary – Ik was al fan van de Britse Sherlock en de films met Robert Downey Jr. maar de Amerikaanse variant liet ik tot nu toe links liggen. Tot vorige maand, en inmiddels heb ik de vier beschikbare seizoenen op Netflix allemaal gezien. Vlotte acteurs en plots en vooral, gefilmd in mijn favoriete New York!
 • Mindhunter – Over twee Amerikaanse FBI-agenten die in de jaren zeventig het behavioral profiling ontwikkelen. Inclusief toffe outfits en muziek!

Weer op zoek naar een nieuwe serie dus, iemand nog tips?

En verder? Deze week is het weer back to normal, inclusief bezoek aan de sportschool om al die verjaardagscalorieën er weer af te trainen. Ik ben ook eindelijk begonnen aan meer blog posts over Nieuw-Zeeland en San Diego, dus stay tuned!

Wat ga jij deze week doen?

Weten wat ik tussen het bloggen door uitspook? Gluur mee en volg me op Instagram voor mooie plaatjes en achter de schermen & on the road stories.

4 reacties
 1. Leuk, meer blogs over Nieuw-Zeeland! Bring it on!

  Mijn week: maandag – donderdag werken, vanavond uit eten met een vriendin, morgenavond fietsen op mijn tacx in een virtuele wereld (is leuk!) en vrijdag reizen we naar Eindhoven voor het festival Glow. Daarna lekker rustig aan.

  1. Ah, ik heb dus helemaal niets met fietsen maar er staat hier sinds kort zo’n deskbike op kantoor en daar zijn zoveel collega’s enthousiast over dat ik er binnenkort ook maar eens moet geloven.

   Veel plezier in Eindhoven!

 2. Gefeliciteerd nog met je verjaardag! ;-) Leuke foto’s allemaal hoor!

  Hoe mijn week er uit ziet? Gisteren gesport, vanavond gaan we naar Fiddler on the Roof in de La Mar, morgen ben ik vrij maar overweeg ik een middagje Amsterdam in te gaan, vrijdag een feestje en zaterdag heel veel tennis en daarna nog een etentje. Busy weekje dus, maar wel allemaal leuke dingen!

Reageren is niet mogelijk

Dit wil je wellicht ook lezen