Haal meer uit je vakantiedagen met de vakantieplanner

De leukste Lonely Planet boeken

Net als tig-duizend anderen ben ik best wel fan van Lonely Planet travel guides, dat zal geen geheim zijn. Ze hebben inmiddels dan ook een complete plank in mijn boekenkast veroverd. Dit zijn de leukste Lonely Planet boeken in mijn boekenkast.

De leukste Lonely Planet boeken

Toen ik een paar weken geleden ontdekte dat de Lonely Planet webshop weer eens met kortingen strooide, kun ik me dan ook niet inhouden. Mijn virtuele winkelmandje was binnen een paar klikken goed gevuld. Nieuwe leesmateriaal, jeej!

Drie NYC destination guides, Central America on a shoestring, Costa Rica, Tuscany & Umbria, Australia, Beijing… slechts een paar van de LP boeken die ik in de loop van de jaren heb verzameld en mee de wereld over heb genomen. En nu zijn er dus weer twee boeken bij gekomen. Geen reisgidsen maar pictorials zoals Lonely Planet ze noemt.

Mijn vinger klikte zo snel dat het virtuele winkelmandje binnen no time propvol zat. Stevig schrappen dan maar tot ik twee boeken overhield: Food Lover’s Guide to the World en Lonely Planet’s Guide to Travel Writing. Fijne boeken met food foto’s en verhalen & tips van travel writers.

Vlak voor de kerstdagen kwamen ze in een enorme postzak aan en nu staan ze te pronken in de kast. Tijd om een dezer dagen met deze Lonely Planet boeken op schoot te gaan zitten. Laat ik jullie daarna weten wat ik ervan vond, goed? Heb ik weer een onderwerp om over te schrijven. Joe!

Wat vind jij de leukste Lonely Planet boeken?

ReizenReizen

9 reacties
  1. Oeh ik ben hééél benieuwd naar deze twee! Hier nog een LP-fan, en die acties zijn zo fijn… ik moet me altijd weer beheersen!

  2. Ik ben ook fan van LP. Voor europa gebruik ik vaak andere gidsen, maar voor bestemmingen buiten europa is LP me goed bevallen.
    Hopelijk hebben ze snel weer een kortingsactie, ik ben op zoek naar de Azie LP gids ;)

  3. Oeh, Guide to Travel Writing! Die heb ik ook enkele weken geleden gekocht en er staan zoveel inspirerende verhalen in :D ik werd helemaal blij van mijn beroep. Food lovers guide to the world wil ik ook! *is ook dol op LP*

  4. Aah leuk hoor! Ik zie die kortingen ook altijd voorbij komen, maar nu even geen geld voor en teveel boeken die ik nog moet lezen :’)

  5. Wat grappig, ik heb een maand geleden precies dezelfde twee boeken besteld. Zijn alleen helaas nooit aangekomen (Britse post werkt niet altijd even betrouwbaar), dus ik ben nog met wat mensen ruzie aan het maken :-). Kijk er naar uit om ze te lezen.

Reageren is niet mogelijk