Augustus in beeld

Augustus in beeld: feestjes, fotografie en fijne dagen

En toen was het ineens september en is het eind van de zomer alweer in zicht. Een maand vol zon, zomerse dagen en kleurrijke momenten. Een persoonlijke terugblik op de afgelopen maand in foto’s: mijn augustus in beeld.

Maandoverzicht: mijn augustus in beeld

En toen was het ineens alweer september. Het begin van de meteorologische herfst en hopelijk koelere temperaturen. Hoewel ik mezelf er voor het eerst op betrap, dat ik nog niet helemaal klaar ben om de zomer achter me te laten. Ja, ik ben wel klaar met 30+ graden, die lange avonden en fijne dagen buiten bevielen prima afgelopen maand.

Augustus stond vooral in het teken van warme dagen en kleurrijke, feestelijke momenten met vrienden en familie. Ik fotografeerde op de hei, vierde feestjes en genoot toch wel van de zomer. Een terugblik op mijn augustus in foto’s, kijk je mee?

Augustus in beeld

Augustus in beeld: pizza date op vrijdagavond

2 augustus

De maand begint met een pizza-date! Voor de sier kijk ik elke keer nog op de menukaart; uiteindelijk bestel ik steevast dezelfde pizza met parmaham en rucola.

Augustus in beeld: de plastic whale in Utrecht

7 augustus

Ik heb afgesproken in Utrecht en kom ineens de plastic whale tegen die een van mijn gastbloggers vorig jaar in Brugge al spotte.

7 augustus

Augustus in beeld: koffie en lunch bij Black Brew Utrecht

Je kunt ook prima lunchen bij Black Brew in Utrecht.

Held op sokken

En passant koop ik ook nog even een geweldig rood pak!

Dankzij een vervelende wespenplaag kan ik niet zomaar mijn balkondeur open zetten. Ik kocht een simpel vliegengordijn met magneetjes. Kirra snapt echter nog niet zo goed dat ze er gewoon doorheen kan. Ik moet stiekem elke keer weer gniffelen als ik haar zo oenig zie zitten.

9 augustus

Leuk hoor, twee katten in huis… alleen jammer dat niet alles even kat-bestendig is.

Augustus in beeld: Kees kittenspam

Als je deze schattigheid ziet, is echter alles weer vergeven en vergeten. Hoe lief is dit?

Augustus in beeld: snacks bij Taphuys Arnhem

10 augustus

Samen met vriendinnen ben ik in Arnhem, voor wat winkelen, snacks en gezelligheid. Vooral leuk omdat één van hen nog geen idee heeft dat er straks een surprise party op haar wacht omdat ze een paar weken in het buitenland gaat werken.

Fotograferen op de hei

Augustus in beeld: bloeiende heide op de Posbank

14 augustus

Omdat onze ouders later deze maand 40 jaar getrouwd zijn, plannen mijn zusje en ik een fotoshoot op de Posbank. Niet met fotograaf, gewoon met statief en een handige app op mijn mobiel waarmee ik op afstand foto’s kan nemen.

Het levert een hoop lol én verrassend leuke plaatjes op! Dat was vooraf nog best even spannend, want ik ben geen fotograaf, we zijn allemaal niet dol op poseren en mijn neefje van 10 maanden kun je niet bepaald vragen even te lachen voor de camera.

Zelfs mijn zusje weet uiteindelijk een paar prima foto’s van mij te schieten. Met zo’n prachtige omgeving is het ook niet lastig om blij op de foto te staan.

Augustus in beeld: lunchen op de Posbank

Die frisse buitenlucht maakt hongerig. Tijd om een gezellige ochtend af te sluiten met een smakelijke lunch.

15 augustus

Ik scoor onverwacht drie nieuwe kledingstukken in de uitverkoop: een geel (!) jurkje, een bloemenjurk en een blauw jasje voor nog geen tachtig euro. Prima deal, dacht ik zo.

Augustus in beeld: 's Ochtends vroeg op de Edese Hei

16 augustus

Twee dagen later sta ik alweer op de hei, dit keer om half acht ‘s ochtends bij Ede. Ik ben niet zo’n vroege vogel, maar dit is een prima reden om op mijn vrije ochtend op tijd mijn bed uit te komen.

