April in beeld: Natasja

April in beeld: bloesem, boxen en bijna buitenland

Dacht ik vorig jaar april nog dat het de saaiste maand ooit wat geweest, bleek het nog veel saaier te kunnen. Na een paar weinig bijzondere maanden, werp ik weer eens een persoonlijke terugblik op de afgelopen maand in foto’s: mijn april in beeld.

Maandoverzicht: april in beeld

Terug van weg geweest, voor nu in elk geval. Met dagen die steeds meer op elkaar begonnen te lijken en weken die voorbij gleden met dezelfde routine van slapen – thuiswerken – eten – slapen had ik weinig zin meer om daar beelden van te delen. Elke week was een copy-paste van de vorige en de beige bubbel waarin we zaten, zorgde voor weinig inspiratie. Of maandoverzichten, want tja, die foto’s zijn ook elke week hetzelfde.

Met april kwamen ook lichtere dagen, leuke(re) belevenissen en eindelijk weer zin. Zin om te doen, zin om te delen. En hoewel ik momenteel nog hard m’n best moet doen om die beige bubbel verder te doorbreken, waren er zowaar kleurrijke momenten in april.

Mijn april in beeld, kijk je mee?

Mijn april in beeld

April in beeld 2021 foodbox Zilvr

De maand begint met een feestelijk etentje: op 1 april wonen de bf en ik alweer een jaar samen. En wat voor jaar was het! Genoeg reden om een dinerbox (of eigenlijk tas) te bestellen bij een lokaal restaurant.

Mijn april in beeld - bloesem | 2021

Na mijn fotografieworkshop heb ik eindelijk weer zin om mijn camera vaker mee op pad te nemen. De bloeiende bloesem is het perfecte onderwerp. En hoewel ik de fotograaf van ons tweeën ben, duw ik de bf mijn camera in zijn handen en laat hem wat foto’s schieten. De bloesem heeft niet gebloeid als je er niet minstens zelf een keer mee op de foto bent geweest natuurlijk.

Mijn april in beeld - bloesem | 2021

April doet wat ‘ie wil blijkt wel weer wanneer het na een paar prima lentedagen ineens weer begint te sneeuwen.

Boxen & birthdays

Mijn april in beeld | 2021

Eten is gelukkig altijd goed. Ik laat me eindelijk verleiden tot die viral TikTok pasta en verrek: het is echt super simpel – slechts een ovenschaal en een paar ingrediënten, zonder dat je drie pannen en een uur voorbereiding nodig hebt – én lekker.

En hoewel uitgebreid vieren of een knuffel er nog steeds niet in zit, waren er wel dingen te vieren. Een vrijdagavond, verjaardagen van familie. Er is eindelijk weer wat gezelligheid mogelijk, ook op afstand.

Bijna buitenland: ontspannen in Zuid-Limburg

Na 7 (!) jaar stap ik eindelijk weer eens in de auto richting Zuid-Limburg. De zon schijnt, het is heerlijk weer en zodra we door het Limburgse heuvellandschap rijden, voelt het alsof we in het buitenland zijn. Wat een heerlijkheid!

Wellnesswandeling op de Cauberg door Thermae 2000

Ik werd uitgenodigd om kennis te maken met het vernieuwde wellness hotel van Thermae 2000 in Valkenburg. Hoewel de sauna’s en baden gesloten waren, konden we wel genieten van een fijne kamer, massage en de prachtige omgeving van Valkenburg.

Ontbijt bij Thermae 2000

Een voordeel van de gesloten restaurants: geen rij voor het ontbijtbuffet ‘s ochtends maar gewoon lekker in je badjas ontbijten op je eigen kamer.

Het was inmiddels alweer een half jaar geleden dat we een nachtje weg waren en ik besefte niet hoe ik het in een andere omgeving zijn had gemist. Hoe fijn dat we in mei weer naar Zuid-Limburg afreizen, omdat we toevallig zelf ook al een paar dagen weg hadden geboekt.

Hallo mei

Inmiddels zijn we alweer bijna halverwege mei, hebben we de eerste terrasjes kunnen pakken en kijk ik uit naar ons tweede verblijf in het zuiden. Ik kijk zelfs uit naar de sportscholen die binnenkort weer open mogen! Wat zo’n coronajaar al niet met je doet (als je de coronakilo’s, rsi-klachten, rugpijn en bijna-burnout even vergeet, ahum…)

P.S. Ik gaf mijn blog een nieuw jasje – heb jij mijn nieuwe theme al gespot?

Hoe was jouw maand? En heb jij nog leuke vooruitzichten voor de komende maanden?

Zijn er nog onderwerpen die jij de komende maand(en) graag terug zou willen zien op Wat zij zegt? Of prangende vragen die je beantwoord wil zien? Laat vooral een reactie achter!

2 reacties
  1. Copy and repeat….
    Gefeliciteerd dat jullie nu meer dan een jaar samenwonen.
    Dat klinkt heel goed in het zuiden naar een wellnessoord…..
    Over die kilo’s hier ook niet te spreken…..

    Xoxo

  2. Elke week voelt als een copy-paste van de vorige, dat is precies wat het is. Gelukkig kunnen we af en toe al weer iets meer leuke dingen doen. Thermae 2000 klinkt goed, net als je naderende weekendje weg. Geniet ervan!

Reageren is niet mogelijk

Dit wil je wellicht ook lezen