New York is druk en gehaast?

Shopping in New York: de leukste winkels om te winkelen in New York

Wie naar New York gaat, gaat shoppen. Ik tenminste wel. Shopping in New York is namelijk best wel de moeite waard! Een kleine shop log met mijn NYC aanwinsten van vorige maand wil ik jullie dan ook niet onthouden. Kijk je mee?

Shopping in New York: hier wil je winkelen in New York

Het is natuurlijk niet de enige reden om naar New York City te gaan maar winkelen in New York vind ik heerlijk! Lucky me dat ik dat inmiddels dan ook al een paar keer heb mogen doen. Dankzij een gunstige euro-dollarkoers is winkelen in New York natuurlijk helemaal interessant. Flink wat dingen zijn daardoor namelijk goedkoper dan in Nederland, en dat prijsverschil loopt soms goed op!

Levi’s

Zo kocht ik bij de Levi’s store twee Curve ID jeans in de uitverkoop. Bij de kassa bleek dat ze nog verder waren afgeprijsd dan aangegeven. Ik betaalde dus maar €39 voor maar liefst twee paar van mijn favoriete jeans! Over typisch Amerikaans gesproken.

Bekijk hier locaties van Levi’s Denim Stores & Outlets in New York

Victoria’s Secret

Natuurlijk bracht ik een bezoek aan Victoria’s Secret. Een must als ik in NYC ben (hoewel er sinds afgelopen september ook een Victoria’s Secret in Londen is geopend!). Niet goedkoop maar wel erg mooie en comfortabele lingerie.

OMG Jeans Stores & Michael K’s

Nobody Does Jeans Like OMG! Tijdens ons vorige bezoek aan NYC kwamen we in Chinatown terecht in een OMG Jeans Store. Een onooglijke zaak maar zeer de moeite als je betaalbare jeans zoekt van onder meer Calvin Klein, Levi’s, Wrangler, Dockers, Lee en Hugo Boss. Ook deze keer slaagden we weer goed. Die pappa ging met maar liefst 4 paar jeans naar buiten. Ik hield het bij een geweldige Levi’s blouse en een shirtje.

Bij het naastgelegen Michael K’s kocht ik een paar All-Stars in niet zo alledaags grijs met paarse (!) randen voor maar $45. Fijne stappers!

Foot Locker & Lady Foot Locker

Bij Lady Foot Locker (120 W 34th St, NY 10120) kocht ik een paar Yurbuds. Ideaal voor tijdens het sporten, want in tegenstelling tot gewone oordopjes vallen deze niet uit je oren. Ik probeerde ze al uit tijdens een rondje rennen in Central Park, zo fijn!

Ook scoorde ik nog twee paar Nike hardloopsokjes, met verhoogd lipje aan de achterkant zodat je tijdens het rennen geen blaren krijgt op je achillespezen. Erg handig vind ik.

Macy’s

Macy’s is het grootste warenhuis in New York City en vergelijkbaar met onze Bijenkorf. Het is een one-stop-shop waar je bijna alles kunt vinden wat je zoekt. Vooral high-end grote kleding merken zijn hier goed vertegenwoordigd. Net als bij het Britse Harrods zijn de etalages van Macy’s beroemde publiekstrekkers, vooral rond de feestdagen.

Ik slaagde bij Macy’s voor deze heerlijke kitsch Guess tas, voor een leuk prijsje nog ook. Mijn nieuwe ♥ ;-)

DSW Designer Shoe Warehouse

Bij DSW Designer Shoe Warehouse kom je terecht in een waar schoenenparadijs! Er zijn meerdere vestigingen in de omgeving van New York. Ik ging naar buiten met een paar zwarte Ralph Lauren pumps en een paar Fossil flatjes. Ook kocht ik er nóg een Guess tasje, want slechts $35… Oops ;-)

Christian Louboutin

Tja, ik zou willen dat ik hier ook een mooie aankoop scoorde maar helaas, het bleef hier bij window shopping. Geen Louboutins voor mij dus maar wie weet, ooit…

Winkelen in New York

Natuurlijk is er nog veel (en veel) meer te shoppen in New York City. Zaken als Bloomingdale’s (1000 Third Ave.) en Century 21 Department Store (1972 Broadway) sloeg ik deze keer over. Ook overgeslagen jammer genoeg werden Niketown New York (6 E 57th St, NY 10022) en de wereldberoemde Apple Store (tja, ik ben nu eenmaal een Android geek). Maar m’n koffer was echt vol, helaas.

Lees ook: Winkelen in New York: Fancy shopping aan de Upper East Side

Meer lezen over New York City?

Alle artikelen die ik schreef over NYC zijn hier te vinden. Of lees deze artikelen:

Wat zijn jouw favoriete adresjes in New York?

3 reacties

Reageren is niet mogelijk

Dit wil je wellicht ook lezen
Vier de herfst in New York: Central Park in de herfst

Vier de herfst in New York City

Boomtoppen die langzaam geel en oranje kleuren, dalende temperaturen en kortere dagen. Het najaar is niet voor iedereen favoriet, maar wereldstad New York komt tot leven tijdens de herfst! Vier de…