Augustus in beeld: Fotograferen op de hei - Natasja

Het is super stil en het licht is fantastisch. Ik had eigenlijk zelfs nog eerder m’n bed uit moeten komen om er echt van de profiteren.

Augustus in beeld: The world according to me - Natasja

Het ochtendje fotograferen levert in elk geval mooie foto’s op, goede oefening met mijn camera én een reden om weer eens met Lightroom aan de slag te gaan. Ik vond het altijd een ingewikkeld programma maar begin eindelijk de voordelen ervan in te zien. Het maakt het een stuk makkelijker en sneller om een hele lading foto’s te bewerken, ideaal!

Augustus in beeld: kringloop bezoek

17 augustus

Het is alweer even geleden dat ik een bezoekje bracht aan de kringloop. Mijn favoriete kringloop moest eerder dit jaar sluiten maar konden op een nieuwe locatie opnieuw beginnen. Ik scoor geen nieuwe aankopen; ook de opgezette kat (?) laat ik staan.

19 augustus

Nu de hitte eindelijk wat is gezakt, ga ik weer eens kickboksen. Met m’n verstuikte teen goed ingepakt, anders schop ik hem zo weer beurs.

Augustus in beeld: Kees kitten

Leven met een energieke kitten van 5 maanden is soms nogal een uitdaging, voor mij en voor mijn huis. Als ze er zo schattig bij ligt, vergeet je echter direct dat ze op elk moment weer als een tornado door het huis kan gaan.

Augustus in beeld: Twee 40 jaar feestjes op een dag

24 augustus

Een zaterdag die volledig in het teken van 40 jaar staat. Eerst ga ik feestelijk lunchen bij mijn ouders, om hun 40-jarig huwelijk te vieren. Direct daarna ga ik door naar een vriendin die haar 40e verjaardag viert. En waar gevierd wordt, is lekker eten. Ik kom dus niets te kort dit weekend.

31 augustus

Hoe ik de laatste hete zomerdag van het jaar doorbracht? In bikini aan het zwembad! Voor mij persoonlijk nog steeds een ding, want zo lekker zit ik niet in mijn vel. Gelukkig sleurde een vriendin me mee en bleek zoals altijd dat er verder geen kip naar je omkijkt wanneer je in bikini voorbij loopt!

Lees ook: The world according to me #62 over zomerkleding, fatshaming en een bikini body

Wat zij schreef

Waar ik in juli nog flink op dreef was met schrijven, liet ik het in augustus wat liggen. Toch een beetje zomervakantie zeg maar. Deze artikelen verschenen afgelopen maand:

Zijn er nog onderwerpen die jij de komende maand(en) graag terug zou willen zien op Wat zij zegt? Of prangende vragen die je beantwoord wil zien? Laat vooral een reactie achter!

Wat was jouw hoogtepunt van augustus?

Weten wat ik tussen het bloggen door uitspook? Gluur mee en volg me op Instagram voor persoonlijke plaatjes en achter de schermen & on the road stories.

6 reacties
 1. Ohh de heide, zo prachtig he! Ik ben ook heel even losgegaan haha.
  En oei wat een boefje is Kees toch!
  En je gele jurk is heel leuk, en je rode pak ook! Zoveel uitroeptekens! Haha. Fijn verslag weer :) Krijg zin in nacho’s nu :P

  1. Het was echt prachtig die hei, ben ook echt blij met mijn foto’s! En jaaah, heel schattig zo’n kitten maar soms is het zo’n draak :’)

 2. Gefeliciteerd met je ouders.
  Prachtige items had je in de sale geshopt.
  Het rode pak staat je mooi.
  Waar is die van?
  Leuke foto’s

Reageren is niet mogelijk

Dit wil je wellicht ook lezen
De allerlaatste over 2020 (en hoi 2021)

De allerlaatste over 2020 (en hoi 2021)

Het is inmiddels een persoonlijke traditie om aan het begin van het nieuwe jaar nog één keer terug te blikken op het afgelopen jaar. Wat waren de hoogtepunten, waar reisde…