Mijn november in beeld | 2020

November in beeld: volop herfst en de grote vier punt nul

Tijd vliegt verrassend genoeg alsnog voorbij dit jaar en dus is het tijd om nog een keer terug te blikken op november. Een persoonlijke terugblik op de afgelopen maand in foto’s: mijn november in beeld. Kijk je mee?

November in beeld: ik vierde de vier punt nul!

Het is elk jaar hetzelfde liedje: ik geniet wanneer het voorjaar aanbreekt, een eindeloze zomer is ineens voorbij en plots is het november, ben ik alweer jarig geweest en loopt het jaar bijna op haar eind. Zelfs dit bizarre crisisjaar – waarin weken wel maanden leken en maanden soms wel een jaar – vliegt toch sneller voorbij dan gedacht.

Mijn november in beeld

Zo keek ik er al een jaar tegenop en zo ben ik nu ineens alweer een maand dertiger-af. Je leest het goed: ik vierde afgelopen maand de grote vier punt nul. Soms ben ik nog steeds verbaasd dat ik alweer 40 jaar op deze aardbol rond struikel… Ik bedoel, hoe dan?!

Een terugblik op de afgelopen veertig jaar is misschien nog weleens leuk. Voor nu eerst een terugblik op afgelopen november!

November in beeld: herfst

3 november

Het is hartstikke herfst en dat betekent dat er soms een tapijt aan herfstbladeren buiten ligt. Zo mooi dat ik het niet kan laten toch even wat cliché plaatjes te schieten.

6 november

Ik ben er al maanden mee bezig en dan ineens is ‘ie er: mijn allerlaatste dag als dertiger… In een jaar dat er toch al anders uitziet dan normaal, is mijn verjaardag nog meer een ding dan ik had verwacht. Weliswaar niet zoals gepland, met des te meer verrassingen!

Zo staat er tijdens een virtuele koffiepauze met een collega ineens een andere collega voor de deur met een mand vol cadeaus, ballonnen en een slinger, namens de rest van het team. Zo leuk! Ook van mijn ouders ontvang ik een verrassingspakketje (en een hilarische kaart met familiegrapje – eeuwig 39+)

Tip: Jamie Oliver’s 7x Anders heeft verrassend veel leuke recepten voor zowel alledaagse als meer tijdrovende gerechten

November in beeld: Oldermort

Mijn laatste selfie als dertiger…

De eerste kaarten komen ook al binnen. Deze Oldermort kaart is toch wel een van de toppers, hardop lachen wanneer ik hem uit de envelop trek!

Happy birthday to… me

November in beeld: Heerlijk overnachten in Hotel Groot Warnsborn

7 november

En dan ben ik echt jarig en officieel geen dertiger meer. Een feest met vrienden en familie zat er helaas niet in dit jaar. Een nachtje weg in een heerlijk hotel gelukkig wel! We verblijven in Hotel Groot Warnsborn, gelegen op een prachtig landgoed vlakbij Arnhem.

Vlak voor vertrek word ik nog verrast door zingende vrienden die me een stukje taart en twee manden vol kadootjes meegeven.

November in beeld: dineren bij Hotel Groot Warnsborn

Als hotelgast kun je wel dineren in het restaurant van het hotel. Krom – ik ken genoeg restaurants waar je ook veilig zou kunnen eten – en lang geleden dat we konden genieten van zo’n uitgebreid diner.

En genieten doen we! Twee amuses vooraf, gevolgd door een vijfgangendiner, en een andere wijn bij elk gerecht. Heerlijk om me zo alsnog intens jarig te voelen!

November in beeld: Hotel Groot Warnsborn

De volgende dag geniet ik van een heerlijk bubbelbad, een uitgebreid ontbijt en een herfstwandeling door het bos dat het hotel omringd. En eindelijk spot ik ook een kabouter-paddenstoel!

November in beeld: thuiswerken

Back to business! Tenminste, terug naar het thuiskantoor waar ik mezelf soms alleen in een virtuele teammeeting vindt. Kees vindt intussen de bossen bloemen die ik voor mijn verjaardag kreeg ook reuze interessant.

November in beeld: herfst

Heerlijke herfsttaferelen, zowel buiten als binnen!

November in beeld: herfst

Met koptelefoon en de podcast van De Veertigers (ik probeer mijn nieuwe decade met beide armen te omarmen)

Ik probeer mezelf vaker naar buiten te slepen, zeker als de zon schijnt. Door het vele thuiswerken beweeg ik nog minder dan voorheen en heb ik nog meer last van m’n lijf (over de extra corona-kilo’s zeg ik verder maar niks…).

Ik heb ook eindelijk het fenomeen ‘podcast’ ontdekt en merk dat het me motiveert om te blijven wandelen.

25 november

Kringloopbezoekjes blijven leuk! Ik verkneukel me aan keukenkitsch die ik van vroeger herken en kan me niet meer inhouden: zo koop ik eindelijk die fondueborden waar ik vroeger ook van at en nog wat retro aardewerk. Ook bij de HEMA kan ik een paar uitverkoopjes niet weerstaan. Oeps.

Wat zij schreef

Bloggen staat op een laag pitje de laatste maanden. Na een dag thuiswerken heb ik meestal weinig puf nog langer achter m’n laptop te zitten; dramatische bezoekersaantallen én gedoe met Bloglovin’ waardoor mijn nieuwe posts er niet meer verschijnen, maken het er ook  niet per se leuker op. Toch vond ik afgelopen maand eindelijk weer wat inspiratie om te schrijven:

Zijn er nog onderwerpen die jij de komende maand(en) graag terug zou willen zien op Wat zij zegt? Of prangende vragen die je beantwoord wil zien? Laat vooral een reactie achter!

Wat was jouw hoogtepunt van november?

4 reacties
 1. Je had wel leuk uitje in een chique hotel….
  Fijn en toch een gezellige verjaardag gehad.

  Een fijne avond 🙋🏽‍♀️

 2. Je verjaardag zag er heerlijk uit! Zo zou ik ‘m liefste vieren (love hotelontbijtjes :D). Bloglovin’ en ik zijn ook geen vriend meer. Ik volg nu alles via Feedly en dat werkt veel fijner.

 3. Toevallig zag ik deze post via Bloglovin, dus ik denk dat ‘ie het dan toch weer doet :)
  En ziet er uit als een fijne maand, naar omstandigheden dan. kan me voorstellen dat je je verjaardag graag had gevierd met een feestje… maar gelukkig heb je het alsnog fijn kunnen vieren :)

  1. Jaah heb me uiteindelijk echt enorm jarig gevoeld, zo leuk! 🥳 Bloglovin’ blijf goede helaas: heb zelf een post aangemaakt met de intro en link naar m’n blog post 😥 Hopelijk weten ze het alsnog te fixen maar het blijft angstvallig stil aan hun kant… (daar heb jij ook genoeg ervaring mee geloof ik)

Reageren is niet mogelijk

Dit wil je wellicht ook lezen