Al sinds 2012 verschijnen op Wat zij zegt meerdere artikelen per week, van reistips en de mooiste reisbestemmingen tot persoonlijke verhalen van een dertiger.

Maandelijks komen ongeveer 18 duizend bezoekers een kijkje nemen om dit blog (november 2018). Bezoekers komen voornamelijk uit Nederland (>66%) en België (>22%). Reizen, hotels & accommodaties en Europese bestemmingen vormen de belangrijkste interessegebieden. TV & filmfans en fervente hobbykoks vinden ook hun weg naar Wat zij zegt.

Heb je een leuk idee of zakelijk voorstel voor samenwerking? Schroom niet om mij dat te laten weten, al ben je voor linkruil, dofollow linkbuilding en affiliate voorstellen hier niet aan het juiste adres. Vertel er ook meteen even bij waar het om gaat, wel zo duidelijk.

Samenwerking

Zo’n samenwerking kan bijvoorbeeld op de volgende manieren:

  • Redactioneel artikel over uw bedrijf in de reis- of lifestyle wereld
  • Review over originele producten die bij deze blog passen
  • Een persoonlijke review van uw restaurant of hotel

Naast eerdergenoemde redactionele artikelen ben ik beschikbaar voor pers- of bloggersreizen. Mediareizen die ik eerder maakte:

Disclaimer

Belangrijk om te weten: Artikelen die uit een samenwerking voortkomen, zullen als zodanig worden aangemerkt (d.m.v. een regel als: deze post is geschreven in samenwerking met…). Uitzonderingen hierop zijn niet mogelijk; voor het waarom verwijs ik je graag naar de Reclamecode Social Media (RSM).

  • Ik plaats geen gratis gastblogs of gratis linkjes op verzoek
  • Ik doe niet aan linkruil en/of bloguitwisseling

Aanbiedingen voor ‘gratis gastblogs’, linkruil, samenwerkingen met dofollow links en/of bloguitwisseling zijn dus niet gewenst. Deze verzoeken negeer ik dan ook.

Als blogger behoud ik mij het recht voor om mijn eerlijke, eigen mening over producten en diensten te geven. Meer hierover in mijn disclaimer.

Voor meer informatie en/of een actuele mediakit kun je contact opnemen via onderstaand contactformulier of een mailtje sturen aan natasja @ watzijzegt.com.