To go in 2019: Drie nieuwe hippe hotels in Londen

To go in 2019: Drie nieuwe hippe hotels in Londen

Ga jij dit jaar naar Londen en zoek je nog een hip hotel? Deze drie hotels openen in 2019 hun deuren voor het publiek in Londen en wil je zeker eens van binnen zien!

To go in 2019: Drie nieuwe hippe hotels in Londen

In een wereldstad als Londen openen geregeld nieuwe hotels hun deuren voor gasten die de stad bezoeken. Op zoek naar een nieuw hotel in Londen? Deze drie hippe hotels gingen dit voorjaar open!

The Hard Rock Hotel London

Great Cumberland Place, Westminster, Londen

Deze lente opent het Hard Rock Hotel London in Hyde Park, op de hoek van Oxford Street en Park Lane, waar voorheen het Cumberland Hotel stond. Met maar liefst 900 kamers en suites en natuurlijk een Hard Rock Cafe® zal de bekende formule een eerbetoon zijn aan bekende rock- en popidolen. In de lobby kun je de bekende merchandise aanschaffen in een Rock Shop®.

Wil je zelf de rockster uithangen? Reserveer dan een van de 20 Fender®-gitaren (met Nixon-hoofdtelefoons en Fender® Mustang-versterker) om in je eigen hotelkamer te rocken!

Als je hier wil overnachten, zul je wel even in de buidel moeten tasten: kamers zijn te huur vanaf £200 per nacht (voor 2 personen) en lopen snel op.

Bekijk hier actuele prijzen en beschikbaarheid in het Hard Rock Hotel London

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Turn up the volume with your very own Fender guitar, delivered direct to your room!🎸 #hardrock #hrhlondonlife #hotel #london

Een bericht gedeeld door Hard Rock Hotel London (@hrh.london) op

The Dixon London

211 Tooley Street, Bankside, London

Vlakbij Londen’s Tower Bridge ligt The Dixon, een van de nieuwste aanwinsten in Marriott’s Autograph Collection. Dit nieuwe boetiekhotel ligt om de hoek van bekende trekpleisters in Londen; op loopafstand vind je onder meer het Tate Modern en Shakespeare’s Globe.

De kamers zijn kleurrijk en comfortabel ingericht, of je nu als zakenreiziger of toerist de stad bezoekt. Leuke snufjes: elke kamer heeft een 49-inch Smart TV, Google Chromecast en gratis WiFi.

Vintry & Mercer, City of London

19-20 Garlick Hill, London

Middenin het centrum van Londen vind je Vintry & Mercer, een luxe boetiekhotel met 92 kamers en suites. De inrichting van de kamers is geïnspireerd door de voormalige handelsgilden in Londen. Denk aan fluwelen gordijnen, leer op de deurgrepen, historische navigatiekaarten en kleurrijke muurbekledingen die de elegante kamers afmaken.

Dineren doe je met Aziatische tapas in The Vintry Kitchen, voor je je avond afsluit met een cocktail in de Do Not Disturb, de basement bar van het hotel waar je omringd wordt door retro glamour en je even terug gaat naar de 1920’s in New York.

Standaardkamer in het Vintry and Mercer London hotel

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Vintry & Mercer Hotel (@vintryandmercer) op

Wat is jouw favoriete hotel in Londen?

Dit wil je wellicht ook lezen