8 juni 2018: Weer terug naar Nederland

Mijn juni in beeld: van Manchester via Liverpool naar Hannover

Juni en daarmee de eerste helft van 2018 vloog voorbij! Het was vooral warm, druk én gezellig! Ik maakte mijn eerste trips van het jaar, vond een nieuwe hobby en nieuwe inkt. Mijn juni in beeld.

Maandoverzicht: Mijn juni in beeld

Het is een van de grootste clichés maar wat vliegt de tijd! Voor mijn gevoel was het nieuwe jaar pas begonnen en zaten we net in het voorjaar, nu zit de eerste helft van 2018 er alweer op! En waar ik de afgelopen maanden nog probeerde rustig aan te doen, ging deze maand vol het gas erop.

Zondag 3 juni

Onverwacht snacken bij favoriet restaurant Taste met een vriendin, nadat we een lokale brocante markt hebben bezocht.

“Ik heb echt niks met antiek spul maar ik ga wel even met je mee hoor”, riep deze spuit elf, om vervolgens spontaan verliefd te worden op dit oude serviesgoed uit de jaren vijftig.

Maandag 4 juni

En dan is het ‘ineens’ tijd voor mijn eerste vlucht van het jaar en het congres waarvoor ik anderhalf jaar terug voor het eerst naar Manchester vloog.

Dinsdag 5 juni

5 juni 2018: Exchange square Manchester

Omdat een geplande interview-afspraak in Liverpool niet door gaat, hebben mijn collega en ik onverwacht wat tijd over om Manchester zelf te verkennen. Ik blijf Corn Exchange Square buzzing vinden!

5 juni 2018: Borrel bij The Salutation Pub

In de loop van de dag komen meer collega’s aan in Manchester voor het congres waarvoor we hier zijn. ‘s Avonds is er vast een informele borrel in deze schattige Britse pub.

Woensdag 6 juni

6 juni 2018: Meet Stan the T-Rex in Manchester Museum

Meet Stan the T-Rex in het Manchester Museum! En dat op een woensdagavond, niet verkeerd!

Vrijdag 8 juni

8 juni 2018: Liverpool selfie

Op vrijdag gaan we dan alsnog op en neer naar Liverpool. Tijd om de stad te verkennen is er helaas niet, dan maar een snelle selfie om te bewijzen dat ik er echt was. *kuch*

8 juni 2018: Weer terug naar Nederland

‘s Avonds stappen we – helaas met flinke vertraging – weer op het vliegtuig terug naar huis. Ik ben blij als ik tegen 1 uur ‘s nachts eindelijk weer mijn eigen bed in kan kruipen!

Lees ook: Work and leisure: mijn week in Manchester

Donderdag 14 juni

Nog geen week thuis en ik stap alweer op de trein. Dit keer reis ik via Arnhem en Deventer naar Hannover. In Hannover bezocht ik onder meer de tech- en trendbeurs CEBIT. We zaten lekker te tafelen, toen het ineens keihard begon te waaien en de regen vervolgens met bakken uit de lucht kwam vallen. Dan maar aan de roze poncho’s!

Lees ook: The world according to me #63 over werktrips en business festivals

Vrijdag 15 juni

En dan is het tijd voor serieuze zaken! Nou ja, voor de beurs waarvoor we hier zijn uitgenodigd.

15 juni 2018: Mojito en bier bij Locorito in Hannover

Na een lange dag beurs en stad is het eindelijk tijd voor diner. We gaan voor Mexicaans bij Locorito, compleet met mojito.

Zaterdag 16 juni

Ik ben fan van ontbijten in hotels! Vooral wanneer er een ontbijtbuffet is. Al eet ik dan meestal veel meer dan op een gewone ochtend thuis, oeps.

Er staat een rondleiding door de Hannover wijk Linden op het programma en daarbij worden de nodige foto’s gemaakt. Ik wil natuurlijk voor deze kleurrijke muur vereeuwigd worden!

Hannover 2018 - Natas

Aan het eind van de middag is het alweer tijd om Hannover te verlaten. Samen met Kim (CityStyleGuide) en Nathalie stap ik weer op de trein naar Nederland.

Woensdag 27 juni

Ik werk een dag thuis. Tenminste, dat probeer ik… Harry denkt daar anders over en vindt het vooral gezellig om tegen me aan te kruipen.

Vrijdag 29 juni

Ruim een jaar na de vorige is het eindelijk weer tijd voor een nieuwe tatoeage!

Zaterdag 30 juni

Help, ik zoek heb een hobby!

Was ik tot het begin van deze maand nog totaal niet geïnteresseerd in antiek of vintage spullen, nu heb ik geloof ik een nieuwe hobby! Leuk wanneer we gewoon een prachtige zaak in onze eigen stad blijken te hebben!

Ik sluit de maand af met biertjes tijdens een lokaal festival met coverbandjes. Zon, vrienden, muziek, het werd een mooie dag!

Hoe zag jouw juni eruit? En nog leuke plannen voor komende maand?

Weten wat ik tussen het bloggen door uitspook? Gluur mee en volg me op Instagram voor persoonlijke plaatjes en achter de schermen & on the road stories.

2 reacties
  1. Nieuwe tattoo… woehoe!! Maar ik wil natuurlijk wel een grotere foto zien. Of is dit de cliffhanger in de tattoosoap en moet ik wachten op de volgende aflevering?

Reageren is niet mogelijk

Dit wil je wellicht ook lezen