The world according to me #55 over minder dag-tot-dag en meer

Mijn persoonlijke terugblik op de afgelopen weken lees je zoals altijd in The world according to me. Wat hield me bezig de afgelopen tijd, wat viel me op, plus de leukste artikelen die ik schreef en tegenkwam.

The world according to me #55

Na september per week in beeld te hebben gebracht, kom ik toch weer terug bij mijn vertrouwde twee- of driewekelijkse overzichten. Het verschil tussen deze The world according to me en de weekoverzichten? Niet wekelijks, geen dag-tot-dag overzicht maar een paar highlights en meer ruimte voor andere gedachteflarden waar ik geen hele blog post aan wil wijden.

September in beeld: week 4

Ik kreeg weliswaar leuke reacties op de weekoverzichten, toch voelt het van dag tot dag in beeld brengen wat ik doe nogal exhibitionistisch* aan. En een tikje saai… mijn weken bestaan voor mijn gevoel vooral uit werk en bank-hangen en ik kan me toch niet voorstellen dat je daar nu echt op zit te wachten.

*Maar je hébt toch een blog? Ja ja, maar toch

(Of wel? Laat het me dan vooral weten! Misschien zit je überhaupt niet te wachten op wat voor persoonlijk overzicht, dat kan natuurlijk ook.)

Oktober in beeld

The world according to me #55 5 oktober regenboog

5 oktober 2017

Zon en een regenbuitje maken een prachtige regenboog. Hij lijkt zo dichtbij dat het zoeken naar die pot goud toch aanlokkelijk lijkt.

The world according to me #55 Dinsdag Netflix-marathon

10 oktober 2017

Hoewel ik elke week meer uren werk, ben ik nog steeds niet terug op mijn oude niveau. En nu het me eindelijk lukt minder van mezelf te moeten, draait Netflix overuren. Mijn huidige verslaving: Elementary, de Amerikaanse versie van Sherlock Holmes.

Inmiddels heb ik de eerste twee seizoenen er al verslonden en ben ik haast halverwege het derde seizoen. Nog voor het eind van de maand op zoek naar een nieuwe serie-verslaving dus vrees ik. Dat wordt Mindhunter denk ik, een nieuwe Netflix Original die sinds deze week te zien is.

Iemand nog andere (serie)tips?

The world according to me #55 Woensdag 11 oktober IKEA

11 oktober 2017

Voor het eerst in tijden rij ik weer eens naar IKEA, voor een paar kleine dingen. En koffie, want ik had er al een ritje naar Ede opzitten voor ik naar Duiven reed.

The world according to me #55 Kirra #catspam

Prinses op haar schapenvachtje hoor. Niet verrassend dat vooral mijn katten blij waren met het verse (nep-)schapenkleedje dat ik bij die Zweedse woongigant meenam.

The world according to me #55 Donderdag 12 oktober dierenarts #catspam

12 oktober 2017

En nog meer #catspam. Er staat een bezoek aan de dierenarts op de planning – een van mijn katten gooit nogal geregeld z’n eten eruit – en daarvoor haal ik de reismandjes weer van de kast. Dat gebeurt maar 1 of 2 keer per jaar en dus vinden mijn katten het in eerste instantie vooral heel interessant. Nu nog wel…

Met wat pillen en een tube pasta – en een dieetsuggestie voor mijn reusachtige kater van bijna 9 kilo – ga ik weer naar huis.

The world according to me #55 Pepernoten in oktober

13 oktober 2017

Guilty as… Vrijdag 13 oktober en ik ga overstag. Kruidnoten in chocolade, mijn lievelings! Ik kan me niet herinneren ooit zo vroeg aan de kruidnoten te zijn begonnen.

Ach ja, ik heb dit jaar ook al twee winters achter de rug dus waarom niet?

The world according to me #55 Buiten in oktober

15 oktober 2017

De seizoenen lopen dit jaar sowieso een beetje door elkaar, want wanneer was de laatste keer dat we half oktober nog met 20 graden buiten konden zitten?!

Lovely links

En verder? Terwijl ik per week langzaam mijn aantal werkuren uitbreid, blijft het zoeken naar de juiste balans een ding. Op tijd naar bed (maar echt #notetoself) en ongetwijfeld meer binge-watchen dus deze week.

Op bloggebied kun je de komende tijd nog steeds verhalen over Nieuw-Zeeland verwachten. En als er verder nog iets is waar je graag over wil lezen, laat dat vooral weten door een reactie achter te laten!

Wat ga jij deze week doen?

Weten wat ik tussen het bloggen door uitspook? Gluur mee en volg me op Instagram voor mooie plaatjes en achter de schermen & on the road stories.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: