Juli in beeld: volop zomer

Juli in beeld: zomers heet, hallo hitteplan | 2019

Wat was het warm hè, afgelopen maand?! Mijn hitteplan bestond vooral uit veel schaduw, airco’s en verkoelende drankjes. Een persoonlijke terugblik op de afgelopen maand in foto’s: mijn juli in beeld.

Maandoverzicht: mijn juli in beeld

Er was een hittegolf, temperatuurrecords sneuvelde dagen achtereen (40 graden in ons kikkerlandje?!) en ik lag meer dan eens binnen met alle gordijnen dicht bewegingsloos voor de ventilator. Juli was een hete zomermaand.

Ondanks de hitte ging ik toch geregeld de deur uit – lang leve de airco op kantoor – en vulde mijn filmrol zich met zomerse plaatjes.

Een terugblik op juli in foto’s, kijk je mee?

Juli in beeld

4 juli

Lekker pakkie! Het is tijd voor ons jaarlijkse bedrijfsuitje en dit keer blijven we lekker dicht bij huis: gewoon op kantoor. De eerste activiteit van de dag: een workshop verf gooien.

Juli in beeld: een workshop verf gooien

En ja, dat is dus precies zoals het klinkt! Je stopt wat verf in een boterhamzakje, lengt het aan met water en probeert het daarna tegen een canvas te gooien.

Nog niet zo makkelijk als het lijkt – ik gooi eerst naast en raak bij de volgende poging niet eens het bord – toch hilarisch leuk!

Juli in beeld: bedrijfsuitje in de zon

Het is een stikhete dag; perfect dat de tweede activiteit van de dag op een bootje plaats vindt. De dag wordt afgesloten met ons eigen mini-foodtruck festival met onder meer verse pizza.

Juli in beeld: WK finale damesvoetbal

7 juli

Het lijkt alweer een eeuw geleden dat onze Oranje dames in de finale van het WK voetbal stonden. De lekkere hapjes en drankjes helpen helaas niet aan een overwinning.

9 juli

En dan vaar ik ineens met een bootje over de Amsterdamse grachten, op uitnodiging van een PR-bureau waarmee ik samenwerk. Ik sla de meeste uitnodigingen voor events over – wekelijks voor een paar uurtjes op en neer naar Amsterdam kost me teveel tijd en vrije uren. Nu maak ik graag een uitzondering.

Juli in beeld: PR event

Er is heerlijke pizza van de Pizzabakkers en prosecco tijdens het varen. En niet te vergeten de gezelligheid van mede-bloggers die ik inmiddels ook alweer een tijdje niet heb gezien en nu eindelijk weer eens mee kan bijpraten. Wat een heerlijke middag!

Juli in beeld: Amsterdamse gracht

En hoewel ik dus niet meer zo vaak de drukte van onze hoofdstad op zoek, word ik van zulke plaatjes wel weer heel blij. Hallo Amsterdam!

Juli in beeld: katten

Vrijdag 12 juli

Jut en Jul, ofwel Kirra (l) en Kees (r) gaan steeds beter samen. Heel soms zitten ze zelfs even rustig op de bank (want oh ja, ik was even vergeten hoeveel energie zo’n kitten ook alweer heeft).

Juli in beeld: terras

Zaterdag 13 juli

Zomer betekent toch even wat vaker een wijntje op een zonnig terras.

Juli in beeld: kickboksen

15 juli

Na de hitte van vorige maand kakte mijn sportregime behoorlijk in en was het inmiddels alweer 2 maanden gelegen dat ik voor het laatst ging kickboksen. Vandaar mijn gespannen hoofd vlak voor ik eindelijk weer eens naar de training ga.

Ik ga volkomen stuk, figuurlijk en letterlijk, want ik verstuik voor de tweede keer dezelfde teen. Knullige blessure die stiekem best pijnlijk is. Dat wordt intapen de komende tijd.

Juli in beeld: middagje Arnhem

17 juli

Tijdens een vrije middag rij ik even op en neer naar Arnhem. Het blijft toch elke keer tof om deze kleurrijke mural tegen te komen!

Ik ontdek ook dat die snackshop met de grote gele M tegenwoordig zoete aardappel frites op het menu heeft staan. Een ‘gezonde’ keuze, toch heb ik liever de minder gezonde variant. Als je dan toch snackt…

Juli in beeld: zomers koken met een Sol

24 juli

Koken in een snikhete keuken: dat vraagt om toepasselijke verkoeling. Zomers koken met een Sol, cheers!

Juli in beeld: Kees in de droger

Kees heeft intussen een koel plekje gevonden en verschanst zich in de droger. Note to self: voortaan dubbel checken of er geen kat in de droger zit!

Juli in beeld: Hitteplan

26 juli

Mijn persoonlijke hitteplan: met blote voeten in een bak water op het terras. Prima verkoeling! Misschien moet ik dit thuis ook vaker gaan doen, want ondanks dat de temperaturen inmiddels wat zijn gezakt, is het in mijn huis nog steeds niet koeler dan 26 graden.

Wat zij schreef in juli

Ondanks de hitte was ik eindelijk weer eens op dreef vorige maand en verschenen er elke week 2 nieuwe artikelen. Van reisinspiratie tot handige tips die problemen met souvenirs bij de douane voorkomen, dit schreef ik in juli:

Persoonlijk & lifestyle:

Reisinspiratie:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door N A T A S J A – WAT ZIJ ZEGT (@natasjadb) op

Ook schreef ik nog twee artikelen over social media en de rol van Instagram op vakantiekeuzes en fotobewerking:

Zijn er nog onderwerpen die jij de komende maand(en) graag terug zou willen zien op Wat zij zegt? Of prangende vragen die je beantwoord wil zien? Laat vooral een reactie achter!

Wat was jouw hoogtepunt van juli?

Weten wat ik tussen het bloggen door uitspook? Gluur mee en volg me op Instagram voor persoonlijke plaatjes en achter de schermen & on the road stories.

4 reacties
  1. Jaa, een voetenbad werkt goed tegen de hitte! Wij hebben een plafondventilator gekocht en ook dat is best handig. Schattig, jouw katjes <3

  2. Hmm, al dat eten maakt me hongerig, en dat terwijl lunchtijd nog even duurt… Ik vind zoete aardappelfrietjes trouwens heel erg lekker, maar bij de MAc wil ik dan toch wel weer the real deal.

    1. Haha, en dan heb ik er nog meer food foto’s uitgelaten! :’) Blijkbaar maak ik vooral enthousiast foto’s van mijn eten, misschien toch eens wat meer foto’s van andere dagelijkse dingen maken!

      En eens, als je dan bij de Mc zit, zijn de gewone frietjes toch echt het lekkerst.

Reageren is niet mogelijk

Dit wil je wellicht ook lezen