Over wat zij zegt

The world according to me 79 over beige bubbels en roze bloesem

Mijn persoonlijke terugblik op de afgelopen maanden lees je zoals altijd in The world according to me. Wat hield me bezig de afgelopen tijd, wat viel me op, plus de leukste artikelen die ik schreef en tegenkwam. Wat me de laatste tijd bezig hield?

The world according to me #79

Tja, die maandelijkse updates… Mijn laatste maandoverzicht dateert alweer van januari en de laatste The world according to me verscheen zelfs eind 2020 voor het laatst. Dankzij de voortdurende lockdown waar we al sinds oktober in leven, lijken de dagen steeds meer op elkaar. Ik vraag me geregeld af welke dag het eigenlijk is en mijn filmrol bestaat vooral uit foto’s van mijn katten en het zoveelste bordje pasta.

Ik werk inmiddels al ruim een jaar grotendeels thuis en zie de meeste collega’s alleen via mijn scherm. Ook met vrienden en familie is spontaan afspreken lang niet altijd mogelijk binnen de maatregelen. Door gebrek aan beweging kraakt mijn lijf aan alle kanten en dan heb ik het verder maar niet over de coronakilo’s… De bubbel werd behoorlijk beige de afgelopen maanden, waardoor mijn energie en goede mood langzaam wegsijpelde… Zelfs toen de dagen weer langer werden, was er weinig om naar uit te kijken. Hoog tijd om weer eens nieuwe dingen te proberen dus!

Fotografieworkshop met Rocky Roads Travel

Na maanden twijfelen stapte ik eindelijk buiten mijn comfortzone en boekte een fotografieworkshop bij Rocky Roads. Op een typische maartse lentedag liep ik samen met fotograaf Sabrina en een medecursist urenlang over de hei van het Deelerwoud. Zon en hagel wisselde elkaar af terwijl wij handige fototips direct in de praktijk brachten. Super gezellig, en die prachtige Schotse Hooglanders maakten de dag helemaal af.

Ook met mijn foto’s was ik tevreden. Ik worstelde regelmatig met onscherpe beelden omdat ik weer eens nèt niet de juiste instellingen had. Dat was soms zo frustrerend dat ik mijn camera soms maanden aan de kant liet liggen. Door deze workshop heb ik eindelijk weer zin en plezier in het fotograferen. Grote kans dus ook dat ik nog eens een fotografieworkshop bij Sabrina boek. En dat kan ik jou ook van harte aanraden!

Roze bloesem

Elk jaar weer een genot: de bomen die hun knoppen langzaam open laten gaan en ons trakteren op prachtige bloesem. Hier in de buurt staat elk voorjaar een enorme magnolia te schitteren in het park. Ook het arboretum is fantastisch in deze tijd: tientallen bomen staan volop in bloei met witte en roze bloesem. Geïnspireerd door mijn fotografieworkshop ging ik een paar keer met mijn camera op pad om de bloesem te vereeuwigen. Hallo lente!

Wat zij schreef

Hoewel mijn blog nog steeds flink te lijden heeft onder de wereldwijde pandemie, had ik af en toe zowaar weer inspiratie en zin om te schrijven. Dat was ooit het doel van mijn blog: mensen inspireren om mooie bestemmingen én het mooiste van zichzelf te ontdekken. De afgelopen maanden schreef ik verschillende artikelen:

En stay tuned want er verschijnen meer leuke artikelen online de komende tijd!

Zijn er nog onderwerpen die jij de komende maand(en) graag terug wil zien op Wat zij zegt? Of heb je prangende vragen die je beantwoord wil zien? Laat vooral een reactie achter!

Wat hield jou bezig de afgelopen tijd? En hoe gaat het gaat het met je?

Weten wat ik tussen het bloggen door uitspook? Gluur mee en volg me op Instagram voor persoonlijke plaatjes en achter de schermen stories.

2 reacties
  1. Ik ben wel blij dat jij ongeveer even actief bent als thuiswerker als ik in onze stappenchallenge. Het is zo moeilijk om de discipline voor een wandeling te verzamelen. Tof dat je een fotografieworkshop hebt gevolgd!

    1. Haha ja dito! Ik vind het een stuk lastiger om voldoende te bewegen sinds ik thuis werk. En dan heb ik ook al maanden last van mijn hiel waardoor echt lang wandelen er eigenlijk ook niet in zit :( Strompelend naar huis dus na die fotografie workshop (maar het was het waard + genoeg stappen gezet! :’))

Reageren is niet mogelijk

Dit wil je wellicht ook lezen